Spóźnia Ci się miesiączka? Zastanawiasz się, czy jesteś w ciąży? Sprawdź jakie są oznaki zbliżającego się okresu i czy ich brak, to pierwsze objawy ciąży.
najgorsze dla mnie były nudności choć na całe szczęście wymioty mnie ominęły, a tak dobrze wspominam ten pierwszy okres ciąży
ja zadnych códow nie miałam normalnie jak bym w ciazy nie była gdyby nie bebenek do tego mały
Mnie wszystkie najgorsze objawy ciążowe akurat omineły. Całą ciąże bardzo dobrze znosiłam. Chociaż tak na prawde z początku bardzo przeszkadzały mi niektóre zapachy i wtedy mnie troszke mdlilo.
Moja ciążą też przebiegała bezobjawowo. Żadnych zachcianek, żadnych nudności wszystko przebiegało idealnie
Ja bym mogła książę napisac o objawach ciążowych. Miałam chyba wszystkie mozliwe, plus takie które występują w sytuacjach wyjątkowych. Mdłości, senność nastrój mordercy i nocne zachcianki. Ile razy w piżamie i kapciach jechalismy do maca, trodno zliczyć:) to na shake waniliowego, to na wieśmaka:))kebab, kakao, lody czy smak na kuraka z kfc…miałam ciągoty na jakies niezdrowe żarcie:)
Moje obie ciąże przebiegły prawie bez żadnych sensacji,sporadycznie wymioty,zmęczenie i nadwrażliwośc na zapachy.W ciąży z synkiem miałam ochotę na kiszoną kapustę,a z córką na jabłka.Moją największą dolegliwością była zgaga,nie pomagały tabletki,ani mleczka.Pomagało mi żucie gumy,a w ostateczności szczególnie w nocy[choc to nie zdrowe]zjedzenie odrobiny pasty miętowej do zębów.Jak to mówią potrzeba matką wynalazków.
Pasta do zębów. Na to nie wpadłam jak byłam w ciąży, a szkoda. Mdłości miałam tak okrutne, że czasem nie mogłam wstać z łózka.
ja miałam prawie wszytskie z objawów hehe, ale co do pasty to nie mogłam myś miętową, bo wymiotowałam, więc kupiłam owocowa jak dla dzieci
Wszystkie moje ciąże przebiegały ze wszystkimi objawami z naciskiem na mdłości i wymioty chmmm… co do tej pasty używałam bez zapachowej i bez smakowej bo gdy myłam zęby brało mnie na wymioty
Szczerze mówiąc moje poczatki ciąży były bez bolesne, znaczy się nie miałam żadnych objawów jak wymioty…jedynie bolał mnie brzuch tak jak przed okresem nic wiecej. Takiego przebiegu początku ciąży zyczę każdej kobiecie.
U mnie żadnych nudności, wymiotów, opuchlizny, zachcianek, obrzęków itp itd.
Jedyne co mi dokuczało- to potworna senność- gdy tylko oparłam o coś głowę zapadałam w błogi sen.
ja wam powiem ze te wszystkie zachcianki słodkie gorzkie kwasne itp to wcale jest nie prawda poprostu czytaja takie głupoty w gazetach i necie i mozg sam sobie wbija do głowy ze aaaaaaa moze słodkiego bym zjadła bbo mam zachcianke
Witam. Ja nie mialam zadnych objawow w czasie ciazy oprocz sennosci i wrazliwych piersi w drugim trymestrze ciazy brak wymiotow .
oj ja miałam objawy ciąży już tak wcześnie że nawet nie czekałam na okres bo już wiedziałam o co chodzi… a piersi bolały mnie niesamowicie… zwłaszcza sutki
Ja też dosyć wcześniej miałam objawy tzn mogłam spać na stojąco i byłam bardzo słaba a dopiero ok 1 mc pojawiły sie nudności myslałam że się nie skończą dopiero w 4 mc przestałam wymiotować
Umnie zero jakich kolwiek dolegliwosci poza jednym wieksza chec na słodycze;;
Mi na początku ciąży chciało sie troche bardziej spać niż normalnie.
Moje pierwsze objawy to oczywiście brak okresu, senność oraz mdłości. każdy trochę inaczej odczuwa pierwsze miesiące ciąży.
mi sie przez całą ciąże chciało spać… czasami jak był taki dzień że nie było nikogo w domu to wstawałam rano jak mąż poszedł do pracy szłam spać potem wstawałam robilam obiad zjadlam i szlam spać… wstawałam wieczorem jak wracał posiedzieliśmy troche i zazwyczaj jak wlanczał jakiś film to oglądał go sam bo ja po 15 minutach zasypialam… i Zuzanka jak sie urodziła to też praktycznie cały czas spala…