O cudownie wiedzieć! Może uda się zrobić zapas na wyprawkę. Wiecie do kiedy ta promocja ?
Już używam od jakiegoś miesiąca na noc i do fotelika. Młody ma 5 miesięcy
Szybko pójdą
ja mam dwójkę tylko różne rozmiary i idą jak woda
my zawsze bierzemy jeszcze na kartę znajomych . Jedynki nam szybko idą a 4 u córki wolniej więc 1 więcej bierzemy .
Do jutra jest ta promocja ![]()
Ja przy córce miałam dość spoko, bo była bobasem który robił kupkę raz na tydzień ![]()
Ja osobiście z zapasami pampersow na ppczatek to nie szałalam. Nie wiadomo czy dziecku podejda. U Nas Malego uczulil pampers premium care a dady byly ok. U kolezanki odwrotnie.
A próbowałyście te nowe pieluszki z biedronki ?
O widzisz u nas to z 1/3 na dzień idzie ![]()
Ja slyszalam , ze pieluszki pampersa “uzalezniaja” a dokladniej ze z pampresa ciezko przejsc na inne bo zawoeraja cos z aloesu , nie sprawdzalam tych informacji , tak powiedziala polozna srodowiskowa dlatego na pierwszy ogien wybralam dade , tez nie robilam duzych zapasow na poczatek i jak podpasowaly to dopiero wtedy zaszalałam z iloscia
Właśnie w biedronce jest teraz promocja ![]()
![]()
Na początek to one idą jak woda
a już przy dwójce to wgl ![]()
Teraz na everydayme oddają 100pro za zakupione pampersy więc można skorzystać z okazji jak któraś z mama chce wypróbować dla maluszka. Ale chyba tylko dotyczy to pampers active.
Od dzisiaj w Biedronce też zielone są na promocji - drugie opakowanie za 5zl. Jakoś bardziej Nam leżą niż zlote ![]()
Też dużo dobrego słyszałam o państwach z lupilu, ja na razie jeszcze używam pieluszek ale też z lupilu bo wypadku lepiej dla dziecka. ![]()
Ja kiedyś brałam udział w czymś , że mają oddać i nie oddali…