U mnie oglądają na dobranoc.. przez jakieś 30/40min. Później czytam bajke i idą spać,))
Martyna a w jakim wieku są dzieci?
Martyna przed snem na wyciszenie jak najbardziej ☺
U mnie jest bajka po kąpieli bo z reguły mąż w tym czasie jest w pracy i ja jestem w stanie posprzątać po kolacji/kąpieli ale to maks 20.minut . Tak co trzy tygodnie jesteśmy same,ale mając tak przez tydzień weszło w rutynę,że jest codziennie
Bajki mogą uczyć jeśli puszcza się dziecku takie, które coś wnoszą w jego rozwój. Są bajki, które mogą uczyć dziecko przykładowo kolorów/kształtów itp.
Malwa jasne trzeba też umiejętnie wybrać bajkę dla dzieci by coś wnosiły
Malwa dokładnie ale też z umiarem żeby nie było że tylko przez bajki się uczy. Trzeba też przez książki
Mazia dzieci kochają rutynę,dlatego też fajna sprawa.
Wiadomo trzeba dostosować bajki do wieku
Aneczka masz racje ksiazki tez powinny być źródłem nauki
Jasne dziecko najwięcej uczy się z książek,ale warto jednak jak już się wybiera bajki do puszczenia wybrać takie które coś wnoszą dla tego dziecka
Aneczka prawie 6 lat i drugi 2lata.. Czasami w dzień oglądają a czasami wieczorem. Jednak ten czas zawsze pozostaje bez zmian, pół godziny im wystarczy.. Ten młodszy lubi naprzyklad bajkę na netflixie ^bal slowek^ albo tygrysek Daniel:))
Martyna muszę zobaczyć co to za bajki bo nawet ich nie znam
Martyna pierwszy raz słyszę takie bajki hehe
Moja raz za czas się zainteresuje ale raczej nie nazwę tego oglądaniem bo to jest moment skupienia po czym dziecko zaczyna to po prostu nudzić, nie mam nic przeciwko byle by nie dawać dziecku ich oglądać na telefonie szkoda oczu
fuckkotekxd dokładnie im dalej od ekranu tym lepiej
a no oczka można szybko zepsuć
A od jakiego wieku wasze dzieci zaczynały oglądać bajki ?
Beata u nas chyba jak miała 1.5 roku jakoś
U nas jakoś wcale się nie interesuje telewizorem
Beata bo Twoja córka chyba jeszcze roku nie ma z tego co kojarzę więc dla niejnto nie jest nic ciekawego
Syn ok 1,5roku zaczął się interesować bajkami w tv .