Ja ręcznego nie miałam, korzystałam od razu z elektrycznego i myślę że z ręcznym to dopiero duzo roboty jest i obrona tej laktacji to mega wysiłek.
Tak ja wiem. Ale bardziej chodzi mi o to że jakby muszlowy nie dawał rady czy coś to awaryjnie mieć taki z apteki za 35 zł czy właśnie widziałam że canpol ma też więc w jednej przesyłce że smartsense można by zamówić.
To prawda można sobie awaryjnie zamówić taki laktator, ja miałam 7 lat temu przy pierwszej córce ale jak przy drugim dziecku miałam elektryczny to tamten wyrzuciłam ![]()
Ja nigdy nie używałam ręcznego, ale wydaje mi się, że jak SmartSense nie da rady to ręczny też na pewno nie ![]()
Ja co prawda mam reczny ale mam wrazenie , ze nie dziala
o chyba awaryjnie zamowie tez reczny z canpol . Ogolnie muszlowe smatsense mi sie tak dobrze sprawdzaja , ze nikt mnie na inny juz chyba nie namowi ![]()
I jeszcze polecajka z serii “Asia , ale nikt nie pytal” to do mycia muszelek uzywam takiej szczotki, wlewam sobie plyn i petarda , wszwdzie dochodzi i doczyszcza
Super muszę zobaczyć tą szczotkę. Może w takim razie skuszę się tylko na muszlę
w razie czego zawsze można dokupić wysyłka to chyba raz dwa.
Super, ciekawe jak się sprawdza, my mamy nosiboo i jest okej ale ten dźwięk jakbym włączyła odkurzacz jest straszny, mała jak słyszy to wie co ja czeka i już ucieka, na szczęście elektryczny przenośny od was pomaga ![]()
Asia super! Bo ja to myje myjką do butelek i mam wrażenie własnie ze nie do końca dobrze się to czyści ![]()
![]()
Mi najwygodniej myję się zwykłą gąbką do naczyń ale pocięta w mniejszy kawałek żeby dotarło do wszystkich zakamarków.
@Efektdomi No mi sie mega sprawdza , bo przy membranach z obu stron sa trudne do doscia miejsca . Dlatego mega polecam ![]()
Wow to faktycznie szybko! Warto wiedzieć ![]()
U nas na początku córka się bała jak usłyszała dźwięk elektrycznego aspiratorka i uciekała a teraz już się przyzwyczaiła że sama potrafi włączyć sobie😄
Hmm nas tak było z elektronicznym termometrem - to był brzydok
na szczęście się przełamała i sama tak samo mierzy temperatury nawet jak nie ma ![]()
Oj to u nas też przedwczoraj mierzyłam córce to tak samo bała się o nie wiedziała co to mama robi kej😄
Moja jest tak zaciekawiona co to że głowa leci za termometrem bo a nóż może da się złapać i wsadzić do buzi ![]()
![]()
Mój synek to samo, jak mu mierzę temperaturę, to łapie termometr i od razu chce pakować do buzi ![]()
![]()
![]()
Mi córka wyrywa z rąk
całe szczęście mam dwa, więc zawsze jak wyrwie jeden, to od razu przystawiam drugi ![]()
![]()
Hahaha no tak, jednym się zajmie to drugim można spokojniej zmierzyć w tym czasie
to jest myśl! A ja mam tylko jeden ![]()
![]()
U mnie tez wszytsko co popadnie jest zjadane
jestesmy na etapie , ze nawet psy nie moga czuc sie bezpiecznie, zreszta ja tez nie , bo tulimy sie a nagle probuje mnie hapsnac ![]()
![]()
Haha oj tak,.moja broda dziś też została “zjedzona” podczas tulasków ![]()
nawet mąż tak się śmiał,.że zdjęcia robił ![]()
![]()
![]()