Opinie testerek (czerwiec 2026)

Mój mąż to samo, też nie narzeka :slight_smile: a jest wysoki

Może mój był po prostu marudny bo musiał wziąć plecak w takim razie :joy: ale jest dość szeroki w barkach i faktycznie szelki mu się wysoko kończyły i te paski już od pach chyba miał

1 polubienie

no to moze aczkolwiek ja uwazam ze spore sa i szerokie dosc, miekkie i długie bo spora regulacja
ale moze faktycznie Twoj jest większy i mu malo🤷🏿‍♂️
tak czy inaczej jak dla mnie pozytywną ma opinie i mąż też na plus

1 polubienie

Ciekawe bo mój mąż miał na plecach i było ok. Pasował ten plecak. :school_satchel:

Jak się pakowałam na wyjazd , to wlansie wszystko ( prawie ) spakowałam w plecak i mąż nawet pochwalił że no dość taki fajny bo jak byliśmy na spacerze to że za duży mu się widział i musiał być pod wózkiem :laughing:

Mojemu też pasie ten plecak. A jaka moja mama była nim zachwycona jak go zobaczyła

Ja muszę kupić jeszcze jakąś dodatkową torbę na wyjazdy :face_with_peeking_eye: macie coś sprawdzonego?

Ja ma teraz tak że siebie męża i dziecko pakuje do jednej. Mam taką dużą firmy Adidas akurat. Jest pakowna

Teraz jak jechaliśmy to plecak i dwie torebki pojechały z nami w rzeczy przywiozłam 2x więcej :joy:

Ja to w walizki się pakuję :woman_shrugging:t2:

1 polubienie

Następnym razem może też się spakuje w walizę :laughing: bardiziej myslam czy nie macie jakis toreb cos na wzór plecaka . Z przegródkami na butelki itp

Ja wolę spakować rzeczy typu butelki, wodę, podgrzewacz i jakieś przekąski slinuaczki itp do jednej torby ( teraz będę pakować do plecaka :slight_smile: a do drugiej torby jakiejś mniejszej (mam taką co była w komplecie z gondolą) ciuszki i zabawki. Swoje rzeczy i męża pakujemy do toreb takich jak na siłownię. Tylko jak lecimy gdzieś samolotem to bierzemy walizki, bo jadąc autem i zabierając wózek łatwiej włożyć do samochodu torby takie mniejsze niż walizki

2 polubienia

Powiem wam że jeśli o mnie chodzi to ten plecak jest nieco za duży by go przypinać do wózka. Przynajmniej u mnie jakoś tak się majta i mi było niewygodnie wózek prowadzić. Ale tak żeby go zapakować na jeden dzień by jechać na wycieczkę i sadzić do auta lubi na plecy to jest super. Fajne to rozwiązanie że ma te kieszenie termiczne i przewijak …. No i mega jest to że ma tyle kieszeni

@MamaMalychStopek u mnie gdy byl za bardzo zapakowany ciezki czy latal to dokladalam inne zapinki bo mam i dzieki temu mial dłuższe zapiecie i wisial zdecydowanie nizej opierając sie o kosz wózka albo po prostu wiozłam w koszu w wózku:)
ale zazwyczaj i tak glownie na wyjazdy zabieralismy go wiec więcej byl przeniesiony i jechal w samochodzie niz przewieziony w wózku

@SylwiaMK ja na wyjazdy zawsze takie pierdoly dawalam w kuferek lub jak chciałam z ubraniami dzieci gdy jechaliśmy na kilka dni to po to maja mala walizke
a pozostale rzeczy swoje dawaliśmy do drugiej walizki
a teraz mala walizke zastepuje plecak :slight_smile: i swietnie sobie radzi
na krotki wyjazd nieraz i nas 4 osoby w niego spakowałam.

@MamusiaNM Nooo i pisząc poprzedni post też o tym pomyślałam że można by go było podpiąć z dołu bliżej kół i właśnie kosza i by się tak nie telepał :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

To ja ten plecak daje tylko pod wózek

@MamaMalychStopek no na wózek mi też nie pasuje. Raz jak przypięłam to strasznie latał a jak odpinałam to nie zauważyłam nawet że te paski do zaczepienia mi pospadały.
@karolina27034 my teraz na weekend jak jechaliśmy (pt-ndz) to walizka na ubrania itp, połowa dziecka, połowa nasza :joy:, do tego torba od wózka na wszystko co ma być pod ręką. A to co z założenia się zużyje podczas wyjazdu (pieluchy, podkłady, ręcznik papierowy) to do dodatkowej torby, która potem może wrócić pusta, złożona.

1 polubienie

Przy dziecku to potrzeba tego wszystkiego :face_with_peeking_eye: śmiałam się do kuzynki gdy pokazałam jej zawartość mojej torebki której nie opróżniłam przed wyjściem :laughing: a tam termometr i aspirator do nosa :laughing:

No to szalejesz :joy: ja aspiratora to jeszcze nie używałam ani razu :sweat_smile: jak ma jakiś pojedynczy glut to pazurem wyciągam :joy::joy:

1 polubienie

A mojemu od jakiegoś tygodnia dwa razy dziennie wyciągam bo tka mi chrapie :laughing: