A te kaszki Holle idzie dostać gdzieś indziej niż w Superpharm? Bo nie mam ani jednej w swoim mieście takiej apteki
Magicznypazur w aptece Gemini. A nawet w Carrefour
Megg, o widzisz nie wiedziałam, że taniej w sp będzie. Moja siostra zawsze z gemini zamawia. Bo sp to jednak bardzo droga apteka. A kartę mam. I tak masz rację gotowała kaszkę. Holle to ta ekspresowa w takim wypadku musi być. Bo o jakiejś mi mówiła i pamiętam jak przyjeżdżała do mnie z córeczką.
aneczkaa006 u mnie nie ma Ani Apteki Gemini ani nie ma Carrefoura, więc odpada. Pomyślę nad zamówieniem online, jak może trafię na jakąś promocję
Magicznypazur, czasami są dni, ze jest darmowa dostawa, jednak jakoś na gemini to nie mogę trafić, chyba tylko raz upolowałam. Jednak ja robię tak, że zamawiam zapasy do apteczki i się nazbiera tego. I można się z kimś też podzielić i razem kompletować koszyk.
Magicznypazur a apteka melissa? Jak nie to zostaje internetowo chyba zamawiać czy z apteki czy z allegro
Magiczny Pazur ja do tej pory zamawiałam w aptece gemini, albo w melisie właśnie, ale teraz w SP cena była korzystna, a poza tym zależało mi na czasie bo kaszka się kończyła a na zamówienie w gemini czeka się teraz 4-6dni roboczych
Nie, u nas to lokalne apteki raczej, no oprócz DOZ z takich popularniejszych. Wymieniacie mi nazwy i niestety nic w pobliżu, więc zostało mi zamawianie przez internet.
Magicznypazur ale w aptece DOZ też są kaszki Holle tylko że w chwili obecnej są niedostępne
https://www.doz.pl/apteka/szukaj?search=Holle
aneczkaa006 dzięki za info. To będę co jakiś czas sprawdzać i mam nadzieję, że rychło się pojawią.
Nigdy nie probowalam tej kaszki. Ale widze ze ja polecacie.
Magicznypazur zawsze możesz wcisnąć powiadom mnie o dostępności ;)
aneczkaa006 tam trzeba mieć jakieś konto? Bo przyznam, że jeszcze nie sprawdzałam.
Magicznypazur, tak trzeba mieć konto ;)
Magicznypazur tak trzeba mieć konto żeby dostać pawidomienie
Okej, dziękuję
Nawet nie wiedziałam o istnieniu takiej kaszki ale może spróbuje. Zważywszy na jej skład nie wychodzi dużo drożej od zwykłych kaszek
Jak ktoś planuje gotowe kaszki podawać to warto właśnie HiPP. Ja trzy opakowania gotowej kaszki tylko podałam dla córeczki. Więc podawałam bobovity a potem przeszłam na zwykłe kaszki
Aneczka zwykła kasze mannę?
Patka tak zwykła kaszę mannę, bulgur, jęczmienna