Mi też było szkoda pieniędzy, więc jak córka dostała na dIen dziecka, to kupiłam jej właśnie 2 zyrafki. Grzybek małpka i słonik też świetnie się sprawdza do zabaw w odzie, dobrze, że o tym napisałaś, bo też je mamy i o tym nie pomyślałam ![]()
![]()
@Efektdomi dzis szperałam w tej apce :
Okazuje sie, że jakieś szablony są!
tzn można tam przeglądać rolki innych i jak Ci się spodoba to możesz użyć od niej szablonu ![]()
Nooo widziałam to…. Ale jeszcze nikt nie zrobił filmiku z którego bym chciala skorzystać ![]()
![]()
Ale faktycznie jedna rolka mi się wybiła jak zrobiłam w tej apce ![]()
O to ja mam w takim razie tą małą wersję żyrafki (bez dziury) bo szukałam tej dziury o której dziewczyny piszą i nie znalazłam ![]()
Moje dzieci uwielbiały zabawki do wody , więc nie wyobrażam sobie żeby ich wcale nie kupować. Trzeba jedynie się dobrze rozejrzeć na takie odpowiednie. W tym roku chcieliśmy kupić jakieś zabawki do basenu i maskara jak było ciężko. Praktycznie wszystko z otworami.
Ta z dziurą, to musi być ta piszcząca. Ona nie ma tych takich jakby rączek ![]()
Polecam właśnie my z takich zabawek do wody mieliśmy żabkę grającą i robiącą pianę i teraz doszła ta kawiarenka do piany. A weź teraz dziecko z łazienki wyciągnij😅
Ja polecam akwarium z Baby Einstein, syn jest bardzo zainteresowany.
O mega sprawa , ja dużo aplikacji przeglądałam i jakoś nigdy nic mnie nie zachwyci , ja też jestem mega prosta
Ooo super, zamówię
synkowi na pewno się spodoba. Dzięki ![]()
Dziewczyny nie zastanawiajcie się !! Ekspres do mleka to najlepsze co można mieć przy małym dziecku. Posiadam od prawie dwóch lat wiec polecam z pełną świadomością
![]()
Ja już się nie mogę doczekać , jak kurier nam przywiezie paczuszkę ![]()
Ja tez ciekawe kiedy nadejdzie ten dzien ![]()
![]()
Ja to samo, a to chyba też dlatego, że nigdzie jeszcze u nikogo go nie widziałam a jestem bardzo ciekawa jak wygląda, jak te funkcje się prezentują i wgl całego działania 🫶🏼
Będziemy pierwszymi testerami ![]()
haha to ja też jestem ![]()
Ja już nie mogę się doczekać. Synek ma skok rozwojowy i ciągle się denerwuje i malo spi, wiec ja mam coraz większy problem z liczeniem miarek i ogólnie z ogarnięciem się życiowo. Juz obliczyłam że z ekspresem zaoszczędzę godzinę dziennie na podgrzewaniu wody do mm
dzisiaj miał 8 karmień (zachcialo mu się jeść małe porcje a częściej) i każde podgrzanie wody trwało 8 minut ![]()
Jak ja powiedziałam mamie co wygrałam to zeobila na mnie wielkie oczy co to takiego jest
szczerze, to też nie miałam pojęcia że cos takiego istanieje.
Dopiero gdy zobaczyłam jak inna firma zaczęła reklamowac takie cudo to mowie wow i zgłaszałam sie do konkursów aby go wygrać ale nie udało się a sama żeby kupić jakos uważałam że to zbyt duzy wydatek.
Jaram się mega tym sprzętem i ciesze się, że będzie u nas cos takiego. Juz zastanawiam się nad imieniem bo nie wiem czy u Was w domu też tacy inteligenci mieszkaja, że nadaja imie takim urządzeniom
odkurzacz samojezdny u nas to Andrzej ![]()
U nas robót odkurzający to Fafik
a ekspresu już z mężem nie możemy się doczekać. Chyba też nadamy mu jakieś imię ![]()
U nas odkurzacz to Tadek
inne sprzęty są bezimienne ![]()
Dawniej nie bylo takich cudów dla malców , a teraz to czego ludzka glowa nie wymyśli ![]()