Obecność partnera w domu po porodzie

Jedyny minus to trochę nam porysowały lodówkę, a mamy czerwoną xd

1 polubienie

My zbieramy tylko z tych miejsc, gdzie my byliśmy :slight_smile: wtedy wiemy co zwiedziliśmy i co jeszcze przed nami :slight_smile:

2 polubienia

To fajne są mapy zdrapki też :stuck_out_tongue: tylko trzeba mieć gdzie powiesić xd

1 polubienie

Dokładnie ja tak samo , my dostajemy często ale nie wiem zawsze co z tym zrobić bo po co mi magnes z kaś gdziee mnie nie było , magnesy to dla nas pamiątka z miejsca gdzie byliśmy a takie od kogoś są dla mnie bez sensu…
@ironiczniepateyczna widziałam takie mapy Polski z miejscami do zaznaczania ze sklejki świetnie to wygląda. Moja przyjaciółka kupiła takie ala obraz z miejscami do zwiedzania i zaznaczają gdzie już byli .

1 polubienie

Mam takie samo zdanie, magnes to pamiątka z wyjazdu :smiling_face_with_three_hearts:
@Patrycjaw25 ja jak dostane od kogos magnes to wkladam do szafki bo szkoda wyrzucić

Fajne sa te mapy ale ja nie mam wolnej sciany na cos takiego

Ooo tak moja córka ma w pokoju. Co prawda jeszcze jej trochę zostało do zadrapania całej ale młoda jest może kiedyś jej się to uda :crazy_face:

1 polubienie

Ja jak będę mieć już swój dom napewno nie będę wieszać tych wszytkich magnesów tylko tak jak ty będę wkładać do jakiegoś pudełeczka specjalnego na takie prezenciki.

A jak one wyglądają ?

2 polubienia

Są różne, ale na przykład taka
I jak zdrapujesz pokazują się kolory

2 polubienia

Właśnie taka będziemy musieli sobie kupić bo te nowoczesne lodówki nie do wszystkich da się przyczepić moja kuzynka ma szklane drzwi do lodówki i właśnie ma takie coś na magnesy

1 polubienie

My też magnesy zbieramy. Mamy specjalną tablicę nawet, gdzie już miejsca brakuje :joy::world_map:

2 polubienia

Wow, ale super​:heart: skąd taka tablica? :wink:

Allegro - jest ich pełno, różne wymiary i napisy :teddy_bear:

Ooo fajne, nie widziałam tego wcześniej :slight_smile: @chloria i we wszystkich miejscach byłaś Ty ? Czy ktoś wam też dał ?

90% to nasze miejsca, a reszta od znajomych, rodziny :partying_face:

Widzę tam moje rodzinne miasto :grin::smiling_face_with_three_hearts:

Ooo super , dużo miejsc zwiedziłaś :heart_eyes::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Na początku 3 tygodnie, wziął 14 dni na opiekę na mnie po porodzie i przy okazji były święta stąd tak wyszło, ale na moje szczęście pracuje zdalnie więc często mogę liczyć na jego pomoc w ciągu dnia gdy jej potrzebuje :smiling_face:

1 polubienie

A to fajna taka pamiątka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: