Prosimy testerki, które otrzymały 2 butelki Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym do karmienia mlekiem mamy, podgrzewacz ze sterylizatorem i lampką nocną 7 w 1 oraz ekocertyfikowane tabletki do zmywarki o podzielenie się w wątku opiniami o produktach ![]()
Po pierwszych testach moge stwierdzic ze Super podgrzewacz! Pracuje świetnie bez żadnych zastrzeżeń plusem jest funkcja lampki, akurat daje tyle światła żeby wszystko było widać w nocy.
Szybko podgrzewa wodę i sterylizuje wszystkie akcesoria butelki, smoczki Itp
Prosta obsluga i jasna instrukcja
szczerze polecam!
Butelka Natural shape jest dla nas idealna ,synek odrazu ja zaakceptował, nie miał trudności z jedzeniem z niej mleka
Plusem jest ze butelki sa antykolkowe ![]()
Łatwo sie czyści Polecam ![]()
Tabletki do zmywarki sa super W końcu mogę myć w zmywarce wszystkie naczynia przeznaczone dla bobasa: butelki,gryzaki;) Przy innych tabletkach synek dostawał ogromnej wysypki
Ten produkt jest wspaniały, nie uczula a wszystkie naczynia domywają ![]()
Ja póki co mogę napisać swoją opinię odnośnie sterylizacji. Póki co wysterylizowałam butelki i smoczki. Czas sterylizacji trwa 10 minut więc szybko. Trzeba wlać odpowiednią ilość wody, która jest podana w instrukcji. Mieszczą się dwie butelki plus powrzucałam z boku smoczki. Z tej funkcji jestem bardzo zadowolona.
ja sie wypowiem na temat tabletek do zmywarki ktore dostalam do testow
uważam że sa fajne naturalny zapach bez sztucznych intensywnych zapachow
mała zgrabna kostka i duzym plusem jest to ze rozpuszcza się podczas mycia i nie zostawia pozostalosci
ładnie myje i pozostawia blyszczaca powłokę
mysle ze po skonczeniu opakowania zakupie nastepne.
więcej sie wypiwiem w okolicy wakacji bo bede miec mowa zmywarke i porownam
poki co super
Fajny kształt pasuje nam super kolorystycznie do kuchni . Mega funkcjonalny . Butelki to jest mój hit mega się sprawdzają jestem bardzo zadowalana z testów i każdemu podgrzewacz z ręką na sercu mogę polecić
Podgrzewacz z funkcja sterylizatora to absoltuny must have kazdej mamy ! Lista zalet otwiera fakt , ze jest po prostu bardzo ładny . Idealnie wkomponuje sie do wystroju kazdej kuchni . Obsluga jest bardzo intuicyjna i prosta , najbardziej uweilbiam to , ze po podgrzaniu do ustawionej temperatury pipczy
wtedy odrazu wiadomo , ze mleczko gotowe , nie trzeba stac , sprawdzac i czekac , bo podgrzewacz sam nas “zawoła”
marke Canpol ogolnie uwielbiam za dopracowywanie najmniejszych szczegolow i tak po otwarciu kartona bardzo ucieszyl mnie kubeczek z miarką . Świetnym rozwiazaniem przy sterylizacji jest tez rączka. Dzieki temu nie ma mozliwosci poparzyc się gorącą parą .
Butelki natural shape to nasz absolutny hit. Napewno zostana z nami do konca karmienia mlekiem . Idealnie pasują do dzieciecej łapki . Smoczek przypomina ksztaltem pierś wiec ta butelka idealnie zdaje egzamin przy karmieniu naprzemiennym butelka i piersią . Dzieki swietnie dzialajacemu systemowi odpowietrzania smoczek sie nie zapada i nie trzeba przerywac karmienia , nie mamy tez problemow z brzuszkiem ani kolkami .
Tabletki do zmywaki bardzo ladnie domywaja resztki mleka , radza sobie nawet pomimo , ze moja zmywarka powinna juz dawno isc na zasluzona emeryture
do tego ogromnym plusem jest fakt , ze nie trzeba zdejmowac oslonki , ktora sama sie rozpuszcza w zmywarce ![]()
Co do butelek - świetnie nam się sprawdzają, pełna opinie o nich pisałam już w opiniach za luty ![]()
Tabletki do zmywarki - bardzo się z nimi polubiliśmy, duży plus za to, że są eko bo mają mniej chemi, a w dzisiejszych czasach takie produkty bardzo się ceni ![]()
Podgrzewacz - mały sprzęt, a ma tak wiele fajnych i przydatnych funkcji, nie zajmuje dużo miejsca i jest dość kompaktowy także zmieści się do każdej kuchni czy w pokoju malucha, przy nocnym karmieniu taki sprzęt ulatwiacz życia jest super
mleko podgrzewa równomiernie. Ja też często korzystam z funkcji sterylizatora - czy to nowe smoczki, czy butelki czy nawet gryzaki o tu też się nam fajnie sprawdza bo wrzucam, zamykam, odpalam i wszystko się ładnie sterylizuje
praktyczny i przemyślany sprzęt, który realnie pomaga w codziennych obowiązkach przy maluszkui faktycznie się używa i dzięki niemu oszczędzamy czas ![]()
Butelka nasza ulubiona! Mała świetnie ją toleruje, nie zakrztusza się, ma dobry przepływ. Super, że nie zaburza ssania piersi, ponieważ karmie głownie piersią i odciàgniętym mlekiem z latatora.
Kapsułki to moje odkrycie tego roku! Jako inżynier środowiska lubie jak coś jest eko
a jesli moza to połączyć z jakoscią to już w ogole mega ![]()
![]()
No i sterylizator, podgrzewacz! Z podgrzewacza korzystam tylko wtedy kiedy musze podgrzać odciągniete mleko z lodówki i tu super spełnia swoją role, super plus za to, że jednocześnie jest opcja sterylizacji, mniej miejsca na blacie w kuchni zajmuje takie rozwiązanie. Używam codziennie i wszystko działa bez zarzutu ![]()
A ja się wypowiem na temat butelek , dla mnie super córka wkoncu się nie krztusi odciągnęłam pierwsze mleko i spiła całą butelkę za pierwszym razem ![]()
Ja na ten moment odniosę się do podgrzewacza bo jego udało mi się przetestować ![]()
Może będę wymieniać bo łatwiej będzie się to czytać
Zacznę od budowy
- podgrzewacz jest mega leciutki, normalnie jak piórko, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło po wyjęciu z pudełka
- podgrzewacz ma bardzo ładny kolor, nie jest biały jak większość tylko zielonkawy i na dodatek materiał z którego jest zrobiony sprawia że woda utrzymuje się na powierzchni w postaci kropelek które łatwo można usunąć chociażby przykładając ręcznik papierowy

- Koszyk w którym się rzeczy sterylizuje lub podgrzewa ma uchwyty po bokach dzięki czemu człowiek się nie parzy

- Pokrywka ma uwaga uchwyt` który ułatwia jej ściąganie bez poparzenia. Pokrywka ma też miarkę.
- Para wodna ucieka przez otwór w obudowie a nie otwor w pokrywce co też jest dużym plusem. Wynika to z tego że ma miarkę do odmierzania wody
- Wyświetlacz jest intuicyjny i fajnie lekko działają przeciski. Podświetlenie jest delikatne

- Jedynym minusem dla mnie jest to że kabla nie można schować …… jakby dało się go zwinąć automatycznie lub zawinąć pod spód było by to rewelacyjne bo przy małej ilości blatów ten kabel nieco przeszkadza.
Jeśli chodzi o funkcje:
- Mile mnie zaskoczyła niewielka ilość wody do sterylizacji. Sterylizacja jest szybka, koszyk duży więc sporo rzeczy pomieści. Urządzenie działa cicho i samo się wyłącza po zakończeniu pracy za co ogromny plus
- Funkcja szybkiego podgrzewania jest mega. Wczoraj podgrzewałam mleko z lodówki i miałam odpowiednio podgrzane po 3 min i też do tego podgrzewania używa się minimalnej ilości wody. Fajnie że ustawia się czas zgodnie z pojemnością podgrzewanego mleka.
Przede mną jeszcze zostały testy podgrzewania jedzenia
jak uda mi się to przetestować to dodam kolejną opinię albo ta zmodyfikuję ![]()
🩵
Jeśli chodzi o butelkę to ten rozmiar jest już za mały na mojego bobaska więc na ten moment zachowałam bo chętnie przetestuje na kolejnym maluszku jeśli się pojawi ![]()
Tabletki do zmywarki jeszcze czekają. Wystawię opinię jak zaczną być używane ![]()
Sterylizator 7w1 - ostatnio zaczęliśmy testować sterylizator 7w1 i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z sterylizatora który zajmuje mało miejsca na blacie w mojej małej kuchni, fajnie że sterylizator posiada funkcję podgrzewacza i na raz mogę podgrzać dwa słoiczki dla dzieci. Sterylizator posiada wbudowaną lampkę oraz działa na dotyk . Kolor oliwkowy również bardzo mi się podoba . Jedyny minus jest taki że nie mieści się zbyt wiele butelek do sterylizacji i muszę włączać sterylizować na raty wszytkie butelki.
Butelki natural shape - idealny kształt smoczka, mleko przepływa idealnie dzięki temu dziecko się nie zalewa mlekiem .
Tabletki do zmywarki- używamy cały czas i jestem z nich ogromnie zadowolona . Domywają naczynia bez potrzeby dodatkowego przemywania. A do tego można myć nimi dziecięce naczynia. Posiadają Ecocertyfikat.
Tabletki do zmywarki:
- delikatny, przyjemny zapach, bez żadnej chemii
- ogromny plus za to, że można myć nimi akcesoria dzieci
- przetestowałam je nawet na brudnej patelni i naczyniach po obiedzie - akurat robiłam makaron z krewetkami na maśle, także patelnia i talerze były dość tłuste - tabletki poradziły sobie bez problemu z zabrudzeniami
- zauważyłam, że nie pozostawiają one na talerzach żadnego osadu czy też zacieków
Używałam je po raz pierwszy, szczerze mówiąc wcześniej nawet o nich nie słyszałam i bardzo się cieszę, że dostałam je do testów. Niedługo chcę zacząć rozszerzać dietę mojemu maluszkowi, dlatego te tabletki do zmywarki będą niezbędne. Po skończeniu opakowania na pewno zamówię kolejne i polecam każdemu! ![]()
Po miesiącu użytkowania wracam do Was z opinią na temat podgrzewacza 7w1.
Po pierwsze intuicyjne urządzenie.
Woda zawsze była idealnie podgrzana.
Tak ja piszę @ewelka8990 światło było wystarczające, żeby zrobić mleczko wlać tyle wody ile potrzebujemy.
Poza podgrzewaniem wody używałam go do podgrzania słoiczków i zawsze słoiczki po wyjęciu były gotowe do spożycia ![]()
Przy sterylizowaniu sprawdził się super, bo w końcu mogłam wysterylizować smoczki i butelki za 1 razem, a nie na raty jak to musiałam robić przy małym podgrzewaczu ![]()
Jednym słowem czy poleciłabym go swojej przyjaciółce? Z pewnością!![]()
![]()
![]()
Ps. Potwierdzam to co pisze @MamaMalychStopek wielki plus za uchwyt! Nie raz się oparzyłam jak korzystałam z innego podgrzewacza xd
Jeśli chodzi o butelki to odkąd je odkryłam to zawsze są moim numerem 1 za właściwości antykolkowe i wizualne❤️
Tabletki jeszcze są w fazie testu, więc jeszcze tu wrócę ![]()
Butelki Natural Shape
Dla nas to nr 1 wśród butelek do karmiania, bardzo dlugi szukaliśmy idealnej butelki i przetestowaliśmy dziesiątkiem butelek. Synek miał bardzo duże problemy z ulewaniem i kolkami. Odkąd stosujemy butelki Natural Shape problem minął a ja widzę, że synek je ładnie, wolno i płynnie
butelki zagościły u nas na stałe ![]()
Sterylizator 7w1
Zacznę od tego, że kolor ma boski
urządzenie spełnia swoje funkcję sterylizuje, podgrzewa itp. Super, że jest bardzo pojemny i mieści części od laktatora. Jedyne czego bym chciała od takiego urządzenia jeszcze to suszenie bo byłoby to bardzo duże ułatwienie dla mnie.
Tabletki do zmywarki
Tabletki są super, ładnie domywają i nie pozostawiają osadów. Używam ich do zmywania naczyń naszych jak i synka
jak zużyje zapas innych tabletek do zmywarki to przerzucam się na te z Canpol
Widzę że ożywiło po przypomnieniu redakcji ![]()
Skopiuje opinie o butelkach z innego posta.
Podgrzewacz jak dla mnie najlepszy. Jest mały poręczny i ma lampeczke ![]()
może mogła bym dać małego minusa za to że jest tylko kolor zielony ale to tylko moje odczucie. Funkcja utrzymania temperatury jest bardzo pomocna w nocy jeżeli ktos karmi butelką. Można sobie wieczorem podgrzać wodę na mleko i trzymać temperaturę wtedy wiemy że gdy dziecko się obudzi temperatura będzie idealna. Jest mały ale bez problemu pomieści dwie butelki i smoczki do tego. Jedno urządzenie które zastępuje kilka. Podgrzewa, sterylizuje, rozmraża pokarm. Do tego wyświetlacz dotykowy jest bardzo pomocny i nowoczesny.
Tabletki to ja już kilku krotnie pisałam że dla są hitem. Nie muszę się martwić że myjąc w zmywarce wkładam też talerzyki dziecka. Do tego do zmywania podłogi u mnie sprawdzają się idealnie ![]()
![]()
Ooo nie probowałam ze zmywaniem do podłogi a nie są ślizgie ? Bo ja muszę u nas uważać na płyny bo wtedy podłoga jest za bardzo śliska
Nie są. Myję zarówno płytki jak i panele i nie są właśnie sliskie. Po tych kapsułkach płynnych są ale po tych tabletkach nie. Spróbuj i daj znać ja je uwielbiam
Podgrzewacz u nas ze sterylizacją to strzał w 10 ! . Jest genialny i stylem oraz kolorem idealnie wpasowuje się w nowoczesną kuchnię . Tabletki do zmywarki to jedyne które używamy od czasów testów . Butelki must have każdej mamy piękne i do tego funkcjonalne
Eko tabletki do zmywarki - odkąd u nas zagościły zostały pokochane u nas w domku!
przede wszystkim po umyciu nie ma tego specyficznego brzydkiego zapachu chemicznego, który niestety towarzyszył innym dotychczas używanym, nie spodziewałam się, że można po umyciu naczyń otworzyć zmywarkę i nie zostać zarzuconym tym nieprzyjemnym zapachem. Dodatkowo nie ma nadmiernej ilości piany po umyciu, co też jest bardzo na plus. Naczynia są domyte, błyszczące, a wspaniałe jest też to, że mogę zdecydować się umyć butelki czy naczynia mojego malucha, nie martwiąc się o to że będzie to miało styczność z nadmierną ilością chemii ![]()
Polecam ![]()
PS Dałam też kilka sztuk z ciekawości mamie na próbę i bardzo sobie chwaliła, także grono wiernych klientów na eko tabletki do zmywania powiększa się ![]()
![]()
Butelka Natural Shape - wygodna dla mamy i maluszka, pięknie imituje pierś, łatwa w czyszczeniu, śliczny, łagodny, nienachalny design ![]()
Podgrzewacz ze sterylizatorem - zacznę od tego, jak to kobieta, że duży sukces sprzętu to jego urok, a ten śliczny kolorek robi robotę! ![]()
Drugim plusem jest to że łączy w sobie funkcjonalność dwóch sprzętów w jednym urządzeniu, a to wybawienie w naszych kuchniach przy nadmiarze sprzętów
dodatkowym atutem jest też lampeczka, prostota działania, szybkość, intuicyjność
wszystko czego potrzeba by pomóc i ułatwić życie rodzicom na początkowych etapach rodzicielstwa! ![]()