@Magdallenka0897 czasami jest tak, że pula tych zwrotów się wyczerpie i niestety nie dadzą, ale trzeba śledzić informacje na stronie bo tam wszystko pisze. Teraz też akcja miała być do któregoś listopada a już się wyczerpała pula zwrotowi.
U nas córa przez pierwsze dwa tygodnie kupa ze 4x dziennie
a w drugiej dobie 8 razy w nocy, tak się oczyszczała, w dodatku ja po cc, aż nie miałam siły wstawać
Oj tak one się co chwila powtarzają
I dobrze , bo to znaczy ,ze mozna kupowac w miare potrzeby a nie ma duze zapasy , ciezko przewidziec jak szybko maluch wyrosnie z konkretnego rozmaru
Totalnie tak , przy pierwszym synu robiłam zapasy ale to się wgl nie sprawdziło ![]()
Moj mąż rzucił się jak głupi na promocję dady. Po 3 tygodniach używania zaczęły go odparzac. Zmienialiśmy, po czym próbowaliśmy wrócić do dady i zawsze kończyło się odparzeniem. Finalnie możemy uzywac tylko lupilu posiadając 20 paczek dady pod łóżkiem
czekam aż koleżanka urodzi żeby jej oddać
O i właśnie to jest problematyczne . Dobrze że masz komu oddać
U nas na odwrót odparzenia po lidlowskich, ale miałam tylko dwie paczki na testy więc jedną oddałam koleżance bo ona akurat używa ![]()
Ja.mam i ubieram doraznie . Wile zwykle ale jak mi ucieka bobo to wtedy biore pantsa
Mój synek ma 7 miesięcy i zaczęliśmy mu niedawno zakładać pantsy, bo on nie jest w stanie uleżeć na brzuchu, żeby zapiąć mu pampersa
Czasami jak się uda to mu założę, bo jakoś bardziej mi pasują pampersy. Ale pantsy zdecydowanie lepiej się zakłada kiedy dziecko wije się jak mały węgorz ![]()
My zaczęliśmy pantsy późno zakladac. Jakos na 15/16 miesiecy na noc bo inne nie dawaly rady. Maly ma 25 miesiecy- na odpieluchowanie się nie zappwiada niestety. Na noc pantsy 7 z pampersa. A w dzien dady 6 zielone ![]()
Tak przy okazji pampersowego tematu polecę przy okazji dziewczynom które są aktualnie w ciąży lupilu skin care - rozmiary 1 i 2 mają fajne wycięcie z przodu pampersa na kikut pępowinowy. Ja zaczęłam ich używac jak moj syn już nie miał kikuta i bardzo żałowałam że nie wiedziałam o nich wcześniej bo odpadł mu po ponad 3 tygodniach i nie musiałabym tak wywijać tych co miałam
na pewno kojarzę że @usmiechnietaMama i @Mamaprzygod są teraz w ciąży więc oznaczam ![]()
Oo dziękuję
bambiboo z rossmana też mają to wycięcie
ale nie wiem czy te pieluszki są ok czy nie są ok, kupiłam jedną paczkę i czekają na testy ![]()
O, przy córce ich nie było chyba jeszcze w ofercie. Rok miałam przerwę od pieluch i już nie jestem w temacie
Dla maluchów mamy zapas dady złotej i Pampers premium care nawet nie wiem czy któreś mają to wycięcie , chyba pampersy
dobrze wiedzieć !
Kurcze, to nie wiem czy Ty zaczęłaś zakładać pantsy późno, czy ja wcześnie
Ale naprawdę, zawsze taką walkę musiałam stoczyć z synem, żeby mu pampersa założyć, że to była najlepsza decyzja przejście na pieluchomajtki ![]()
U nas fajnie się sprawdziły te Bambiboo, są takie mięciutkie i przyjemne w dotyku i nie mieliśmy jakichś awarii z nimi
jak przeciekały nam to najczęściej jednak Dada
choć i tak obecnie używamy i tych z Lidla i Biedronki naprzemian ![]()
No to super to czytać, nastawiam się na dady bo są i tanie i łatwo dostępne, więc mam na początek
I dady i na wszelki wypadek gdyby nie podpasowaly to właśnie te bambiboo ![]()
My na początku próbowaliśmy różnych firm, bo szukaliśmy która firma ma mniejszą rozmiarówkę i przy okazji też z ciekawości jak się sprawdzają różne, a że te początkowe rozmiary są w małych opakowaniach i nie takie drogie to robiliśmy testy ![]()
Ale ostatecznie i tak wróciliśmy do Dady i Lupilu
bo jak mówisz właśnie łatwo są dostępne, niedrogie i często są na nie fajne promocje ![]()
Ja też zaczynałam od dady i bardzo małego odparzały, testowałam później chyba 6 innych marek aż stanęło na lupilu skin care. I jednak to nie pampersy odparzały tylko po prostu kupa mimo że zmieniałam mu w ekspresowym tempie za każdym razem jak się załatwił
dopiero teraz jak robi kupke co 3-4 dni możemy używać każdej marki pampersów ![]()
My zaczęliśmy używać Dada pants jakieś dwa tygodnie temu mały ma już 4 miesiące więc zaczęliśmy jak miał 3 i pół . Niby pampersy są od 8 do 15 kg ale mam wrażenie że ta gumka bardzo mocno odbija się na brzuszku , chyba te pantsy są dobre dopiero jak dziecko zaczyna chodzić albo raczkować bo jednak wtedy jest inaczej ułożony brzuszek inna postawa i wtedy chyba tak nie uwierają. Dajcie znać czy wam też się tak odbijają te gumki ![]()