czy ktoś już testował i może podpowiedzieć czy sprawdzą sie na nietrzymanie moczu w ciązy? Od ostatniego czasu mam straszny problem i stresuje się wychodzeniem ![]()
Na nietrzymanie moczu to polecam wkładkę higieniczna i czesto zmieniać
a majtki są super, kupuj smiało l. Na pewno beda super trzymać wkładkę lub podpaskę bo to fajny krój. Ja już zamowiłam kolejne a nie jestem w ciąży ![]()
najlepiej dla bezpieczeństwa wkładkę i sa tez takie na nietrzymanie z tena bodajze
najlepiej trz do fizjo uroginekologicznej udac sie . one mega pomagają
Ja mam te majtki , co prawda mają taką grubszą wkładkę w środku niż zwykłe. Ale na pewno żeby się zabezpieczyć trzeba będzie włożyć dodatkową wkładkę czy podpaskę.
Warto też z tym problemem przejść się do fizjoterapeuty urologicznego bo też da ćwiczenia na to ![]()
tak, mam wkładki… ale czasami mam momenty, że złapie mnie atak kaszlu i juz jest kaplica…
mam wizytę 8go maja właśnie, od razu się zapisałam jak tylko pojawił się problem
mam nadzieję, że wyjdę z tego
to jak masz az tak duże ilosvi to moze podpaska pomoze
napewno przejdzie tylko dobrą fizjo trzeba
w ciazy maluszek uciska i czasami tak bywa
@zewsidziewczyna najważniejsze że idziesz do fizjo to będziesz miała fachową pomoc
taaak, już raz byłam i jestem bardzo zadowolona
dobrze wydane pieniądze ![]()
PS. majtki już zamówione ![]()
No to super, mi dużo pomogła i pod koniec ciąży i po porodzie.
A masz te wkładki od tena lady? Ja dostałam kiedyś zestaw próbek zobacz na Facebooku można było się zgłosić i te wkladki utrzymają naprawdę dużo, są inne niż zwykłe wkładki, dużo chłonniejsze .
Są też wkładki w Rosmann specjalne na trzymanie moczu …. Kiedyś po operacji mi mąż kupił bo się pomylił i chłonne były
@Mamuska357 tak mają glownie tena ale tez chyba bella coś wprowadzala i nie wiem jak teraz ald biedronka miala takie nawet podpaskki na nietrzymanie moczu jak ktos wiekszy problem mial
ooo dzięki za polecajkę, sprawdzę!
Nooo dokładnie i u mnie wytrzymywały nawet po operacji te różne rzeczy co tam spływały więc są mega chłonne
Możesz właśnie poszukać na internecie te próbki co wysyłają i tam kilka rodzajów wkladek i podpasek dostajesz oczywiście po jednej szt. Ale wypróbujesz sobie która ci odpowiada😊
no właśnie nie pomyślałam o tym, a to super opcja na sprawdzenie ![]()
Ja tak samo , dla mnie tam są zawsze ceny za wysokie , a jak promocje to wszystko przebrane
Dokładnie ale czasem przez internet szukam z przesyłką na sklep i więcej jest dostępnego towaru