Olejki eteryczne w szpitalach

Właśnie nic nie czuję i nie boli i gdyby nie ten wątek to totalnie bym zapomniała o tym

Przed ciążą się badałam, ale jak widać coś sobie wtedy wmówiłam ! Ale sprawdziłam wszystko było dobrze, w ciąży i po niej to wadooomo jakie są te piersi :confused: ale muszę powieść po karmieniu ! Macie racje

No ja mam zrywy ale ogolniento mniej badam niz badam wiec chociaż też USG robię

A w tym mommogrfie byłyście. ?

nie, ale to po którymś roku życia jest polecane. Chyba po 45 roku

Ile Ty masz lat że o to pytasz :wink: :wink: ? Chyba że dla mamy potrzebujesz :slight_smile: ?

A to na spokojnie jak skończysz karmić idź, nie ma co wcześniej
@MamaMalychStopek ja obecnie codziennie przy odciąganiu muszę uciskać piersi to jest to moją formą samobadania :face_with_hand_over_mouth: a tak przed ciążą to nie robiłam codziennie ale raz na czas tak.

1 polubienie

noo tak też można :slight_smile: ale tam jest specjalny schemat sprawdzania

To prawda, ale na ten moment nie robię tego, a byłam zmuszona teraz do USG to wiem że wszystko ok :smiling_face:

A to jest od jakiegoś konkretnego wieku !:flushed:

No dla trochę starszych dziewczyn haha
Co do badan to ja bylam u mojego gine teraz kontrolnie po pół roku i dam mi skierowanie na cytologie i usg piersi, one są wazne pół roku i w tym czasie mam zrobić. Jak wszystko okej to wizyta u niego za rok

1 polubienie

Ja idę do mojego teraz końcem września :smiling_face_with_three_hearts:

Hihihi dokładnie dla trochę starszych Pań czyli niebawem dla mnie :grin::grin::grin::grin:

Wiedziałam że głównie starsze panie tam chodzą ale że młode nie mogę to nie wiedziałam :sweat_smile:

Hahahha i zaraz się wyda jak się któraś przyzna że chodzi ze ma po 45 :rofl:

45 lat to jeszcze nie tak dużo :laughing::laughing:

Połowa wieku więc nie dużo :laughing:

Hahhah słuchaj ja mając 15 lat na 45 latki mówiłam babcie :neutral_face::neutral_face::neutral_face: i teraz za te slowa mocno przepraszam bo to nie są babcie a nastolatki z lwią zmarszczką :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

Ja jak miałam 20 myślałam jacy to 30 latkowie sa dorośli i starzy :face_with_peeking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

1 polubienie