Uuu fajnie, zerknę na tą stronę ![]()
Zgadza się, bardzo ich lubię. Ich obsługa jest cudowna, kiedyś miałam jakiś problem z zamówienie i do nich pisałam, rozwiązali sprawę w 10 sekund. Naprawdę cudowni ludzi tam pracują ![]()
Produkty - mamy od nich trochę tekstyliów i też jestem z nich bardzo zadowolona
gratisy też dostaję! Ostatnio taką poduszkę w kształcie gwiazdki mi dorzucili ![]()
@karolina27034 jak masz smarta to zerknij czy nie opłaca Ci się bardziej kupić czegoś od nich na allegro bo mają tam konto ![]()
To jeszcze lepiej jak sprzedają na allegro ![]()
![]()
@usmiechnietaMama też tak uważam , i produkty mają porządne nie jakas lipa … założyłam sobie u nich konto , przy jakieś kwocie przesyłka jest za darmo , w jednym , zamówieniu miałam jedno dniowa przesyłkę
Ostatnio miałam jeszcze rabat od nich z E-mail.
Co do tych gratisów są opłacalne , i przydatne . Zależy chyba jaka kwota , jakie zamówienie ![]()
Obserwuje ich na FB i IG może zrobią jakieś konkursy ![]()
![]()
Na Allegro nie wiedziałam że mają konto . Bo wysyłka na stronie jest droga jak nie ma kwoty ![]()
Dobrze że mówicie bo nie wiedziałam , a ze smartem zawsze taniej
A pisałaś do nich na maila? ![]()
@Magdallenka0897 o rabat nie , doloczylam do newsletter ale na e-mail trzeba było coś tam zrobić żeby go dostać . Więc dodatkowo miałam na e-mailu jakiś nie duży ale dobry i taki … na stronie powinien się wyświetlać bo mi się wyświetlał . Do 15 chyba mają jeszcze taka ogólna promocje . Ale o jeden gratis do zakupy pisałam czy jest możliwość coś dostać i odpisali że tak oczywiście. I dostałam . Napisałam im również wiadomość z podziękowaniem . Myślę że jeszcze coś tam będę zamawiać
dobrze że mają na allegro bo przy Smart jest darmowa ta wysyłka . Na stronie mama droga jeżeli nie przekroczy kwoty . ![]()
A zamawialiście coś z strony mushie_pl ? Mają tak piękne rzeczy ![]()
@karolina27034 nie słyszałam o takiej stronie . Właśnie sobie wpisałam w wyszukiwarkę i jakieś dziwne strony mi wychodzą . Masz może jakiś link do tej strony?? Jestem na etapie zamawiania więc każda strona jest godna zobaczenia ![]()
A ty zamawiałas ?? ![]()
![]()
Na instagramie mi się wyświetlili, wizualnie bardzo ładnie się to wszystko prezentuje
@karolina27034
Faktycznie bardzo ładne, ten rowerek taki słodki ![]()
, jest nawet konkurs ![]()
Oł
piękny jest to fakt może jakoś genialna ![]()
![]()
Zestaw przepiękny, no ale ta cena …
Mi przy RD póki co wystarcza łyżeczka, śliniak i kubek/bidon. A takie ambitne plany miałam żeby szybko wprowadzić kawałki itd a dopiero teraz synek zaakceptował grudki.
Za kilka dni będę rozglądać się za jakimś talerzykiem na przyssawki. A krzesełko dopiero od kilku dni mamy
w sumie dobrze że się nie spieszyłam z zamawianiem bo teraz widzę co będzie nam potrzebne a co się nie sprawdzi.
Mi się te strasznie podobają :
Po cichu liczę, że będą do testów
Oo piękne są ![]()
ja uwielbia takie minimalistyczne i estetyczne produkty kiedyś to były jakieś plastikowe talerze z psem kotkiem jak dobrze że teraz robią takie ładne ![]()
![]()
Też bardzo na to liczę. Jestem bardzo ciekawa jak sprawdza się przyssawka przy nich bo przy szukaniu miseczek i talerzyków różnych firm czytam że jest problem z przyssawką, bo nie zawsze się trzyma itd
Też mi się te miśki mega podobają i te kolorki
Śliczne są , ostatnio dużo było ich na insta u różnych instagramowych mam to może i będą do testów .
Ciekawe czy już wgl one kiedyś były do testów tutaj ![]()