Niektórzy nie rozumieją , że dodawanie kolejnych wątków nic nie daje i pogarsza bo robi nie potrzebny spam… i niektórzy po prostu nie czytają poprzedniej wiadomości , tylko piszą byle co… dobrze , że zaznaczasz bo gdyby nie to , to by był tu taki bałagan , że nikt by nie ogarnął o co chodzi.
W tym miesiącu będzie spokojniej
jestem na forum od około 8 lat
canpol towarzyszy każdej mojej ciąży i wychowaniu dzieci
i jak jest wartościowa nagroda to ruch ogromny. W tym miesiącu redakcja zaszalała z produktem do testowania i było szaleństwo
Ale jak są np. talerzyki , smoczki itp. to ruch spokojny
Także wszystko zależy od tego co jest do testowania
i właśnie wkurzające jest takie spamowanie
ale trzeba to przeczekać
są dziewczyny , które zawsze piszą wartościowe komentarze i posty i to od razu widać
także łatwo zauważyć kto jest dla forum a kto dla nagrody ![]()
Magdalenka ale tak zawsze było i będzie…. Ja zaglądałam na forum w grudniu to byłam przerażona
okropny spam , maskara żeby aż tak to wyglądało. Może w styczniu będzie drobiazg do testów to i spokojniej się zrobi ![]()
Prawda , dziewczyny , ktore sa tutaj caly miesiac da sie zapamietac . A te ktore probuja nadrobic cala aktywnosc w ostatnie dni miesiaca odrazu widac ![]()
Nicki aktywnych , pomocnych mam moge juz wymienic przez sen nawet ![]()
No w sumie ja tu zaglądam raz dziennie i co już myślę że jestem w miarę na bieżąco z czytaniem i odpowedzeniem tam, gdzie jestem w stanie się w miarę wartościowo udzielić, to za chwilę widzę i kolejne dwa nowe tematy, albo więcej, to aż czasem się nie mogę nadziwić ile tych nowych tematów powstaje ![]()
@asiam1 haha wyobraziłam sobie to jak recutujesz te Nicki przez sen i wyobrażam sobie jaka minę mógłby mieć wtedy Twój mąż ![]()
![]()
Hahaha moja wyobraznia tez tak zawsze dziala
serio jak ktos powie cos abstrakcyjnego/obrazowego to moja glowa odrazu sobie to wyobraza , wiec widze , ze nie tylko ja tak mam ![]()
A moj maz , moj maz chyba juz milion razy slyszal wasze nicki , jak mu mowie , ze ktos cos polecil i potrzebujemy to kupic , albo , ze dziewczyny serial polecaja ![]()
![]()
Oswoil sie moja obecnoscią na forum , i mysle , ze nie bylby zdziwiony ![]()
Dokładnie, mam podobnie i nicki dziewczyn które wchodzą pod koniec miesiąca żeby tylko zdobyć nagrodę ![]()
widać kto tu jest „tylko” dla nagrody ![]()
Haha, no to mój mąż jak widzi że intensywnie odpisuje coś na telefonie to już wie, że jestem na forum
i ostatnio nawet się nad czymś zastanawialiśmy, niepamietam już dokładnie co to było, ale coś związanego czy to z wyprawką czy z niemowlakiem i mój mąż sam do mnie mówi ; no, a co tam dziewczyny o tym piszą? Zapytaj może ![]()
![]()
Hahaha noo dokaldnie , jak bysmy wszytskie sasiadkami byly czy cos
piekna spolecznosc sie tu zbudowala jak nawet nasi mezowie mowia zeby tu o cos podpytac ![]()
Ale fajnie byłoby mieć takie sąsiadki
ja żałuję że późno trafiłam na to forum, bo miesiąc po porodzie, no ale lepiej późno niż wcale ![]()
Dziewczyny, pojechałam na badanie krei i moczu bo w poniedziałek wizyta u ginekologa. Policja mnie zatrzymała na dmuchanko i nie było gadki, że jestem w 9 miesiacu ciąży
trzeba było dmuchać ![]()
Wiesz jak się zestresowała , że coś mi wyjdzie po tym Picollo? ![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahah ja mam to samo jak mnie policja zatrzyma, nigdy bym nie wsiadła po alkoholu do samochodu ani nawet jak dzień wcześniej piłam ale zawsze jak policja zatrzymuje to stres jest ![]()
Na studiach zapomniałam że przyjechałam samochodem i wypiłam piwo po zajęciach, po 2 godzinach od wypicia poszłam na komisariat żeby sprawdzili czy na pewno mogę jechać i wyszło 0.00, ale i tak bałam się wrócić do domu, dla pewności poczekałam jeszcze 3 godziny ![]()
@Efektdomi od razu człowiek sobie analizuje czy czegoś nie zjadł czy wypił co by mogło wykazać ![]()
@Efektdomi ja ostatnio w sobotę po Świętach też dmuchalam.
Polocjant sam mówil, że widzi ze ciąża ale jak wszyscy to wszyscy ![]()
Dzisiaj znowi widziałam wątek nowy, który spokojnie mozna byle wznowić tylko. Zresztą niedawno byl watek w którym tez padlo.talie samo pytanie. Heh. No ale odpisalam wlasnie zsby zerknąć w inny watek.
Ja miałam stłuczkę w 8mscu i wgl mnie nie sprawdzali… tylko, że dzisiaj to pewnie akcja ogólnopolska ![]()
Mam wtedy wrażenie , że każda chce sztucznie nabić komentarz . Jesli wątek jest powielony oznaczony tak , to wydaje mi się że pisanie już w nim i tak nie jest nic wartościowe bo ten wątek jest już oznaczony jako bezwartościowy „powielony” a teraz widzę ,że zaczynają się już tematy w nim i tak 10 watkach będzie pisane o tym samym , i tylko spam jest
Hahah o kirde , grubo .
Mnie nigdy nie zatrzymala policka do takiej rutynowej kontroli , ale kiedys jak jechalam z mezem do wiekszego miasta na zakupy to jechala przedemna ciezarowka , jechalam za nia grzecznie i czekalam az bede mogla wyprzedzać czyli dk przerwyanej lini . Wyprzedzilam i sobie jade , nagle slysze za mna koguty , no a ze przed samym rondem w terenie nie zabudowanym bylam to im grzecznie zjechalam do prawego boczku zeby przeposcic ten nieoznakowang radiowoz , bo przeciez niech jada szybko lapac tych niegrzevznych bandziorow . A oni zamiast jechac dalej to z
Przymnie zwolnili i z tylu na szybie wyswietlilo sie “folow me”
Maz zdziwiony patrzy na mnie i mowi “wyprzedzalas na ciaglej czy co ?”
Mowie, ze nie , ze napewno nie , bo bym sie nie odwazyla , ze pewnie to wlasnie rutynowa kontrola
Zaparkowalismy za nimi na poboczu , no i przychodza panowie i mowia , ze jechalam za szybko
No fakt , troszke mi sie przekroczylo dozwolona predkosc .
Oczywiscie obejrzec nie chcialam , bo i po co ![]()
Policjant do mnie , ze on tak widzial jak dzielnie walczylam z ta ciezarowka i jak czekalam grzecznie na ta przerwyana linie (fajnie , ze docenili
)no ale jednak predkosc to predkosc i mówi " tak szybko pani jechala , ze az pana pasazera w fotel ze strachu wbilo"
Na co ja "Panie … jakby ten pan pasazer prowadzil to byscie go nie dogonili "
no smiechom nie bylo konca … mandat wlecial ![]()
800 zl i uwaga 9 punktow karnych
to.bylo swiezo po zmianie przepisow
Jak dali mi ten mandat w lapki to czulam sie jak pirat drogowy w za szybcy za wsciekli 8 ![]()
Jechalam 110 na 80
Juz dawno po temacie, punkty sie zrestetowaly i mam tabula rase ![]()
Ojjjj ale to musiało boleć, mi kilka razy udało się uniknąć mandatu za przekroczenie prędkości, ale fakt faktem że to było dawno, teraz pewnie by to nie przeszło, bo mają kamerki itd
Pamiętam jak byłam na studiach i jechałam z prezentacją. Miałam bardzo napięty grafik więc trochę za bardzo spieszyłam się z jednego miejsca do drugiego i zatrzymała mnie policja. Ze strachu o mandat włączył mi się słowotok, że nie zauważyłam że to teren zabudowany, że nie jestem stąd, że źle zrobiłam bo jechałam ślepo za innym samochodem (który skręcił chwilę wcześniej i policjant to widział), a na końcu mojego monologu jeszcze powiedziałam, że się zgubiłam bo nie jestem stąd i spytałam o drogie
taka zmiana tematu bardzo pomogła bo policjant bardzo się zaangażował żeby wytłumaczyć mi jak mam dojechać i stwierdził na końcu że w takim razie mnie tylko poucza ![]()
Super informacje dziewczyny zdrówka bo najważniejsze ![]()
Haha ja mam prawo jazdy od ponad roku i jeszcze na szczescie nie zatrzymała mnie policja
kolezanka tez spieszyla sie do pracy i dostala 1500 zl mandatu , bylo ograniczenie do 40 i nie wiem ile jechala wiec ale podejrzewam ze duzo więcej skoro takj mandat
ale ostatnio widzialam jak wyprzedza na zakrecie to sie za glowe złapałam