Od kiedy pantsy?

Uważam, że dziecko jest za małe na pansty jeszcze, my używaliśmy około roku z Pampers na dzień i night na noc i ja nie wyobrażam sobie ze tak dużemu dziecku miałabym zakładać zwykle pampersy. W Panstsach wszystko jest dopasowane , nic nie wycieka, a zdejmuje się dziecinnie prosto, wystarczy rozerwać po bokach i po sprawie.
Ja na twoim miejscu spróbowałabym z inną firmą. U nas Pampers się tylko sprawdzał, więc nie pomogę na jaką firmę możesz zmienić.

Ja chyba w 33 tyg dostałam maila o pampersach do odebrania.

No i właśnie z tego powodu też zrezygnowaliśmy z Lupilu - zupełnie nam się nie sprawdziły te pampersy!
To moze musisz poszukać jeszcze między markami ? Moze babydream ?

Coś musi być nie tak z pampersami które masz albo za słabo zapinasz :heart: generalnie

1. zasada jest taka że falbanki od pieluchy muszą być zawsze wywinięte na zewnątrz
  2. Zapinamy pieluchę tak mocno żeby tylko na palec było luzu
  3. Jeśli masz chłopaka to siusiak zawsze w dół :joy:

Rossmann :wink:

1 polubienie

Ja mam bardzo miłe panie więc jak coś potrzebuje to zapytam ale np jak dostałam coś co już nie wykorzystam to podziękuję za upominek i proszę żeby wręczyły komuś kto się z tego ucieszy bo wykorzysta :wink:

Ale przecież one nie wychodzą aż tak drogo. Jak zamówisz sobie miesięczny zapas to z tego co liczyłam to wychodziło mi 5 gr wiecej niż za dade kupioną bez promocji. Zobacz sobie na allegro naprawdę nie są aż takie drogie

1 polubienie

Tak Huggies też są dobre ale czasami ciężko je kupić. Bo był okres że zostały wycofane bo to rosyjski produkt

1 polubienie

Super podejście :wink: ja jeszcze nic nigdy nie dostałam , więc przy następnym większych zakupach zapytam się

Wydaje mi się że na 3 miesiące to trochę za wcześnie, może spróbuj inne pampersy?

Ja zaczełam po 8msc jakos tylko na noc, w dzien zwykle pampersy dobrze dobrane, pamietaj o wywijaniu,falbanek"

Mega szybko na pantsy wg mnie, może poeksperymentuj z inną marką pieluszek jednorazowych albo z innym rozmiarem. Pantsow zaczęłam używać ok. 10 msc życia od rozmiaru 4, późnej do żłobka musiałam dawać klasyczne pampersy, bo paniom było łatwiej przebrać, ale w domu dalej były głównie pantsy.

Ja raz dostałam chusteczki z czysciochowa a więcej nic mi nie dały

U mnie pantsy zaczęłam przy pierwszej córce w rozmiarze 4 stosować najmłodsze dzieciaki jeszcze do tego rozmiaru nie doszły :see_no_evil::rofl:

Moim zdaniem tak koło roczku chyba najlepiej zmienić :wink:

Moze macie zle dobrany rozmiar? Mielismy podobnie i zadzialalo wymiana pampersow na wiekszy rozmiar. Pantsy zaczekismy zakladac jak wlasnie corka zaczela wstawac/chodzic

Od dziś do soboty jest promka na dade - 1 plus drugi produkt za 2 zł, ja właśnie się zaopatrzyłam :wink:

1 polubienie

Chyba to była kwestia za luźnego zapinania. Bałam się mocno mu zapinać żeby nie uciskało brzuszka i przez to zjeżdżał mu pampers z pośladków jak się ruszał w łóżeczku. Któraś z was doradziła że zapina tak ciasno że tylko jeden palec wchodzi i jak na razie od wczoraj bez awarii :ok_hand: zobaczymy kolejne dni

Raz jest 1+1 , innym razem drugi za 1zl a teraz jest drugi za 2 zlote , z tego co zauwazylam w 1 miesiacy te 3 rozne promki

1 polubienie

Dzisiaj bylam w biedronce i jest drugi za 2 zl . Polecam apke biedronki bo tam wyswietlaja sie te promocje zawsze i mozna byc na biezaco

Właśnie wczoraj zauważyłam, wysłałam męża i mamę. Mamy pierwsze 8 paczek do wyprawki tylko ciekawe na ile wystarczy przy dwójce :sweat_smile: