Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

Hejka mamusie , korzystaliście z darmowych wyprawek od różnych firm ? Z jakich są firm i czy polecacie ? Ja osobiście tylko z dady dostałam paczkę powitalną i w sumie to zmieniła bym kilka rzeczy np nie dawała bym do niej zwykłych małych podpasek (ogólnie bym nie dawała bo jednak jest to paczka dla malucha nie mamy jak sama nazwa mówi ) i nie zbyt pasował mi również mus który tam znalazłam bo zanim małych do niego dorośnie to już będzie raczej przeterminowany . A wy co myślicie o takich akcjach z darmowymi wyprawkami ?

Mało jest chyba firm które wysyłaja paczki powitalne przynajmniej ja się rzadko z tym spotykam. Dada faktycznie ma te paczki i sa w miarę konkrerne. Ja dostałam niebieskie pudełko w szpitalu, z hipp u pediatry i tam btła probka kremu i łyżeczka. A tak to zamowiłam z bebiko i dostałam próbkę mleka i bransoletkę.
Z rosmania jest olejek na rozstępy w ciaży, przed porodem pampersy po urodzeniu szczoteczki do zębów a na pół roku zabawki do kąpieli.

Chętnie poczytam czy gdzies jeszcze sa jakies fajne prezenty powitalne.

1 polubienie

Spójrz tutaj, już niedawno o tym pisaliśmy . Nie powielamy wątków :slight_smile:

4 polubienia

Dokładnie, identyczny watek był kilka dni temu :slight_smile:
jak masz jakieś wątpliwości, albo nie znajdziesz w nim satysfakcjonującej odpowiedzi to zawsze możesz w nim zadać swoje pytanie :wink:
na forum znajduje się wyszukiwarka z której warto skorzystać :slight_smile:

@magdap_96 zajrzyj do wątku który wrzuciła wyżej @Magdallenka0897 :star_struck:

Szkoda , że nie idzie przypiąć na samej górze takiego wątku , z zasadami forum :see_no_evil:

ale mamy Ciebie! a Ty jesteś naszym strażnikiem powielonych wątków na forum :blue_heart:

Trzeba dbać o forum 🩷

Bardzo dobrze mieć takiego strażnika :grin:
@Magdallenka0897 już lecę zobaczyć :blush:

Ja dostałam niebieskie pudełko, miałam otrzymać dade i właśnie się zorientowałam że nie dotarła :see_no_evil: a szkoda, podobno jest całkiem konkretna
Nie spotkałam się z żadnymi innymi opcjami :frowning:

1 polubienie

Ja otrzymałam dade po miesiącu. W paczce są rzeczy dla bobasa 3 miesięcznego

@Nella13
@SylwiaMK czytajcie mamusie wyżej o czym pisaliśmy :slight_smile: