NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

Jasne! Dam znać :hugs: Gdyby nie to, że mamy okres alergiczny, to bym dała radę - ja zatkana bardziej niż Ignaś :laughing:

1 polubienie

:joy::joy::joy::joy: u nas kozy haha nie słyszałam o zabach :joy:

1 polubienie

Ja o żabach też nie , kozy to jak najbardziej ahhah

U nas się mówi kozy :smiley: a o żabach też nie słyszałam haha

Na razie na szczęście nie :stuck_out_tongue_winking_eye: tylko taka codzienna pielęgnacja :blush:
@daga1271 u nas też mówi się kozy :sweat_smile: żaby to nie słyszałam :stuck_out_tongue_winking_eye:

To mój mąż jest jedyny, który o kozach nie słyszał. Ale u niego na wiosce lubią mieć swoje nazewnictwo na wszystko :crazy_face:
A zamek w którą stronę wg was się otwiera? W prawo czy w lewo?

W ogole nigdy w życiu nie powiedziałam aby zamek się otwierał na jakąś strone :joy::joy:

2 polubienia

Otwiera sie na prawo zamyka na lewo :see_no_evil::thinking::sweat_smile:

1 polubienie

To chyba zależy czy jestem na zewnątrz czy wewnątrz, to z jednej w jedną z z drugiej w tę drugą stronę :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::thinking::face_with_peeking_eye:
Ale nie wiem, to jest jakieś trudne pytanie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

Myślałam że to pytanie jest tylko trudne dla mnie :joy: @daga1271 nie zadawaj tak trudnych pytań z rana :joy: ale chyba otwiera się z lewo a zamyka w prawo. W jakimś wynajmowanym mieszkaniu na studiach miałam odwrotnie i ciągle się myliłam

2 polubienia

U nas też , ale teraz jak to czytam wszystko to aż mnie głowa boli przez moją mgłę ciążową :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth::rofl: @daga1271 a u was jak?

1 polubienie

Aspirator pd paru dni pracuje pełną parą. Jest mega :muscle:
Jak bede miec dluzsza chwile napiszę opinie we właściwym watku

1 polubienie

U mnie tak jak pisze @Mamii jak jestem na zewnątrz to w prawo, a w środku w lewo.
Mamy taką zabawkę z temu, takie skrzyneczki i tam trzeba dobrać klucz i w środku są zwierzątka. I moja teściowa z mężem stwierdzili że to chińskie podroby bo u nich na wsi wszystkie zamki otwierają się tylko w lewo :smile: i teraz mamy taką zabawę z mężem że zwracamy na to uwagę. I mąż był w szoku że np kłódki, skrzynki pocztowe w prawo się przekręca.

1 polubienie

No to u nas tak samo jest :smiley:

Testujemy od piątku noseo i muszę przyznać, że sobie świetnie radzi z gęstym katarkiem! Ma 9 poziomów mocy, i na prawdę mocne ssanie - na 4 poziomie idealnie nam wszystko wyciąga :smiley:🫶🏼 Piosenkami w ogóle nie zainteresowany, ale ten typ tak ma :laughing: Ignaś po prostu nie lubi jak mu się w nosku grzebie :lying_face::sneezing_face:

1 polubienie

Ale extra!:smiling_face: Aspirator do noska to produkt obowiązkowy w wyprawce, super że jest taki elektryczny. Na plus również cicha praca. Kilka lat temu musieliśmy podłączać aspirator do odkurzacza, a to wiadomo że ogromny hałas.

Dzięki! Przekonalas mnie do zakupu!

1 polubienie

Chyba też się na niego skuszę , bo ciągle nie mam żadnego i rozmyślam . A twoja opinia mnie przekonuje :ok_hand:

1 polubienie

Polećmy również , uratował nas przy mega gilu przy rsv , cichutki o dobrze ciągnie :slight_smile:

1 polubienie

No my to sąsiada budziliśmy xd pewnie sobie myślał co za debile odkurzają wieczorem
:laughing: