Nowy rok 2026/ Sylwester

Dziwne podejście , już od samego początku płód/dziecko się rozwija. Wszystko zaczyna się kształtować i to ważny czas. No ale zobacz ja od początku o siebie dbałam , brałam kwas foliowy , zdrowo się odżywiałam , chodziłam na wizyty kontrolne itd. A straciłam ciążę w 7 tygodniu a później w 6 miesiącu. Gdzie tu sprawiedliwość i logika .

Niestety nie ma sprawiedliwosci … ja jak to uslyszalam to tez nie moglam zebrac mysli w logiczne zdanie … tym bardziej , ze wtedy bylam na etapie leczenia i mysli , ze byc moze nigdy mi sie nie uda

1 polubienie

Ja też tego kompletnie nie mogę zrozumieć. Jak to jest możliwe że jest tyle patologii i mają po kilka dzieci których nie chcą a są pary które starają się latami i które by o te dzieci zadbały……

@asiam1 cale szczęście ci się udało :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja nie piłam nie paliłam uważałam na siebie bo bałam się że 32 lata to już różnie może być, 4 dziecko pierwsza trójka okazy zdrowia a najmłodsza wrodzona wada serca i to wykryto dopiero po porodzie :pensive: życie jest czasem niesprawiedliwe, ale musiałam to sobie przetrawić nie mogłam na początku pogodzić się z tym wszystkim, niektóre właśnie piją nawet codziennie i urodzą dzieci zdrowe a człowiek uważa itp a tu zonk… Jak to mówią nie wiesz jaki silny jesteś dopóki to nie jest jedynym wyjściem jakie masz

Dokładnie każde dziecko jest inne , takie dzieci mogą być buntownicze , kto woe czy nie będzie sprawiać problemu w domu, czy będzie się słuchać czy nie… często takie rodziny muszą wiele przejść aby takiemu dziecku pomóc. Jednak dobrze że są takie rodziny które się decydują na opiekę nad takimi dziećmi że nie są jednak same pozostawione w jakiejś placówce.

Jestem tego samego zdania każdy ma wgl inny charaktee

Dokładnie , tacy rodzice muszą być przygotowani na wszytko. I przedewszystkim muszą mieć dużo cierpliwości.