Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

Uuu fajnie, zerknę na tą stronę :heart_eyes:

Zgadza się, bardzo ich lubię. Ich obsługa jest cudowna, kiedyś miałam jakiś problem z zamówienie i do nich pisałam, rozwiązali sprawę w 10 sekund. Naprawdę cudowni ludzi tam pracują :grinning:
Produkty - mamy od nich trochę tekstyliów i też jestem z nich bardzo zadowolona :wink: gratisy też dostaję! Ostatnio taką poduszkę w kształcie gwiazdki mi dorzucili :heart:

@karolina27034 jak masz smarta to zerknij czy nie opłaca Ci się bardziej kupić czegoś od nich na allegro bo mają tam konto :wink:

1 polubienie

To jeszcze lepiej jak sprzedają na allegro :face_holding_back_tears::heart_eyes:

@usmiechnietaMama też tak uważam , i produkty mają porządne nie jakas lipa … założyłam sobie u nich konto , przy jakieś kwocie przesyłka jest za darmo , w jednym , zamówieniu miałam jedno dniowa przesyłkę :rofl:Ostatnio miałam jeszcze rabat od nich z E-mail.
Co do tych gratisów są opłacalne , i przydatne . Zależy chyba jaka kwota , jakie zamówienie :see_no_evil:
Obserwuje ich na FB i IG może zrobią jakieś konkursy :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Na Allegro nie wiedziałam że mają konto . Bo wysyłka na stronie jest droga jak nie ma kwoty :wink:

1 polubienie

Dobrze że mówicie bo nie wiedziałam , a ze smartem zawsze taniej

A pisałaś do nich na maila? :slight_smile:

@Magdallenka0897 o rabat nie , doloczylam do newsletter ale na e-mail trzeba było coś tam zrobić żeby go dostać . Więc dodatkowo miałam na e-mailu jakiś nie duży ale dobry i taki … na stronie powinien się wyświetlać bo mi się wyświetlał . Do 15 chyba mają jeszcze taka ogólna promocje . Ale o jeden gratis do zakupy pisałam czy jest możliwość coś dostać i odpisali że tak oczywiście. I dostałam . Napisałam im również wiadomość z podziękowaniem . Myślę że jeszcze coś tam będę zamawiać :rofl: dobrze że mają na allegro bo przy Smart jest darmowa ta wysyłka . Na stronie mama droga jeżeli nie przekroczy kwoty . :wink:

1 polubienie

A zamawialiście coś z strony mushie_pl ? Mają tak piękne rzeczy :face_holding_back_tears:

@karolina27034 nie słyszałam o takiej stronie . Właśnie sobie wpisałam w wyszukiwarkę i jakieś dziwne strony mi wychodzą . Masz może jakiś link do tej strony?? Jestem na etapie zamawiania więc każda strona jest godna zobaczenia :sweat_smile:

A ty zamawiałas ?? :thinking::thinking:

Na instagramie mi się wyświetlili, wizualnie bardzo ładnie się to wszystko prezentuje :heart_eyes: jak będę rozszerzać dietę to wtedy myślę sobie zamówić te produkty :heart_eyes: na razie jeszcze się wstrzymuję

@karolina27034
Faktycznie bardzo ładne, ten rowerek taki słodki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:, jest nawet konkurs :sweat_smile:

1 polubienie

Chciałam zamówić taki zestaw do RD, ale jak zobaczyłam cenę to się przewróciłam i zrezygnowałam :sweat_smile::sweat_smile:

:sweat_smile: piękny jest to fakt może jakoś genialna :joy::joy:

Zestaw przepiękny, no ale ta cena …
Mi przy RD póki co wystarcza łyżeczka, śliniak i kubek/bidon. A takie ambitne plany miałam żeby szybko wprowadzić kawałki itd a dopiero teraz synek zaakceptował grudki.
Za kilka dni będę rozglądać się za jakimś talerzykiem na przyssawki. A krzesełko dopiero od kilku dni mamy :smiley: w sumie dobrze że się nie spieszyłam z zamawianiem bo teraz widzę co będzie nam potrzebne a co się nie sprawdzi.

1 polubienie

Mi się te strasznie podobają :

Po cichu liczę, że będą do testów :sweat_smile::face_with_peeking_eye: do RD mamy jeszcze plus minus dwa msc

2 polubienia

Oo piękne są :heart_eyes::heart: ja uwielbia takie minimalistyczne i estetyczne produkty kiedyś to były jakieś plastikowe talerze z psem kotkiem jak dobrze że teraz robią takie ładne :heart_eyes::heart:

Też bardzo na to liczę. Jestem bardzo ciekawa jak sprawdza się przyssawka przy nich bo przy szukaniu miseczek i talerzyków różnych firm czytam że jest problem z przyssawką, bo nie zawsze się trzyma itd

Też mi się te miśki mega podobają i te kolorki

Śliczne są , ostatnio dużo było ich na insta u różnych instagramowych mam to może i będą do testów .

Ciekawe czy już wgl one kiedyś były do testów tutaj :wink: