chyba brak miesiączki to u większości kobiet będzie objaw ciąży fajny artykuł, po takiej lekturze chyba każdemu ciężko będzie przegapić objawy
a bo te objawy sa urojeniem dla kobiety naczyta sie naczyta i to w glowie zostaje bo jak w ciazy to zachcianki a wcale nie prawda
kazda kobieta jest inna wiec odmiennie reaguje na ten stan
ja tam na przykład mam zachcianki zawsze na okres… i to same słodycze wtedy jem a jak mi sie skończy to mi sie nic nie chce jeść
ja to dopiero miałam wahania nastrojów hehe, nikt ze mną wytrzymać nie mogł na początku ciazy
=) ja generalnie nie miałam żadnych objawów, miesiączka była ale strasznie mnie wzięło na kwaśne, sama cytrynę jadłam bez cukru, o tym ,że jestem w ciąży dowiedziałam się podczas badań krwi.potem dla pewności test i szybciutko do ginka , potwierdził i jestem szczęśliwą mama
no ja miałam mało zauważalne objawy jak dla mnie- powiekszały się mi piersi, mąz zauważył a ja nie hehe
u mnie zmienne nastroje też odpadają bo mam tak zawsze przed miesiączką, a zachcianki to sama bym raczej tego nie zauważyła
no u mnie to jeszcze było okropne zmęczenie… oj padałam z nóg już po południu
u mnie objawem ciązy były czynniki : brak miesiaczki oraz paniczny sen
Ja gdy wcześniej z rana wstalam to o 18 już byłam w łóżku. Gdy chcialam jakoś dłużej pofuunkcjonowac to wstawałam ok południa.
co do wrażliwych piersi to jakos u siebie tego nie zauważyłam, bardziej rozstępy pod spodem
mnie od czasu do czasu piesri bolały i zrobiły się większe
Istnieje hipoteza, że kobieta, która ma wymioty i nudności urodzi dziewczynkę, a ta bez nich chłopca. Czy potwierdzicie ją? U mnie się zgodziło.
ja nie miałam żadnych nudności czy wymiotów a urodzę na 100% dziewczynkę, więc u mnie się nie zgadza
Intuicja-- to ona mówiła mi ze jestem w ciąży tym bardziej że nie zachodziłam w ciąze 5 lat i po róznorakim leczeniu zaczelismy zbierać kaskę na wakacje. Jednak przed spodziewanym okresem OGÓRKI KISZONE smakowały bajecznie - coś mi przeszło przez mysl ale kto by wierzył po 5 latach . Poważnie brałam objawy występujące w 33 dniu cyklu, kiedy na grilu u siostry sprzatałam z talerzy po wszystkich, cóż przed okresem zawsze dużo jadlam , ale gdy o 4;00 RANO WSTAŁAM DO KUCHNI PO CIASTO to już bylo to coś . pojechaliśmy rano po test iiiiiiiiiiiiiiii dzieki ci boże za aniołka.
…
U mnie również się sprawdziło, że wymioty sa objawem ,że urodzi się dziewczynka.
przez 1 połowe ciazy jadlam same cytryny i urodzilam corke
ja nie miałam wymiotów ani mdłości a mam córcie
kazda z nas inaczej przechodzi ciąże … na to nie ma reguły