Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

@usmiechnietaMama talerzyki są piękne :heart_eyes_cat: no ale cena , naprawdę powala .
Może kiedyś się doczekacie tych z Canpol do testów :grinning: też nie mówię że nie skorzystałabym w przyszłości . :see_no_evil:
@Magdallenka0897 też mnie to ciekawi. A pytanko zabawki były tutaj to testów ? :thinking::thinking: Mógłby sobie maluszek przetestować :grinning::see_no_evil:

Z tego co pamiętam to chyba w listopadzie były zabawki do testów :slight_smile:

1 polubienie

To może w tym roku też kiedyś będą :heart: fajnie byłoby :heart_eyes:

Co jakiś czas się powtarza, więc może jeszcze będą. Kiedyś były też maty ale nie za moich czasów , fajnie gdyby też jeszcze kiedyś były :smiling_face:

@Magdallenka0897 o to nie wiedziałam , że się powtarzają . Super :heart_eyes: może akurat kiedyś będą :slightly_smiling_face:
Może udałoby mi się coś przetestować :face_with_hand_over_mouth: wszystko jest bardzo przydatne .

1 polubienie

tak produkty sie czasami cos powtarza
zabawki od października byly raz więc może niedługo cos sie pojawi z zabawek i rozszerzania diety :slight_smile:

1 polubienie

Jakie maty były wcześniej?

Nie wiem czy dobrze pamiętam , ale chyba @Patrycjaw25 testowała :smiling_face:

Zabawki tak mieliśmy do testów , super bo była książeczka, kostka , zawieszki z grzechotkami i karty kontrastowe :grinning: ale wiem że zanim tu trafiłam dziewczyny też jakieś projektory testowały także super​:blush:

Myślałam że to głowie produkty Canpol są testowane :heart_eyes: ale fajnie jakby się udało coś takiego zdobyć jak projektor czy matę :heart_eyes:

Tak, tak canpol ma w ofercie projektor i matę :grinning:
Teraz weszli w collab z Mustela i jest mix do wygrania, ale wcześniej wszystko co było to marki Canpol

1 polubienie

No wlansie to jest mega teraz :slight_smile:

@Patrycjaw25 super że coś takiego było :heart_eyes: może kiedyś powtórzą się . Miło byłoby coś takiego dostać :see_no_evil:

@usmiechnietaMama produkty z Mustella używam są naprawdę dobre . :heart: Dla dziecka akurat nie miałam jak przetestować więc dobrze , że są takie produkty.

Ale jakie urocze te dinozaury :sauropod:

Dokładnie tak jak @usmiechnietaMama piszę canpol ma w swojej ofercie zabawki sensoryczne , maty i projektory :smiling_face_with_three_hearts: także nie tylko butelki smoczki itp. Ale i takie produkty dla dzieci :smiling_face_with_three_hearts:

Canpol ma tego na prawdę dużo i super jakość :smiling_face_with_three_hearts:

To jeszcze się aż tak w ich stronie nie zagłębiłam :sweat_smile: na razie patrzyłam na buteleczki i smoczki :face_holding_back_tears: ale dobrze wiedzieć :heart_eyes:

Warto obejrzeć sobie stronę i zobaczyć inne produkty :smiling_face:

Ja już cały sklep przejrzałam jak zamawiam rzeczy to zawsze przeglądam wszystko, lubię jak mają coś nowego😀

A widziałaś nowe śliniaczki ? :star_struck: