NOWOŚĆ - majtki ciążowe Canpol babies MumFit

nie, zwrot produktów zakupionych online musisz samodzielnie odesłać
standardowo przesylki sa darmowe od 199zl

A okej, to źle zrozumiałam :wink: no to ale dobrze wiedzieć :slight_smile:

1 polubienie

Ale jak masz zwrot to dostajesz kod do zwrotu w paczkomacie albo namiary na kuriera do którego dzwonisz by umówić się na odbiór. W lidlu masz opcję zwrotu w aplikacji i jest tak prost a jak w Allegro

Ja mam problem z jednym butikiem , odesłałam rzeczy za 500 zł i teraz mi mówi że mam wybrać zakupy za to inne a ja bym wolała zwrot pieniędzy nie podoba mi się tam nic a na siłę też nie chce nic brać

1 polubienie

To dziwne, bo każda firma sprzedająca przez internet musi przyjąć zwrot towaru i wydać pieniądze, takie praktyki z wymianą towaru są niezgodne z prawem przy zakupach przez internet

1 polubienie

Ja bym wysłałam pismo do nich i powołała się na konkretne przepisy i prośba p zwrot gotówki. Ludzie i sklepy widzę kombinują jak mogą by nie oddać kasy. Na szczęście coraz rzadziej się to zdarzaj

1 polubienie

No to słabo, nie powinno kurczę tak być . Powinni przyjąć zwrot i oddać normalnie pieniądze

Jak ja nie lubię takich akcji , pisze do nich to nie odpisują :pensive:

O super produkt aż szkoda że było jak ja rodziłam tego napewno spisało by się rewelacyjnie

Cwaniaki. Ja też korzystam czasem z darmowych porad prawników w punktach ochrony konsumentów i kiedyś nawet pomogli i napisali pismo i wysłali…. Wtedy to jakoś na ludzi lepiej działa

Ja to jestem znowu taka że nie lubię takich konfliktów, przytłacza mnie to bardzo

No tak, trzeba mieć na to siłę, chęć i cierpliwość.

Niestety ja nic z tego nie posiadam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ja kiedyś miała ale teraz przy małym muszę wyznaczać priorytety

O kurczę 500 zł to sporo kasy

1 polubienie

No w niektórych sklepach tak jest ze nie zwracaja kasy tylko albo bon albo wymiana :wink: moze bon mogliby ci dac i wtedy moze ktos od ciebie go odkupi :see_no_evil:

1 polubienie

Kiedyś lubiłam tam kupować , ale coś styl KM się zmienił a na siłę no nie mogę nic wybrać. Poczekam może coś na jesień mi się przyda , ja nigdy nie mam sił na takie rzeczy szkoda mi energii, wolę odpuścić może przyjdzie dzień że wykorzystam :smiling_face::smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

A ten bon nie jest terminowy ? Nie ma swojej ważności?

o reety, tego właśnie szukałam! W trzecim trymestrze już powoli nie mieszczę się w bieliznę sprzed ciąży. Czy rozmiar lepiej wziąć taki jak nosiłam przed ciążą? :smiling_face:

Majtki są genialne i bardzo je polecam. Według mnie rozmiar zawyżony więc wziełabym taki jak przed ciążą.