ja odciagalam pokarm tyllko recznie i to tylko wtedy jak mala dlugo spala w innych przypadkach tego nie robialam
ja uzywalam laktatora ale w moim przypadku okazal sie malopomocny
Mi się laktator bardzo przydał przy zapaleniu piersi
ja też już przygotowałam sobie laktator, ale ręczny bo nie wiem jak wyjdzie w praktyce z jego używaniem i czy będzie potrzeba; ale do szpitala już zapakowałam
ja tez korzystalam ale krotko, nie bylo potrzeby by go uzywac
Ja krótko odciągałam mleczko.Robiłam to tylko wtedy gdy czułam nawal pokarmu.
Ja odciagam tylko przy pomocy laktatora. Jak dobrze,ze to ktos wymyslil.
ja w szpitalu odciągałam laktatorem
ja jeszcze nie odciagalam nigdy pokarmu.
ja mam duzo pokarmu, ale trudno mi sie odciaga, nawet medela elektryczna. najlepszy moment na odciaganie po cieplym prysznicu
ja musiałam odciągać gdy maleństwo trafiło do szpitala
Ja pokarmu mam sporo więc odciągam. Idzie całkiem sprawnie. Na razie mam ręczny laktator, ale zamówiłam już elektryczny.
ja sobie nie wyobrazam zeby uzywac laktator reczny. to strata czasu i energii. niestety przy elektrycznych bardzo cena zniecheca.
ja nigdy nie odciągałam pokarmu laktatorem
Ja muszę kupić laktator, ale nie mam pojęcia na jaki się zdecydować. Wybór jest ogromny. Pewno na poczatek zdecyduje się na jakąś tańszą opcję bo jeśli się nie przyda szkoda będzie wydanych pieniędzy.
Ja non stop musiałam odciągać bo miałam go tyle,że z bólu nie dawałam rady i miałam laktator ręczny za 10zł i bardzo mi odpowiadał.
ja nie kupuje na zapas bo i po co wyrzucac kase w bloto jesli moze wcale sie nie przyda - jesli trzeba bedzie potrzebnyktos z rodziny pojedzie do sklepu i kupi, to nie towar deficytowy i sklepy teraz caly czas sa otwarte
ja tez nie, ale laktator kupowalam
i co często odciagałaś pokarm? tzn przydał ci się?
bo ja mam z canpolu i mi się bardzo przyda, bo na pół dnia będę musiała odciagać
tak przydał mi sie, chociaż zesto z niego nie korzystałam