NOWOŚĆ - majtki ciążowe Canpol babies MumFit

Hahaha uśmiałam się , bo też mam takie galoty :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: takie na cala pupę bez żadnej koronki :laughing::rofl:

Dobre, też nie słyszałam takie określenia. A to chyba u każdej takie pełne majciochy bawełniane się znajdą :joy:

Hahaha anty gwałty SI uśmiałam też mam takie , lubię je właśnie na okres . I na początku po urodzeniu często je też nosiłam , mój mąż mówił co ty za Barboszki masz ubrane :face_with_hand_over_mouth:

Takie sprane już wiekowe , jak zakładam daję mężowi znak lepiej nie podchodź :rofl:
@Magdallenka0897 ja jedne kupiłam na dziale dzieciecym spodenkowe gatki :rofl: kupiłam największy rozmiar ma dziale dziecięcym :smile: ładne były to wzięłam :rofl:
@Mama.kacperka hahha baboszki też mogą być sexi🤣

1 polubienie

@Patrycjaw25 hahaha moj to pewnie by powiedział “bylo ciemno, nie widziałem” :rofl::rofl:

1 polubienie

A mi się wydaje, że w smyku dużo zabawek, książeczek jest bardzo tanio, i jak mają jakąś promocje dobra to za pół darmo dają :crazy_face:
Ładne te z Sinsaya

W smyku są tanie jak się kupuje przez internet i są promocje bo w sklepach stacjonarnych to drogo jest

3 polubienia

A tak to masz rację. Ja zawsze w internetowym. Właśnie stacjonarnie są takie ceny zawyżone, że nawet nie brałam tego pod uwagę :grinning:

to fakt nieraz różnica bardzooo duza
wogole duzo sklepow tak jak baby mam i inne maja konta np na allegro i majac smart mozna naprawde dużo taniej coś kupić

1 polubienie

Hahah no tak facet zawsze obejdzie sprawę :rofl:
@daga1271 ka tak samo zauważyłam że przez internet dużo tamiej można kupić i zamówić ma sklep.

1 polubienie

A ja to znowu nie mogę tam się na nic nigdy załapać jak coś fajne i tanio to wyprzedane

Ja tam dość regularnie zaglądam bo też kupuje rzeczy inne niż dla malucha. Teraz będę tam kupować pierwsze budziki akurat. Mają takie fajne polecane przez fizjoterapeutę :star_struck:

A jakie to są dokładnie ?

Mają książki czy kosmetyki (ja tam puder kupuje) :face_with_peeking_eye:

Ja też często z smyka zamawiam kosmetyki i perfumy bo są fajne promocje.

Oo jak patrzę na nie, to jest coś czego brakowało mi w ciąży. Zwykle majtki już mi przeszkadzały, musiałam kupić dwa rozmiary większe, myślę, że mamy w ciąży będą zadowolone

Ja w smyku rzadko kupuję , ceny są tam dość mało atrakcyjne produktów dla dzieci , ale jak jest coś co ma fajną cenę to biorę. :smiley:

Eeee czasami są tam rzeczy na dobrej promocji

Ja ostatanio też zrobiłam zamówienie ze smyka, mieli promocję na Canpol !!! :slight_smile:

Często ceny są zawyżone ale jak jest promocja to faktycznie się opłaca.