NOWOŚĆ! Ekspres do mleka modyfikowanego Canpol babies!

Moge podeslac pozniej :wink:

1 polubienie

2 polubienia

No to właśnie taki dylemat jest, czy jak dziecko przesypia swoje jedzenie to go budzić :smiley: ja tak 3.5 h jak minęło od butli to budzę bo potem jest taki krzyk, jeść nie może. A potem trochę podje to się żali. To jest dla mnie rozczulające jak takie dzieciaczki się komunikują

U mnie synek ma już skończone 3 miesiace i w pierwszych 2 tygodniach budziłam, później długo nie budziłam, bo bardzo ładnie przybierał na wadze, az ponad normę. Ale wtedy przesypiał bez jedzenia tak max 6-7 godzin. A ostatnio zaczął wybrzydzać z jedzeniem więc znowu wybudzam, bo jak bym nie wybudzała to przespał by i 9-10 godzin i ominęło by go 1 karmienie, bo w trakcie dnia nie nadrabia.

To u nas 2 msce i nadal co 2,5-3h się budzi w nocy :stuck_out_tongue:

Mi się śpioszek trafił ;D Ale wszystkie dzieci w rodzinie przesypiały tak ładnie noce, cieszę się że synek się nie wyłamał. Za to psy nas często budzą :see_no_evil:

Mój ma teraz fazę, że jak się budzi o 3 na jedzenie to potem nie chce spać, a dla mnie to najlepszy czas :grinning:

1 polubienie

Oby i u nas skonczyly sie kiedys te pobudki co 1-2,5 h :face_with_peeking_eye: bo zaraz przemienie sie w zoombie :sweat_smile:

1 polubienie

U mnie niestety ja już zostaję etatowym zombie…:joy: bo mój Mały rzadko kiedy śpi dłużej niż 2-3 h więc po tych kilku miesiącach nie liczę już że będzie lepiej :face_with_peeking_eye::sweat_smile: kawka i lecimy z kolejnym dniem :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

To mój jak się budzi na jedzenie w nocy to podczas jedzenia zasypia i ma tak mocny sen że nawet jak go przekładam do odbicia to się nie budzi, można wtedy z nim wszystko zrobić taki ma mocny sen. Gdybym ja taka zaspana nie była to pewnie bym wtedy mu obcięła paznokcie. A dziś w nocy byłam tak zaspana że zamiast wsypać mleko do pojemnika na mleko to wyspałam do wody :see_no_evil: na szczęście bardzo szybko się ogarnęłam. Czyszczenie ekspresu mnie wybudziło :joy: ale człowiek w nocy potrafi głupie rzeczy robić :see_no_evil:

A tak z ciekawości to jakiej wody używacie do ekspresu ? Ja używacie butelkowanej - gotujecie wcześniej czy wlewacie z butelki? Ja mam wodę mama i ja i gotuję ale zastanawiam się czy nie wlewać bezpośrednio do ekspresu

1 polubienie

Nawet mam kubeczek ma tą okazje

5 polubień

Wow! :star_struck: Przepiękny :star_struck: no i “wyraża więcej niż tysiąc słów” :joy::joy:

Mi się mega podobają kubki ręcznie robione z unikatowymi wzorami oraz właśnie takimi napisami :rofl::rofl::rofl::grin::grin:

Albo te dwa to juz wgl wg mnie mistrzostwo hahahha

Zobaczccie z boku :rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

Haha ale super. Jakbyś nie napisała żeby zobaczyć z boku to bym tego nie zauważyła sama :grinning:

Ja mam taki, ale chyba czas kupić sobie jakiś termiczny, bo kawę piję od rana :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

U nas na razie jedna nocka przespana od 22 do 5.30 sama już małą obudziłam :see_no_evil: to była noc w której bliźniaki spały osobno, nie w jednej dostawce. Może jest tak że brat ją wybudza co noc a by spala :thinking: z reguły jak około 23 zjedzą to uda się do 3 pospać i potem wcześnie rano znowu jedzą.
A kubki z tego sklepu skradły moje serce :star_struck: najchętniej kupiłabym mojemu z napisem “jesteś mój chłop” ale nie wiem czy kubek za tyle hajsu go uszczęśliwi :sweat_smile:

1 polubienie

Akurat jest u nich konkurs na instagramie mozna wygrac taki kubek i posciel :slight_smile:

1 polubienie

Tak tak wzięłam udział :star_struck:

1 polubienie

Hahhaha no temu dopisałam bo sama nie wiedziałam o co kaman :rofl::rofl::rofl::rofl: myślałam że to ślady opony :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja nie budzę, budziłam jak był jeszcze noworodkiem później położna powiedziała żeby stopniowo starać się wydłużać czas pomiędzy karmieniem
@MamaSloneczka hahah niezły ten kubek🤣