Tez mialam cesarke połóg trwal 7tyg nie krwawiłam mocno, ale ból brzucha tez mialam. Po 2tyg od połogu dostalam okresu. U lekarza wyszlo wszystko dobrze
Ooo to szybko dostałaś ja to liczę na to że dostanę jak najpóźniej ![]()
Też myślałam, że dostanę pózniej
acz kolwiek pierwsze 2 okresy były delikatne bez bólu i mocnego krwawienia a kolejne juz sie nasiliły
Bedzie troche ponad dwa lata
dokladnie 2 lata i 4 miesiace
Oj też myślałam, że dłużej nie będę miała okresu, a po obydwu porodach dostałam na równo 6msc po
Przy pierwszym na wakacjach, a przy drugim po wycieczce ![]()
Mam koleżankę, co karmi już 2,5roku i nadal nie dostała… farciara ![]()
Co do różnicy wieku między dziećmi to u nas są prawie 2 lata, dokładnie 22 miesiące i 10 dni. Różnica wieku dla nas idealna
Świetnie sobie radzę z dwójką małych dzieci, a starszy syn jest bardzo opiekuńczy i wyrozumiały.
Rozumiem obawy innych mam o małą różnicę wieku. To kwestia indywidualna, bo dzieci też są różne ![]()
O wow 2,5 roku . Też bym chciała ![]()
Też chciałabym podobną różnicę, ale musiałabym się zaraz starać o kolejne, a póki co nie mamy na to możliwości, głównie przez moją zmianę pracy ![]()
Oooo 2,5 roku to nie wiedziałam że to nawet możliwe
No to faktycznie sporo czasu
tez bym tak chciała , szkoda ze nie mamy na to za bardzo wpływu ![]()
Ja też podziwiam! I też moim zdaniem najrozsądniej jeśli są te 2-3 lata różnicy
Kurcze , a może ma jakies problemy ze nie ma tyle czasu miesiączki ? Co gin jej na to mówi ? Jestem zaskoczona,ze az tak długo mozna nienmiec okresu , bo to chyba nie wkracza w okres przedmenopauzalny?
tak na pewno nam jest tez dużo lżej wtedy.
To rzeczywiście może być niepokojące. Ja kiedyś nie miałam miesiączki przez 3 miesiące i okazało się, że miałam za wysoką prolaktynę. Warto to sprawdzić u ginekologa
Byla u ginekologa i miala wszystkie badania. Miala tak po każdej ciąży czyli już 3 razy
Taka jej uroda
Mowi, ze jak skonczu kaemic fo na pewno od razu sie okres pojawi - przy dwojce poprzednich dzieci tak miala, skonczyla karmic i kilka dni pozniej okres przyszedl ![]()
Taka to pożyje
zazdroszczę
Hej a to prawda że jak ktoś miał 3 cesarki to już nie może więcej rodzic ?
Nie spotkałam się z takim stwierdzeniem
No mi właśnie coś takiego też kuzynka raz mówiła , bym musiała mojej gin spytać bo też nie wiem czy to prawda
Chyba nawet zalecane jest zrobić minimum 2 lata przerwy po porodzie, żeby organizm całkowicie doszedł do siebie