NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

U Nas tez Synek z katarem po kolana i kaszlem. Ale bez temperatury. Ale w porównaniu do dnia wczorajszego - dzisiaj jest juz o niebo lepiej.

@MamaSloneczka zdrówka dla Was :heart:

1 polubienie

No to może w Styczniu będą do testowania :smiling_face::smiling_face: takie mam przeczucie

4 polubienia

Oby przeczucie cie nie zmylilo hhihi

1 polubienie

Bardzo fajne produkty dodajecie do sklepu :wink:
My mamy taki aspirator pod odkurzacz i boję się że jest za mocny na taki mały nosek , muszę zmniejszać moc ssania żeby nic się nie wydarzyło , jak jest mocny Katar to super daje radę ale minusem jest to że tylko ja to potrafię zrobić tak żeby nie zaciągnąć nosa bo może krew polecieć

Wow @CanpolBabies_Redakcja lecicie z nowościami :grin::grin: wygląda super i to podświetlenie. Mam nadzieję że będzie go można niedługo przetestować :crazy_face::crazy_face: jestem pełna podziwu jak wasza firma się rozwija. Super oby tak dalej :muscle::muscle::muscle:

2 polubienia

Widziałam już go na IG i byłam mega zaskoczona, że kolejna nowość w asortymencie Canpol Babies. Brawo i czekam jeszcze na nianie elektryczną :heart_eyes:

1 polubienie

Ooo to był by super pomysł , taki z kamerką :smiling_face_with_three_hearts:

Idealna nowość na jesienno-zimowy sezon na gluta :smiley:

I fajnie gdyby jeszcze był inhalator :smiling_face::smiling_face: Ale canpol ostatnio zaskakuje nowościami , to i może będą jeszcze jakieś nowości :heart_eyes:

1 polubienie

Niania z osobnym monitorem i nebulizator od canpola to byłoby coś :muscle:t2::heart:

1 polubienie

Ojjj tak takie nowości bylyby super :heart::muscle:

Uwazam, że to super rozwiazanie! Mega plus za to, że jest cichy bo mój syn mega bał sie dźwięku odkurzacza :face_with_hand_over_mouth: bardzo pocne urządzenie w sezonie gilowym :heart:

Wooow to musi być genialny sprzet

Inhalator byłby super. Ciężko kupić dobry, a wiadomo że z Canpola byłby super

3 polubienia

Ooo to dobra propozycja , inhalator tej firmy na pewno byłby solidny :smiling_face::smiling_face:

@Maja.zielonka @Wesola95 @Magdallenka0897 no takie sprzęty to byłby sztos! Może Canpol nas wysłucha i wprowadzi na rynek jeszcze takie urządzenia😍

2 polubienia

No właśnie @CanpolBabies_Redakcja bedzie kiedyś w asortymencie inhalator ? :heart_eyes:

3 polubienia

Przydałby się bardzo inhalator :slight_smile:

Nadchodzi Nowy Rok, zatem na pewno będzie i nowy asortyment, także kto wie czym Redakcja nas zaskoczy :star_struck::star_struck::smiley: pozostaje cierpliwie czekać na nowości :heart:

1 polubienie

Wow cudo🥰 my męczymy się z odkurzaczem i zwykle odciąganie to nic miłego…