NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

Przestawiamy naszą nowość! Elektryczny aspirator do nosa Noseo szybko i skutecznie oczyszcza nosek, zapewniając poczucie bezpieczeństwa i wygodę użytkowania, już od pierwszych dni życia Maluszka :two_hearts:

Znajdziesz go tutaj: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-elektryczny-aspirator-do-nosa-dla-niemowlat-i-dzieci

Poznaj jego zalety:

• Funkcjonalny dzięki dużej mocy ssania – 65 kPa oraz szerokiej regulacji siły ssania – aż 9 poziomów, które można dostosować w zależności od gęstości wydzieliny.

• Posiada 3 wymienne końcówki, aby lepiej dopasować się do dziecięcego noska i efektywnie usunąć zalegający katar, umożliwiając swobodne oddychanie.

• Miękki silikon, z którego zostały wykonane końcówki, chroni błonę śluzową noska, zapobiegając jej uszkodzeniu.

• Cicha praca urządzenia oraz delikatne światło lampki nocnej z 3 poziomami świecenia, zapewniają komfortowe użycie podczas snu dziecka.

• Prosta obsługa za pomocą czytelnego panelu sterującego – wszystkie parametry można z łatwością ustawić używając przycisku Menu oraz kontrolek „+” i „-”.

• Posiada 10 melodii, które uspokajają i zajmują dziecko podczas odciągania, które można z łatwością dopasować za pomocą 3 poziomów głośności.

• Ładowany za pomocą kabla USB – można używać go bezprzewodowo – nie potrzeba odkurzacza, ani innych akcesoriów.

• Łatwy do czyszczenia dzięki otwieranemu pojemnikowi zbierającemu wydzielinę oraz szczoteczce.

W przypadku gęstej i/lub suchej wydzieliny polecamy użyć soli fizjologicznej lub wody morskiej przeznaczonej dla niemowląt.

Drogie mamy, co myślicie o naszej nowości?

10 polubień

Wyglada super :wink: taki aspirator napewno pomoze w niejednym katarku:) fajnie byłoby go przetestowac w przyszlosci :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
I super ze maja melodie ktore uspokoja dziecko nigdy nie spotkałam sie z tym w innych spiratorach :smiling_face_with_three_hearts:

Tez bym chetnie go przetestowała.

Melodyjki !!! Super !
A teraz od poczatku , nowy sptrzet jak zwykle robi wrazenie .
Samo 9 mocy ssania to mocny argument :grin:
Mam obecnie aspirator z Canpol i robi swietna robote , wiec jesli założymy, ze ten jest chodz ciutke lepszy to wow :grin: i tu dochodzimy do momentu mojej ekscytacji czyli wlasnie melodyjek , moja mloda lubi rozne pozytywki ,pipacze czy piosenki z radia , za to nie przepaada za szumisiami ,czyli zloty strzał, bo buczenie odciągania mozna zmienic na przyjemne dla ucha dźwięki.
Uwielbiam wasze nowosci :grin:

Myślę, że to kolejna nowość- strzal w 10 :heart:.
Takich sprzętów Nam trzeba :heart:
Fajnie, że jest tak dużo mocy ssania. Melodyjki tylko na plus- u Synka na pewno ułatwiłyby odciaganie.
Super, że są wymienne końcówki.

Bardzo jestem ciekawa tego aspiratora :slight_smile:

Wow wow wow! Już go wczoraj wyczaiłam! :grinning: i mam wielką ochotę posiadania go :face_with_peeking_eye: myślę, że to mocny konkurent na rynku z aspiratorami :grinning:

W grudniu premiera mial express do mleka modyfikowanego, teraz ten aspirator! Zaskakujecie nas na koniec roku, pozytywnie! Bo pięknie się patrzy jak marka się rozwija i wprowadza na rynek coraz to nowsze produkty :heart:

1 polubienie

Nooonooo Canpol co chwilę zaskakuje czymś nowym ! I to zaskakuje bardzo pozytywnie ! Jestem bardzo ciekawa działania, bo jak do tej pory używałam tylko takich zwykłych aspiratorów bo syn nie akceptował innych !

Od kilku dni posiadam podobnego typu aspirator innej firmy (szkoda że nie wiedziałam że Canpol wprowadzi na rynek to cudeńko bo może bym się skusiła :sweat_smile:) i powiem wam że to naprawdę wygodny sprzęt do oczyszczania noska. Mobilny, wygodny, na pewno cichszy od odkurzacza, wygodny w użytkowaniu, a dodatkowo melodyjka zagłusza buczenie :wink:

Jeszcze nie zakupiłam do swojej wyprawki aspiratora do nosa, chociaż nie ukrywam że w planach miałam zakup innego modelu z Canpol, aż do wczoraj kiedy pojawiła się informacja o kolejnej nowości na rynku i wybór znowu stoi pod znakiem zapytania :smiley:
Najchętniej kupiłabym oba :smiley:
Chociaż wersja Noseo ma dużo więcej bajerów, większą moc, dużaaaą ilość trybów ssania, aż 3 wymienne końcówki, melodyjki i światełko :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: czyżby wybór był jednak oczywisty? :thinking:
Zwolnijcie troszkę bo nie nadążam nad tymi nowościami :exploding_head:

Ooo jak ładnie się prezentuje! Ciekawa jestem jak się sprawdzi :blush:

Super , że wprowadzacie nowe produkty na rynek :smiling_face_with_three_hearts:
Jeśli chodzi o samą prezentację wizualną to wygląda nieźle . To , że ma melodyjki to mega nowość i hit . Fajnie byłoby go kiedyś przetestować :smiling_face::smiling_face: mamy poprzedni model aspiratora :smiling_face:

Ja myślę, że ta nowość to coś czego potrzebuję na ratunek dla małego, wymagającego noska! :star_struck::heart_eyes:

To że ten aspirator jest nieduży, mobilny, łatwy w czyszczeniu i cichy to ogromne plusy - głównie dla Mamy :smiley: a te dodatkowe bajery jak melodyjki czy światełka to na pewno coś, co spodoba się Synkowi :star_struck: dwa w jednym, czego chcieć więcej? :sweat_smile:

Także już chyba wiemy na jaki aspirator zaczniemy już niebawem polować :heart:

Wygląda cudnie, ciekawie się prezentuje , jestem ciekawa tych melodii , super sprawa ! No i fajnie byłoby go przetestować :star_struck: bardzo jestem ciekawa jakby się u nas sprawdził :heart_eyes: cieszę się , że wprowadzacie takie nowości

Wygląda naprawdę obiecująco

Gdyby ktoś mi powiedział, że Canpol ma w ofercie taki aspirator chyba bym nie uwierzyła. Myślę, że niebawem może być wysoko w rankingach i polecajkach.
Jeśli któraś z Was go kupi dajcie proszę koniecznie znać jak się sprawdza. :blush:

Myślę , że niedługo będą jakieś opinie , jak dużo dzieci choruje

Jeszcze nie zakupiłam aspiratora ale mgślę, że wasza propozycja jest godna rozpatrzenia i będzie duża konkurencją na rynku! :heart_eyes:
Dla mnie na plus cicha praca i lampka nocna :clap: nie mówiąc już o tylu poziomach!
Melodyjki? No ba to jeszcze chyba nikt nie wpadł :clap::clap::clap:

Taak! Ja go już widziałam na story u innych mam, także myślę, że lada dzień pojawią się jakieś testy i opinie :hugs:

1 polubienie

O ludzie u nas na ten moment przydałby sie w sam raz bo mamy gile po kostki - mamy grypę i jest ciężko :frowning: w domu mam szpital sama jeszcze ledwo na nogach a jeszcze dziewczynki po 40 °C i jest dramat :pensive::pensive: ze straszą już jest dużo lepiej , ale moja mlodsza Kruszyna to nawet ma problem żeby główka poruszyć - śpi na mnie bo tylko tak może zasnąć na chwilkę :pensive::pensive::pensive:
Ta lampka jest bardzo ciekawym rozwiązaniem :smiling_face:

Ojej to nie dobra wiadomość i czas dla was na święta . Oby tylko było coraz lepiej :smiling_face: dużo ciepła i zdrowia dla was 🫶🏻