Laktator muszlowy jest o tyle lepszy że nie musimy go trzymać ,sam zciąga a my możemy w tym czasie robić inne ważne rzeczy, noe jesteśmy uwiązani na kanapie.
No dokładnie. Ja na początku siedziałam sztywno jak z butelkowym
a teraz to już syna umiem nosić, karmić, sprzątać. Tak planuje sesje, żeby zazwyczaj coś gotować.
@asiam1 w nawiązaniu do Twojej historii z wysterylizowanym laktatorem, miałam dzisiaj sen że wyciągnęłam swój z pralki ![]()
i chyba działał (może to któreś przez sen mnie ssało:stuck_out_tongue_closed_eyes:
O jaa hhahah ale sen
Dokładnie z czasem przyzwyczajamy się robić wszystko z dzieckiem na rękach ![]()
Mój mąż to ani podrapać się nie potrafi trzymając mała ![]()
![]()
Mój za to więcej zrobi z synem na rękach niż ja
A to u nas odwrotnie, nieraz mnie to śmieszy jaki mój mąż nie poradny jak ją trzyma ![]()
Hahaha o niee ![]()
blagam niech nikt juz nie ponosi takich strat jak ja
trzeba na nich markerem napisac “nie lubimy wody”
dobrze , ze to byl tylko sen . Chociaz ja kiedys jechalam z kolezanka do pracy , jechalysmy moim samochodem i opowiadam jej , ze snilo mi sie , ze samochod mi sie palil (to bylo bardzo dawno temu , ledwo jak skonczylam szkole )
Dojechalysmy , zaparkowalam i z racji , ze mialysmy chwilke czasu to poszlysmy sobie na kantyne zakladową. Dosiadlo sie do nas więcej znajomych i znowu opowiadam im moj sen . Za chwile przyniega kierowniczka i pyta czyj to samochod na polskich blachach takich i takich . Mowie , ze no moj , a ona do mnie biegnij po kluczyki , samochod Ci sie pali
i faktycznie zapalila sie taka gabka pod maską , taka izolacyjna. Najgorsze bylo to , ze zaparkowalam wtedy doslownie przy samym sercu centrum elektrycznego zakladu ![]()
wybiegam a tam moje malusie auto wywozą UWAGA na wozku widlowym ![]()
![]()
przewiezli je kawalek dalej , bo w razie co to przynaniej zaklad dalej by stał na swoim miejscu ![]()
![]()
Wszyscy byli w szoku , ze ledwo co skonczylam opowaidac a tu taka akcja . Chociaz nie wiem co ich zaskoczylo przeciez nie od tego momentu zawsze nazywali mnie wiedzmą ![]()
![]()
Teraz jak to wspominam to sie smieje , ale wtedy bylam przerazona ![]()
@asiam1 jaki sen proroczy, może jakaś wróżka jesteś?
O kurcze to wtedy dopiero się musieli Ciebie przestraszyć jaka czarownicą jesteś
auto przeżyło?
Przezylo
nawet wrocilam nim do domu ![]()
![]()
Jak to sie mowi , albo grubo albo wcale ![]()
@daga1271 ja z rodziny Adamsow ![]()