Przestawiamy naszą nowość! Elektryczny aspirator do nosa Noseo szybko i skutecznie oczyszcza nosek, zapewniając poczucie bezpieczeństwa i wygodę użytkowania, już od pierwszych dni życia Maluszka
Funkcjonalny dzięki dużej mocy ssania – 65 kPa oraz szerokiej regulacji siły ssania – aż 9 poziomów, które można dostosować w zależności od gęstości wydzieliny.
Posiada 3 wymienne końcówki, aby lepiej dopasować się do dziecięcego noska i efektywnie usunąć zalegający katar, umożliwiając swobodne oddychanie.
Miękki silikon, z którego zostały wykonane końcówki, chroni błonę śluzową noska, zapobiegając jej uszkodzeniu.
Cicha praca urządzenia oraz delikatne światło lampki nocnej z 3 poziomami świecenia, zapewniają komfortowe użycie podczas snu dziecka.
Prosta obsługa za pomocą czytelnego panelu sterującego – wszystkie parametry można z łatwością ustawić używając przycisku Menu oraz kontrolek „+” i „-”.
Posiada 10 melodii, które uspokajają i zajmują dziecko podczas odciągania, które można z łatwością dopasować za pomocą 3 poziomów głośności.
Ładowany za pomocą kabla USB – można używać go bezprzewodowo – nie potrzeba odkurzacza, ani innych akcesoriów.
Łatwy do czyszczenia dzięki otwieranemu pojemnikowi zbierającemu wydzielinę oraz szczoteczce.
W przypadku gęstej i/lub suchej wydzieliny polecamy użyć soli fizjologicznej lub wody morskiej przeznaczonej dla niemowląt.
Wyglada super taki aspirator napewno pomoze w niejednym katarku:) fajnie byłoby go przetestowac w przyszlosci
I super ze maja melodie ktore uspokoja dziecko nigdy nie spotkałam sie z tym w innych spiratorach
Melodyjki !!! Super !
A teraz od poczatku , nowy sptrzet jak zwykle robi wrazenie .
Samo 9 mocy ssania to mocny argument
Mam obecnie aspirator z Canpol i robi swietna robote , wiec jesli założymy, ze ten jest chodz ciutke lepszy to wow i tu dochodzimy do momentu mojej ekscytacji czyli wlasnie melodyjek , moja mloda lubi rozne pozytywki ,pipacze czy piosenki z radia , za to nie przepaada za szumisiami ,czyli zloty strzał, bo buczenie odciągania mozna zmienic na przyjemne dla ucha dźwięki.
Uwielbiam wasze nowosci
Myślę, że to kolejna nowość- strzal w 10 .
Takich sprzętów Nam trzeba
Fajnie, że jest tak dużo mocy ssania. Melodyjki tylko na plus- u Synka na pewno ułatwiłyby odciaganie.
Super, że są wymienne końcówki.
Wow wow wow! Już go wczoraj wyczaiłam! i mam wielką ochotę posiadania go myślę, że to mocny konkurent na rynku z aspiratorami
W grudniu premiera mial express do mleka modyfikowanego, teraz ten aspirator! Zaskakujecie nas na koniec roku, pozytywnie! Bo pięknie się patrzy jak marka się rozwija i wprowadza na rynek coraz to nowsze produkty
Nooonooo Canpol co chwilę zaskakuje czymś nowym ! I to zaskakuje bardzo pozytywnie ! Jestem bardzo ciekawa działania, bo jak do tej pory używałam tylko takich zwykłych aspiratorów bo syn nie akceptował innych !
Od kilku dni posiadam podobnego typu aspirator innej firmy (szkoda że nie wiedziałam że Canpol wprowadzi na rynek to cudeńko bo może bym się skusiła ) i powiem wam że to naprawdę wygodny sprzęt do oczyszczania noska. Mobilny, wygodny, na pewno cichszy od odkurzacza, wygodny w użytkowaniu, a dodatkowo melodyjka zagłusza buczenie
Jeszcze nie zakupiłam do swojej wyprawki aspiratora do nosa, chociaż nie ukrywam że w planach miałam zakup innego modelu z Canpol, aż do wczoraj kiedy pojawiła się informacja o kolejnej nowości na rynku i wybór znowu stoi pod znakiem zapytania
Najchętniej kupiłabym oba
Chociaż wersja Noseo ma dużo więcej bajerów, większą moc, dużaaaą ilość trybów ssania, aż 3 wymienne końcówki, melodyjki i światełko czyżby wybór był jednak oczywisty?
Zwolnijcie troszkę bo nie nadążam nad tymi nowościami
Super , że wprowadzacie nowe produkty na rynek
Jeśli chodzi o samą prezentację wizualną to wygląda nieźle . To , że ma melodyjki to mega nowość i hit . Fajnie byłoby go kiedyś przetestować mamy poprzedni model aspiratora
Ja myślę, że ta nowość to coś czego potrzebuję na ratunek dla małego, wymagającego noska!
To że ten aspirator jest nieduży, mobilny, łatwy w czyszczeniu i cichy to ogromne plusy - głównie dla Mamy a te dodatkowe bajery jak melodyjki czy światełka to na pewno coś, co spodoba się Synkowi dwa w jednym, czego chcieć więcej?
Także już chyba wiemy na jaki aspirator zaczniemy już niebawem polować
Wygląda cudnie, ciekawie się prezentuje , jestem ciekawa tych melodii , super sprawa ! No i fajnie byłoby go przetestować bardzo jestem ciekawa jakby się u nas sprawdził cieszę się , że wprowadzacie takie nowości
Gdyby ktoś mi powiedział, że Canpol ma w ofercie taki aspirator chyba bym nie uwierzyła. Myślę, że niebawem może być wysoko w rankingach i polecajkach.
Jeśli któraś z Was go kupi dajcie proszę koniecznie znać jak się sprawdza.
Jeszcze nie zakupiłam aspiratora ale mgślę, że wasza propozycja jest godna rozpatrzenia i będzie duża konkurencją na rynku!
Dla mnie na plus cicha praca i lampka nocna nie mówiąc już o tylu poziomach!
Melodyjki? No ba to jeszcze chyba nikt nie wpadł
O ludzie u nas na ten moment przydałby sie w sam raz bo mamy gile po kostki - mamy grypę i jest ciężko w domu mam szpital sama jeszcze ledwo na nogach a jeszcze dziewczynki po 40 °C i jest dramat ze straszą już jest dużo lepiej , ale moja mlodsza Kruszyna to nawet ma problem żeby główka poruszyć - śpi na mnie bo tylko tak może zasnąć na chwilkę
Ta lampka jest bardzo ciekawym rozwiązaniem
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.