O recznikach uslyszalam jak juz bylam po szpitalu
o nakladkach dowiaduje sie teraz ale bede musiala sie w nie zaopatrzyc zeby na roznych wyjazdach miec dla siebie czy dzieci ![]()
Muszę sobie je zamówić bo obecnie używamy płatków higienicznych i wody
a z chusteczkami bedzie super alternatywa
Dokladnie , to taki produkt nie tylko do szpitala . Przyda sie zawsze i wszedzie . W kazdym razie zawsze warto miec w torebce .
Ciekawe czy w polaczeniu z woda nie będą się targać
Dostępne są jeszcze takie ręczniczki bambusowe ![]()
Ja też planuję się zaopatrzyć i w chusteczki i te ręczniczki przy następnych zakupach ![]()
120 szt to całkiem wydajny
Oo te też muszę kupić bo używamy takich ale z innej firmy ![]()
@Mamuska357 miałam okazje dotknąć tych chusteczek w kartoniku i jak dla mnie to takie same jak są w paczkach jako mokre chusteczki bambusowe więc nie powinny
Oooo to ciekawe. Ja ostatnio kupiłam bambusowe w rosmannie dla dzieci też właśnie w rolce
Tak próbowałam i też czerwone plamy na buzi miała jak przetarłam
poprostu coś musi być w tych chusteczkach co podrażnia ją lub uczula . Nawet te wodne muszą być zakonserwowane żeby grzyb się nie zrobił w wilgoci ![]()
@magdap_96 oj koniecznie zamów sobie , u mnie są niezastąpione.
@Mamuska357 i po ile są w Rossmanie?
@Patrycjaw25 oj to kiepsko, naprawde wrazliwe cialko ![]()
czesto cos co ma byc super bezpieczne eko itd podraznia
ja z rossnama ten kupowalam raz na promo kolo 7zl i pozniej zazwyczaj kolo 10
Nic się z nimi nie dzieje po namoczeniu wodą, ja używam ich zamiast płatków do mycia właśnie i są fajniejsze właśnie niż takie płatki kosmetyczne, nic z nich nie wychodzi, żadne kłaczki, nie rozrywają się
według mnie idealne 🩵
Oo to super cena😊 poszukam u siebie w Rossmanie
Juz mam w koszyku
jutro będę zamawiać
Ja kupiłam za 7,99 zł z tego co pamiętam. Kupowałam jak były na promocji. Kupilam dokładnie te co przesłała na zdjęciu @MamusiaNM
@Mamii oooo to super muszę w takim razie przetestować, myślę że są podobne to tych co mam obecnie z Rosmann
Też tych używam obecnie ale mam nadzieję, że z canpol będą lepsze ![]()
Super że cały czas wprowadzacie nowosci
jestem ciekawa tych ręczników
Codziennie używam jednorazowych ręczników od Dady do mycia buzi
moze kiedys i te przetestuje
To dada też ma reczniszki jednorazowe, ? Dostępne w biedronce?
Też właśnie się zdziwiłam. Aż zobaczę jak będę w Biedronce.
Też nie widziałam z Dady takich ręczników. Na pewno mają patyczki i waciki bo kupiłam do wyprawkowych zapasów na wypróbowanie .