NOWOŚĆ! Ekspres do mleka modyfikowanego Canpol babies!

Mi też było szkoda pieniędzy, więc jak córka dostała na dIen dziecka, to kupiłam jej właśnie 2 zyrafki. Grzybek małpka i słonik też świetnie się sprawdza do zabaw w odzie, dobrze, że o tym napisałaś, bo też je mamy i o tym nie pomyślałam :rofl::rofl:

1 polubienie

@Efektdomi dzis szperałam w tej apce :

Okazuje sie, że jakieś szablony są! :smiley: tzn można tam przeglądać rolki innych i jak Ci się spodoba to możesz użyć od niej szablonu :smiley:

1 polubienie

Nooo widziałam to…. Ale jeszcze nikt nie zrobił filmiku z którego bym chciala skorzystać :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Ale faktycznie jedna rolka mi się wybiła jak zrobiłam w tej apce :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

O to ja mam w takim razie tą małą wersję żyrafki (bez dziury) bo szukałam tej dziury o której dziewczyny piszą i nie znalazłam :sweat_smile:

Moje dzieci uwielbiały zabawki do wody , więc nie wyobrażam sobie żeby ich wcale nie kupować. Trzeba jedynie się dobrze rozejrzeć na takie odpowiednie. W tym roku chcieliśmy kupić jakieś zabawki do basenu i maskara jak było ciężko. Praktycznie wszystko z otworami.

Ta z dziurą, to musi być ta piszcząca. Ona nie ma tych takich jakby rączek :sweat_smile:

Polecam właśnie my z takich zabawek do wody mieliśmy żabkę grającą i robiącą pianę i teraz doszła ta kawiarenka do piany. A weź teraz dziecko z łazienki wyciągnij😅

1 polubienie

Ja polecam akwarium z Baby Einstein, syn jest bardzo zainteresowany.

1 polubienie

O mega sprawa , ja dużo aplikacji przeglądałam i jakoś nigdy nic mnie nie zachwyci , ja też jestem mega prosta

Ooo super, zamówię :smiley: synkowi na pewno się spodoba. Dzięki :slight_smile:

1 polubienie

Dziewczyny nie zastanawiajcie się !! Ekspres do mleka to najlepsze co można mieć przy małym dziecku. Posiadam od prawie dwóch lat wiec polecam z pełną świadomością :sunglasses: :heavy_heart_exclamation:

Ja już się nie mogę doczekać , jak kurier nam przywiezie paczuszkę :smiling_face:

2 polubienia

Ja tez ciekawe kiedy nadejdzie ten dzien :rofl::rofl:

Ja to samo, a to chyba też dlatego, że nigdzie jeszcze u nikogo go nie widziałam a jestem bardzo ciekawa jak wygląda, jak te funkcje się prezentują i wgl całego działania 🫶🏼

2 polubienia

Będziemy pierwszymi testerami :heart_eyes::heart_eyes: haha to ja też jestem :see_no_evil:

1 polubienie

Ja już nie mogę się doczekać. Synek ma skok rozwojowy i ciągle się denerwuje i malo spi, wiec ja mam coraz większy problem z liczeniem miarek i ogólnie z ogarnięciem się życiowo. Juz obliczyłam że z ekspresem zaoszczędzę godzinę dziennie na podgrzewaniu wody do mm :joy: dzisiaj miał 8 karmień (zachcialo mu się jeść małe porcje a częściej) i każde podgrzanie wody trwało 8 minut :see_no_evil:

Jak ja powiedziałam mamie co wygrałam to zeobila na mnie wielkie oczy co to takiego jest :sweat_smile: szczerze, to też nie miałam pojęcia że cos takiego istanieje.

Dopiero gdy zobaczyłam jak inna firma zaczęła reklamowac takie cudo to mowie wow i zgłaszałam sie do konkursów aby go wygrać ale nie udało się a sama żeby kupić jakos uważałam że to zbyt duzy wydatek.

Jaram się mega tym sprzętem i ciesze się, że będzie u nas cos takiego. Juz zastanawiam się nad imieniem bo nie wiem czy u Was w domu też tacy inteligenci mieszkaja, że nadaja imie takim urządzeniom :face_with_peeking_eye: odkurzacz samojezdny u nas to Andrzej :crazy_face:

1 polubienie

U nas robót odkurzający to Fafik :joy: a ekspresu już z mężem nie możemy się doczekać. Chyba też nadamy mu jakieś imię :smiley:

U nas odkurzacz to Tadek :sweat_smile: inne sprzęty są bezimienne :sweat_smile:

Dawniej nie bylo takich cudów dla malców , a teraz to czego ludzka glowa nie wymyśli :slight_smile:

1 polubienie