NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Ale nam miło :heart_eyes: Dziękujemy! :two_hearts: :heart:

1 polubienie

Staramy się jak możemy, dziękujemy :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Oba są świetne, więc rozumiemy, że wybór nie należy do najłatwiejszych :crazy_face: :heart: Dziękujemy :two_hearts:

1 polubienie

Noooo to jest coś czego też byśmy potrzebowali

Faktycznie to byłaby dobra propozycja, tym bardziej, że to sprzęt z którego może skorzystać cała rodzina, a nie tylko maluch

Chyba czytacie w moich myślach :smile: Dosłownie ostatnio zastanawiałam się, jaki aspirator do nosa wybrać dla synka — a tu taka nowość! :heart: Elektryczny aspirator Noseo zapowiada się genialnie: szybki, skuteczny, wygodny i bezpieczny, już od pierwszych dni życia. Dokładnie coś, czego szukałam :raised_hands:
A najlepsze jest to, że moja córka chyba przez dobre dwa lata uciekała na sam widok odkurzacza — ewidentnie kojarzył jej się z „akcją oczyszczanie noska” :sweat_smile: dlatego cieszę się, że są teraz takie rozwiązania, które nie straszą dzieci, a naprawdę ułatwiają życie rodzicom.

Faktycznie super opcja i nie trzeba zabierać odkurzacza ze soba jak się gdzieś wyjeżdża :heart_eyes: szaleństwo xd

1 polubienie

Bardzo fajny aspirator , super że co jakiś czas wychodzą nowości i poznajemy jakieś ulepszenia. Fajnie , że dążycie do jeszcze lepszego działania produktów

Ooo super, ja jestem z tych mam co używają gruszki, ale porównując syna który już ma 6 lat i jak był mały to lepiej szło „pracować” ta gruszka to teraz u drugiego maluszka ciężko idzie i chętnie przetestowałabym taki aspirator :smiling_face_with_three_hearts:

Jestem ciekawa czy ten aspirator da rade starszakowi. Przetestowałabym na niemowlaczku i przedszkolaku. Moja córka akurat ładnie dmucha nos, ale w pracy spotykam dzieci, ktore maja wiecznie zatkane i zasmarkane nosy. Jesli sprawdzi sie to na moich dzieciakach chętnie będę polecać rodzicom.

Właśnie o tym samym pomyślałam - czy starsze dzieci też będą mogły korzystać. Jestem też ciekawa tych melodii :wink: czy można by włączyć jako swojego rodzaju kołysanki , wyciszanie przed snem :wink:

1 polubienie

Też byłam ciekawa i znalazłam filmik :stuck_out_tongue: melodyjki takie jak w pozytywkach z tego co widzę :slight_smile:

1 polubienie

O super :slight_smile: dziękuję , że się podzieliłaś tym linkiem :slight_smile:

1 polubienie

Bardzo chętnie bym przetestowała bo tak na prawdę to tylko tego nam brakuje w wyprawce i laktatora bo ciągle bije się z myślami czy nie kupić laktatora z aspiratorem od canpola ale znowu nie wiem jaki laktator będzie mi potrzebny więc wolałabym dwa urządzenia :woman_shrugging:t3: tylko te ceny … kompletowanie wyprawki nie jest łatwe a już na pewno nie tanie :sweat_smile:

Jesli chodzi o laktator to mega polecam Canpol smart sense , przeszlam przez kilka innych i serio nie ma nawet porownania . Odpadaja w przedbiegach i szkoda tylko wydanych pieniedzy . Gdybym trafiła na smartsense odrazu to sporo bym zaoszczedzila :see_no_evil:

1 polubienie

Ja pierwszy laktator kupiłam butelkowy bo byłam pewna że będziemy przy KP, ale okazało się zemnisze karmić z butelki i mieszkanie, więc przy KPI myślałam że się wykończę z drogim pojedynczym butelkowym laktatorem. Szybko kupiłam smart sense i mega polecam. Najlepiej wydane pieniądze z całej wyprawki. Żałuję że od razu go nie kupiłam
Tu możesz znaleść opinie o tym laktatorze :
Opinie testerek (październik 2025) laktator podwójny muszlowy premium SmartSense, wkładki laktacyjne czarne i białe oraz kompresy żelowe na piersi

1 polubienie

No ja początkowo chciałam bezprzewodowy z dwoma muszlami ale powiedziano mi że te z kabelkiem są lepsze a widziałam że canpol ma w ofercie taki z butelkami i można wymienić na muszle i kabelek jest bały można do kieszeni. A podobno to tylko na tik tokach wygląda tak że wszystko z tymi muszlami możesz robić bo i tak musisz siedzieć odciągając pokarm żeby się nie wylewało :face_with_peeking_eye: a ja myślałam że to mogę wszystko robić dlatego to miało sens

Ja maksymalnie ściągałam 120-140 ml z jednej piersi na sesję i faktycznie są pewne ograniczenia nosząc laktator muszlowy, ale dużo mogłam wykonać podczas ściągania pokarmu- np wyciągając rzeczy ze zmywarki kucałam żeby je wyciągnąć a nie schylałam się, w tym czasie mogłam umyć podłogi hizero czy wyciągnąć rzeczy z prania, ugotować itp W nocy żeby jak najszybciej iść spać ściągałam pokarm karmiąc synka z butelki i trzymałam go na zgiętych kolanach i stopy opierał o mój brzuch, później odbijałam go na kolanie żeby laktator nie przeszkadzał. Więc z muszlowym na pewno dużo się da zrobić. Akurat nie miałam okazji używać tego laktatora o którym piszesz, miałam butelkowy z philipsa i bardzo przeszkadzało mi że muszę go trzymać, a ściągał pokarmy tyle samo co smart sense, a czasem nawet i mniej ściągnął

U mnie też maks 120 ml było , pomimo wszystko udało się karmić 2 lata , mleko ściągałam w sumie tylko na początku i później jak gdzieś wychodziłam . A tak na bierząco syn konsumował