Tak ostatnio sobie o Tobie myślałam i chyba Tobie to przydałby się chyba 2 ekspresy?
Żeby jeden robił mleko dla córki a drugi dla synka, czy coś pomieszałam? ![]()
Ja jak jestem głodna to też nie lubię czekać
wcale się nie dziwię dzieciom że tak płaczą bo ja jestem mega zdenerwowana jak jestem głodna a tu wizja jedzenia daleko.
Ja tak samo mam , więc rozumiem te małe istotki
Nawet tak sie mowi "Polak glodny- Polak zly " ![]()
Dlatego to tak jest , dopoki sie czegos nie ma to sie nie wie , ze sie potrzebuje ![]()
Hahahha w sumie to prawda ![]()
Dobrze zapamiętałaś
tak dwa były by super bo każde z nich ma inne mleko i inną wartość, córka je 3 a synek 1 ale synek korzysta bo jednak on częściej je mleczko:sweat_smile: córce już zrobi się miarkami ale nie powiem fajnie by było ![]()
A wam też zalepia się ten lejek od mleka? U nas musimy codziennie czyścić bo tam gdzie sypie się mleko zakleja się tym mlekiem mm jak zetknie się z wodą, zastanawiam się czy to poprostu te mleko bebilon pepti takie jest że tak się klei🧐
Jak mam tak samo , wiem rozumiem je ![]()
Haha oj ja tak samo. Nawet mąż się ze mnie czasem śmieje że zjadłam to mam od razu lepszy humor
Jak w reklamie Snickersa ![]()
Mój syn jak nie dostanie mleka w ciągu pół minuty drze się jakbym go conajmniej tydzień głodziła ![]()
![]()
![]()
Moja potrafi zrobic taka drame o 10 ml ![]()
Mój synek to samo, taka sama drama o 20-30 ml jak i o 150
i jedzenie musi być od razu a nie za chwile. Więc ten ekspres to mega wybawienie dla mnie, jak mam synka na rękach i widzi że mleko się robi to jest spokojniejszy i wytrzymuje te kilka sekund ![]()
Tak właśnie myślałam ![]()
Musza udoskonalić sprzęt i wprowadzić jakiś ekspres dwukomorowy, na kilka rodzai mlek ![]()
Naprawdę przygotowanie to teraz lajcik
mega pomocny w macierzyństwie
@Efektdomi @SylwiaMK u mnie tez drama nawet o 10 ml ![]()
ja sie smieje , ze musi sie mala dojesc pod korek ![]()
Mój to samo, a najgorzej jak swojego przygotuje i zabraknie i potem muszę podgrzać z lodówki i to tyle trwa
potem mały zje i właściwie wszystkim uleje albo nie chce już jeść wcale ![]()
Hihihi ale Wam dobrze że macie ekspres
u mnie mając płaczącą bejbinke na rękach to raz że wkłada do puszki rękę a dwa już coraz ciężej robić bmi z nią tak mleko bo ręka od razu wszędzie wędruje ![]()
![]()
![]()
![]()
Tak też mi się zalepił ten otwór gdzie mleko wylatuje , robiło się takie wodniste. Dopiero jak rozmontowałam na części pierwsze to się sprawa rozwiązała
a dla dwójki dzieci to do drugiego mleka zawsze można samą wodę puścić w odpowiedniej temp , jest też ułatwienie ![]()
A mamy grudniowe, ile jedzą ml wasze dzieci? Mi ciężko określić ile zrobić bo jakby byli na samym mm to 120 zjedzą. Jak po piersi są nienasyceni to wtedy mam większe wątpliwości robię tak 60-90
Ja dziś mojego nie mogłam uspokoić obudził się z dłuższej drzemki i krzyczał w niebogłosy masakra
taki głodny jego czas na kolejną porcję już dawno minął:rofl:
@Kikip oj super by było gdyby taki wymyślili dla matek dzieci rok po roku
może kiedyś o tym pomyślą
wózki już wymyślili to teraz ekspres ![]()
@Mamaprzygod ja tak samo od tej pory kiedy mleko poleciało u nas wodniste spojrzałam pod lejek i tam się tak oblepiło że teraz codziennie czyszczę na koniec dnia.
Kobitki!!! A możecie mi wysłać zdjęcia instrukcji? Tam gdzie jest opisane co jest gdzie i jak czyścić… chciałam zrobić swoje cotygodniowe czyszczenie generalne, a posiałam instrukcje, a jeszcze nie wszystko dokładnie pamiętam :((