Od kiedy pantsy?

Nasi sąsiedzi od 4 zaczęli używać pantsow i nam dali na wypróbowanie bo mała weszła w ten rozmiar właśnie. Są fajne ale dla takiego maluszka bym ich nie polecała. Może spróbuj z innymi firmami jednak jak nie pampers to może huggies będą okej. Ja sama lupilu nie stosowałam ale sąsiedzi mieli i właśnie mówili że te 3 i 4 to im się w ogóle nie sprawdzają że właśnie im przeciekały

my pantsy uzywac zaczęliśmy dopiero przed roczkiem jak wolal wstawac i na stojaco przebierac sie to wtedy tez bylo dla nas ulatwieniem.

Ehhh będę w takim razie szukać dalej :see_no_evil:

Boże, zbankrutuje na pampersie :laughing: no trudno, chyba zamówię na próbę

Najlepiej kup małe opakowanie na próbę i zobacz, jak się u Was sprawdzą :slightly_smiling_face:

A próbowałaś z huggies ?

O widzisz, co dziecko to inaczej, u nas lupilu wgl się nie sprawdziły. Ciągle przeciekały

To mój syn masakra jak się wierci przy przebieraniu, nie ma mowy żeby się położył na plecach i żebym mogła rozerwać po bokach :smiley:
@asiam1 u nas to samo. Ale kiedyś to było 1+1, teraz drugie opakowanie 2 zł, to już nie to samo :smiley:

Idź do rossmanna i zapytaj czy mają jakieś próbki z pampersami . Często u nas dorzucają takie rzeczy do zakupów

1 polubienie

Ja byłam ostatnio to widziałam, że miała dużo próbek ale mi nic nie dała… to trzeba się zawsze zapytać czy coś mają ?

Ale pomysl też o większym rozmiarze, u nas np mogłaby być wagowo jeszcze 3 ale właśnie mała przesikiwala je w nocy większy rozmiar i od razu lepszy sen był i wygodniej w ciągu dnia :wink:
I tak jak piszą dziewczyny pampersy nie równe sobie, harmonii okropne są dla mnie, active lubię mała dobrze toleruje, a care kocham :heart:

Gdzie dostanę je stacjonarnie?

Jestem z branży i wiem że teraz mieli pampers 1 premium care 4 szt. Jako gratis, tylko nie wiem czy przy zakupie czegoś konkretnego. I szczerze to chyba pierwszy raz wysłali próbki pampersów do wydania klientom. Gratisy też są ograniczone bo potrafią wysłać coś w ilości 10szt :joy: A oprócz tego na maila powinno się dostać po dołączeniu do programu rossnę informacje o małej paczce 1 premium care za 1 gr, ale ja nadal tego maila nie dostałam a jestem w 29tyg. W pierwszej ciąży dostałam 3 miesiącu i przegapiłam (jest miesiąc na odbiór).

Jak synek zaczął chodzić to zaczęłam uzywac

to tak jak u nas
lupilu niestety przeciekaly tez

Powinny być w rossmannie. Zwykle na pewno są. U nas przy huggisach nie było żadnej wpadki, a przy innych markach się zdarzają

My zaczęliśmy przygodę z pantsami jak syn miał rok, wcześniej próbowaliśmy ale jakoś ciężko było się przestawić. Pierwsze pantsy były z Pampersa ale gdzieś uciekała z nich zawartość i później już do samego końca używaliśmy pantsów Lupilu z Lidla i dla nas były najlepsze !

Tutaj dziewczyny na forum pisały o tych pampersach w Rossmanie za 1 gr. I ja wysłałam męża, bo dopiero potem ktoś napisał że to mail przychodzi :smiley: i Pani się go pyta czy on dostał maila a on że tak i jej pokazał i Pani mu dała + jeszcze próbkę 4 pampersów. I w domu nie pokazuje maila a tu po prostu że się do programu zarejestrował, ale on myślałam że o to chodzi :smiley: ja jestem 38 tydzień i też nie dostałam jeszcze nic

My team zwykle pampersy. I na dzien tylko takie.
Maly ma 2 lata i od jakiś 5 miesiecy na noc używamy panstow z pampersa (zwyklych nie night) i duzo mniej jest awari :slight_smile: Maly spi od 20 czasem.i do 7 i dają radę

Wydaje mi się, że tu pantsy nie pomogą może spróbuj innej firmy, jeśli chodzi o siku bokiem to po założeniu pampersa spreawdź gumki czy dobrze dolegają i falbanki czy sa na zewnątrz, a kupa górą to zazwyczaj za słabo zapięty pampers, zapnij odrobinę ciaśniej :slight_smile: mam nadzieję, że pomogłam

1 polubienie