NOWOŚĆ Canpol babies Jednorazowe ręczniki i nakładki na toaletę!

Świetny pomysł. Nie lubię zabierać dużo rzeczy do szpitala i potem zabierać te zarazki do domu. Takie ręczniki to idealne rozwiązanie. Myślałam nawet, że będą droższe.
Ja kupiłam do szpitala jakieś zwykle nakładki na toaletę, to były jak papier ścierny. Canpol robi świetna robotę :heart_eyes:

Też muszę mojej mamie to polecić bo też ma z tym mega problem

1 polubienie

Nowości jak zwykle top :star_struck:
Szkoda że ręczników nie było w ofercie z początkiem roku, bardzo by mi się przydały podczas pobytu w szpitalu :pleading_face: będą praktyczne nie tylko dla przyszłych mam - ja widzę wiele więcej zastosowań :grinning:
Nakładki na toaletę - super za biodegradowalność i możliwość spłukiwania.
Obywa produkty lądują na mojej liście do zakupu i już wiem że będą mi towarzyszyć w każdej podróży! :heart:

Ja przed ciążą też często miałam problem

Ale świetne!! W sam raz na pobyt w szpitalu, bo nie przynosi się z powrotem bakterii do domu na ręcznikach :heart:

Jako przyszła mama patrzę na takie nowości bardzo praktycznie - z perspektywy tego, co realnie przydaje się w szpitalu i tuż po porodzie 🩵

Coraz więcej takich produktów w ofercie naprawdę robi wrażenie - widać, że asortyment jest dobrze dopasowany do potrzeb kobiet w ciąży i mam po porodzie. Jednorazowe ręczniki to świetne rozwiązanie na pierwsze dni w szpitalu, gdy liczy się komfort i higiena. Podobnie nakładki na toaletę dają poczucie bezpieczeństwa w trudnych, szpitalnych warunkach. Cała linia wygląda bardzo konkurencyjnie względem innych marek - to przemyślane, praktyczne produkty, które realnie odpowiadają na potrzeby mam 🩷

Z mojej perspektywy - bardzo trafione i potrzebne nowości, gratulacje @CanpolBabies_Redakcja :heart:

Cieszymy się, że nasze nowości odpowiadają na potrzeby mam :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Wypróbujesz je u siebie? :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy :raised_hands: :heart:

Przy dziecku każde ułatwienie jest na wagę złota :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

Super, te jednorazowe nakładki na toaletę są bardzo przydatne. Ja osobiście kupiłam sobie takie w rossmanie i bardzo mi się przydały po porodzie w szpitalu. A ręczników to nie widziałam takich, napewno kolejnym razem bym się w nie zaopatrzyła żeby nie brać swoich z domu. :smiling_face:

Oj tak jednorazowe nakładki świetnie się sprawdzają również w podróży kiedy musimy skorzystać z toalety na przykład gdzieś na stacji benzynowej itp.

Mi jak się skończy mój zapas to kupię te z canpola , bo fajnie że można je spłukiwać

Teraz widziałam że są na promocji po niecałe 4 zł właśnie te nakładki na toaletę

1 polubienie

To mega tanio naprawdę

Jak będę robiła niebawem zakupy to myślę że wleci do koszyka , warto wypróbować, bo z chusteczek waszych do nosa jestem mega zadowolona moje odkrycie teraz nowe te wasze chusteczki to hit teraz używamy i bardzo nam się sprawdzają pierwszy raz takie miałam delikatne dla nosa :smiling_face:

Oj tak chusteczki są poprostu hitem ja zamawiam sobie na zapasie bo u mnie idą hurtowo bo corka ma uczulenie na nawilżane chusteczki nawet te aqa a te z canpola namaczam pod kranem i przecieram zero czerwonycb plam . W końcu znalazłam idealne :blush: od kąd pierwszy raz przetestowałam nie może ich zabraknąć u nas na stanie​:blush:

@Patrycjaw25 a te chusteczki mokre z canpola probowalas ? ja sobie kupilam paczkę wlasnie na próbę bo lubię ye wodne różne sprawdzac

Ja do przecierania piły małego właśnie żeby go nie uczulały chusteczki nawilżone używam płatków kosmetycznych dla niemowląt i wody.

Nie spotkałam się nigdy wcześniej z takimi chusteczkami , wgl nie podrażniają wrażliwego nosa podczas kataru