NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

Rewelacja! :star_struck: Jaka mała spryciula z Twojej córeczki i jaka zaradna :heart_eyes:
U nas właśnie melodyjki bardzo się synkowi podobają :grin: i kabelek, który próbuje odgryźć prawie za każdym razem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Szkoda że nie można tu wrzucać filmików bym wstawiła jak sobie bierze tą końcówkę i włącza aspirator​:smile: ale zrobiłam kilka screenów z filmiku :sweat_smile:

9 polubień

Jejuuu jaka przepiekna ksiezniczka :heart_eyes::heart_eyes: i jaka dzielna

1 polubienie

Ooo ale się podoba, a jaka śliczna księżniczka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 polubienie

Sam słodycz 🩷 i gile sama odciągnie :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

O jej! Jaka śliczniocha z niej :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
Idealna reklama :heart: Modelka już jest! - Niech redakcja się odzywa :grinning:

1 polubienie

Ale słodka , no to jest prawdziwa reklama aspiratora :heart_eyes:

Muszę znaleźć czas żeby zrobić rolkę , za te wszytkie produkty które otrzymaliśmy do testowania to trzeba im reklamę zrobić :sweat_smile:

2 polubienia

A taka reklama na prawdę przyciąga jak dziecko samo chce używać :smiley:

Ja nie umiem rolki i w tego typu rzeczy ale dzięki temu że trafiłam na to forum to coraz częściej kupuje rzeczy z Canpola :grinning:

Ja czasami coś tworze ale ostatnio jakoś mało mam czasu na wszystko bo synek strasznie marudny i krotkie drzemki ostatnio ma :smile: