NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

Jasne! Dam znać :hugs: Gdyby nie to, że mamy okres alergiczny, to bym dała radę - ja zatkana bardziej niż Ignaś :laughing:

1 polubienie

:joy::joy::joy::joy: u nas kozy haha nie słyszałam o zabach :joy:

Ja o żabach też nie , kozy to jak najbardziej ahhah

U nas się mówi kozy :smiley: a o żabach też nie słyszałam haha

Na razie na szczęście nie :stuck_out_tongue_winking_eye: tylko taka codzienna pielęgnacja :blush:
@daga1271 u nas też mówi się kozy :sweat_smile: żaby to nie słyszałam :stuck_out_tongue_winking_eye:

To mój mąż jest jedyny, który o kozach nie słyszał. Ale u niego na wiosce lubią mieć swoje nazewnictwo na wszystko :crazy_face:
A zamek w którą stronę wg was się otwiera? W prawo czy w lewo?

W ogole nigdy w życiu nie powiedziałam aby zamek się otwierał na jakąś strone :joy::joy:

Otwiera sie na prawo zamyka na lewo :see_no_evil::thinking::sweat_smile:

To chyba zależy czy jestem na zewnątrz czy wewnątrz, to z jednej w jedną z z drugiej w tę drugą stronę :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::thinking::face_with_peeking_eye:
Ale nie wiem, to jest jakieś trudne pytanie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Myślałam że to pytanie jest tylko trudne dla mnie :joy: @daga1271 nie zadawaj tak trudnych pytań z rana :joy: ale chyba otwiera się z lewo a zamyka w prawo. W jakimś wynajmowanym mieszkaniu na studiach miałam odwrotnie i ciągle się myliłam

1 polubienie