Mój mąż to samo, też nie narzeka
a jest wysoki
Może mój był po prostu marudny bo musiał wziąć plecak w takim razie
ale jest dość szeroki w barkach i faktycznie szelki mu się wysoko kończyły i te paski już od pach chyba miał
no to moze aczkolwiek ja uwazam ze spore sa i szerokie dosc, miekkie i długie bo spora regulacja
ale moze faktycznie Twoj jest większy i mu malo🤷🏿♂️
tak czy inaczej jak dla mnie pozytywną ma opinie i mąż też na plus
Ciekawe bo mój mąż miał na plecach i było ok. Pasował ten plecak. ![]()
Jak się pakowałam na wyjazd , to wlansie wszystko ( prawie ) spakowałam w plecak i mąż nawet pochwalił że no dość taki fajny bo jak byliśmy na spacerze to że za duży mu się widział i musiał być pod wózkiem ![]()
Mojemu też pasie ten plecak. A jaka moja mama była nim zachwycona jak go zobaczyła
Ja muszę kupić jeszcze jakąś dodatkową torbę na wyjazdy
macie coś sprawdzonego?
Ja ma teraz tak że siebie męża i dziecko pakuje do jednej. Mam taką dużą firmy Adidas akurat. Jest pakowna
Teraz jak jechaliśmy to plecak i dwie torebki pojechały z nami w rzeczy przywiozłam 2x więcej ![]()
Ja to w walizki się pakuję ![]()
Następnym razem może też się spakuje w walizę
bardiziej myslam czy nie macie jakis toreb cos na wzór plecaka . Z przegródkami na butelki itp
Ja wolę spakować rzeczy typu butelki, wodę, podgrzewacz i jakieś przekąski slinuaczki itp do jednej torby ( teraz będę pakować do plecaka
a do drugiej torby jakiejś mniejszej (mam taką co była w komplecie z gondolą) ciuszki i zabawki. Swoje rzeczy i męża pakujemy do toreb takich jak na siłownię. Tylko jak lecimy gdzieś samolotem to bierzemy walizki, bo jadąc autem i zabierając wózek łatwiej włożyć do samochodu torby takie mniejsze niż walizki
Powiem wam że jeśli o mnie chodzi to ten plecak jest nieco za duży by go przypinać do wózka. Przynajmniej u mnie jakoś tak się majta i mi było niewygodnie wózek prowadzić. Ale tak żeby go zapakować na jeden dzień by jechać na wycieczkę i sadzić do auta lubi na plecy to jest super. Fajne to rozwiązanie że ma te kieszenie termiczne i przewijak …. No i mega jest to że ma tyle kieszeni
@MamaMalychStopek u mnie gdy byl za bardzo zapakowany ciezki czy latal to dokladalam inne zapinki bo mam i dzieki temu mial dłuższe zapiecie i wisial zdecydowanie nizej opierając sie o kosz wózka albo po prostu wiozłam w koszu w wózku:)
ale zazwyczaj i tak glownie na wyjazdy zabieralismy go wiec więcej byl przeniesiony i jechal w samochodzie niz przewieziony w wózku
@SylwiaMK ja na wyjazdy zawsze takie pierdoly dawalam w kuferek lub jak chciałam z ubraniami dzieci gdy jechaliśmy na kilka dni to po to maja mala walizke
a pozostale rzeczy swoje dawaliśmy do drugiej walizki
a teraz mala walizke zastepuje plecak
i swietnie sobie radzi
na krotki wyjazd nieraz i nas 4 osoby w niego spakowałam.
@MamusiaNM Nooo i pisząc poprzedni post też o tym pomyślałam że można by go było podpiąć z dołu bliżej kół i właśnie kosza i by się tak nie telepał ![]()
To ja ten plecak daje tylko pod wózek
@MamaMalychStopek no na wózek mi też nie pasuje. Raz jak przypięłam to strasznie latał a jak odpinałam to nie zauważyłam nawet że te paski do zaczepienia mi pospadały.
@karolina27034 my teraz na weekend jak jechaliśmy (pt-ndz) to walizka na ubrania itp, połowa dziecka, połowa nasza
, do tego torba od wózka na wszystko co ma być pod ręką. A to co z założenia się zużyje podczas wyjazdu (pieluchy, podkłady, ręcznik papierowy) to do dodatkowej torby, która potem może wrócić pusta, złożona.
Przy dziecku to potrzeba tego wszystkiego
śmiałam się do kuzynki gdy pokazałam jej zawartość mojej torebki której nie opróżniłam przed wyjściem
a tam termometr i aspirator do nosa ![]()
No to szalejesz
ja aspiratora to jeszcze nie używałam ani razu
jak ma jakiś pojedynczy glut to pazurem wyciągam ![]()
![]()
A mojemu od jakiegoś tygodnia dwa razy dziennie wyciągam bo tka mi chrapie ![]()