Hahaha uśmiałam się , bo też mam takie galoty ![]()
takie na cala pupę bez żadnej koronki ![]()
![]()
Dobre, też nie słyszałam takie określenia. A to chyba u każdej takie pełne majciochy bawełniane się znajdą ![]()
Hahaha anty gwałty SI uśmiałam też mam takie , lubię je właśnie na okres . I na początku po urodzeniu często je też nosiłam , mój mąż mówił co ty za Barboszki masz ubrane ![]()
Takie sprane już wiekowe , jak zakładam daję mężowi znak lepiej nie podchodź ![]()
@Magdallenka0897 ja jedne kupiłam na dziale dzieciecym spodenkowe gatki
kupiłam największy rozmiar ma dziale dziecięcym
ładne były to wzięłam ![]()
@Mama.kacperka hahha baboszki też mogą być sexi🤣
@Patrycjaw25 hahaha moj to pewnie by powiedział “bylo ciemno, nie widziałem” ![]()
![]()
A mi się wydaje, że w smyku dużo zabawek, książeczek jest bardzo tanio, i jak mają jakąś promocje dobra to za pół darmo dają ![]()
Ładne te z Sinsaya
W smyku są tanie jak się kupuje przez internet i są promocje bo w sklepach stacjonarnych to drogo jest
A tak to masz rację. Ja zawsze w internetowym. Właśnie stacjonarnie są takie ceny zawyżone, że nawet nie brałam tego pod uwagę ![]()
to fakt nieraz różnica bardzooo duza
wogole duzo sklepow tak jak baby mam i inne maja konta np na allegro i majac smart mozna naprawde dużo taniej coś kupić
Hahah no tak facet zawsze obejdzie sprawę ![]()
@daga1271 ka tak samo zauważyłam że przez internet dużo tamiej można kupić i zamówić ma sklep.
A ja to znowu nie mogę tam się na nic nigdy załapać jak coś fajne i tanio to wyprzedane
Ja tam dość regularnie zaglądam bo też kupuje rzeczy inne niż dla malucha. Teraz będę tam kupować pierwsze budziki akurat. Mają takie fajne polecane przez fizjoterapeutę ![]()
A jakie to są dokładnie ?
Mają książki czy kosmetyki (ja tam puder kupuje) ![]()
Ja też często z smyka zamawiam kosmetyki i perfumy bo są fajne promocje.
Oo jak patrzę na nie, to jest coś czego brakowało mi w ciąży. Zwykle majtki już mi przeszkadzały, musiałam kupić dwa rozmiary większe, myślę, że mamy w ciąży będą zadowolone
Ja w smyku rzadko kupuję , ceny są tam dość mało atrakcyjne produktów dla dzieci , ale jak jest coś co ma fajną cenę to biorę. ![]()
Eeee czasami są tam rzeczy na dobrej promocji
Ja ostatanio też zrobiłam zamówienie ze smyka, mieli promocję na Canpol !!! ![]()
Często ceny są zawyżone ale jak jest promocja to faktycznie się opłaca.