Ona nie śpi! My nie śpimy! Załamujemy się zupełnie

Właśnie kiedyś miała tak że te większe rozmiary super dawały radę i nie trzeba było zmieniać w nocy ale aktualnie nosi 4 u dopiero co ja zaczęliśmy :thinking:

A macie pantsy czy pampersy? Moze faktycznie zmiana z pantsa na zwykłego pampersa w nocy pójdzie sprawniej i jej tak nie wybudzi?
U nas teraz już jest bez zmian. Tylko jeśli córka ma jakieś odparzenie,/podraznienie lub widzę, że już prawie pełna pieluszka to zmieniam, ale wiadomo dzieci różnie reagują, mojej córce nie przeszkadza to w trakcie nocy, a innemu dziecku kropla będzie przeszkadzać :sweat_smile:

Mamy pampers premium care ale rozważam czy pantsy night nie byłyby chłonniejsze. Właśnie jej do tej pory nie przeszkadzało w spaniu, ale mąż dziś jak zmieniał to mówił że na granicy była już pieluszka i jak była kiedyś taką piękna noc że spaliśmy do 6 ciągiem :sweat_smile: to właśnie obudziła się młoda bo jej przeciekło

Kurde powiem ci, że u mnie córka czasami i 10 h prześpi bez zmiany, wiadomo że z jakąś pobudką na jedzenie, ale nadal bez zmiany pampersa, a używamy zwykłych pampers pants

Rób wszystko tak jak do tej pory, to zapewne regres który sam minie i za jakis czas bedzie ok.

No właśnie może pantsy będą lepsze dla niej, wypróbujemy, jak nie to i tak będą spoko na codzien :wink:

1 polubienie

U mnie się mega sprawdziły właśnie na tym etapie więc spróbuj

1 polubienie

U nas na dzień tylko pantsy, pampersa zanim bym zapięła, to mój mały oszołom 3 razy zdąży mi uciec :rofl::rofl:

Oj to moja jest w miarę spokojna chociaż ostatnio ja łapałam bo by mi spadła z komody tak się czymś zainteresowała że się obróciła na brzuch wylatując z przewijaka :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

A to moja to już przebierana jest na ziemi, bo jest ryzyko upadku zawsze :rofl: