Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

Ja robię tak samo ! Zawsze coś mi jeszcze wpadnie w oko

@Patrycjaw25 ja też właśnie patrzyłam co jest ciekawego, i dlatego o te zabawki pytałam czy są może do testów . Spodobały mi się , ale na kupno mam jeszcze czas :slightly_smiling_face:

Też zerknęłam na tą stronę i ma tyle fajnych różności :face_holding_back_tears: ale też za wcześnie żeby to kupić :face_holding_back_tears:

@karolina27034 też tak myślę a może uda się coś wygrać :heart::heart_eyes:

To by było cudowne :heart_eyes::face_holding_back_tears: żałuję że dopiero teraz dołączyłam do forum a nie na początku ciąży haha miałam tyle pytań i chat gpt musiał mi pomagać :joy:

Ja wcześniej nie wiedziałam o tej grupie nawet , gdyby nie przypadkowo gdzieś na FB to dalej nie byłoby mnie tutaj :sweat_smile::heart_eyes:

To ja też z przypadku się dowiedziałam :rofl::innocent:

@karolina27034 tak szczerze to na ten grupie tak czas leci że szok . Pół dnia nie było mnie a tu tyle wiadomości nie nadążam czytać wszystkiego . :heart_eyes: Jak już wejdę to ciężko mi wyjść z tej grupy :sweat_smile: ale fajnie tak , nie nudzi mi się :smile_cat::smile_cat:

Najwięcej wiadomości mam po nocy :rofl: tyle trzeba nadrobić , czasem się zastanawiam o której dziewczyny wstają :sweat_smile:

2 polubienia

@karolina27034 też tak mam … albo czy wogole idą spać :sweat_smile:

1 polubienie

Bo to zapewne po nocnych karmieniach :grin:

Tu już pisaliśmy że każda w nocy podczas karmienia wchodzi na chwilę , także dlatego po nocy jest tyle wpisów nowych, ja powiem szczerze czesto też wieczorami wchodzę jak dzieciaczki moje już śpią :grinning:

No to pewnie pominęłam ten wątek :sweat_smile: idę spać wszystko odczytam rano 6-7 a tu Kilkanaście wątków nieodczytanych :joy: mąż się przebudza jednym okiem patrzy na mnie a ja w telefonie :joy::joy: teraz mam więcej czasu póki maluszka nie ma to korzystam :joy::sweat_smile:

Korzystaj póki możesz, ja muszę już się ukrywać z telefonem :see_no_evil:

Ktoś gdzieś mówił albo widzilam nie pamiętam :joy: że wkłada telefon do książki i mama udaje że czyta wtedy się aż tak tym nie intersuje bobas :joy:

Hahah żeby mąż nie pomyślał że masz jakiegoś kochanka :rofl:

Już podejrzewa bo tak siedzę na tym telefonie :joy::joy::joy:

Hahahahha moj kiedys wlansie tez tak myślał :rofl: a tu zonk forum mam hahah

hahaha jak dziecko lubi ksiazki to ten sposób nie przejdzie​:rofl::rofl:

Biorę też to pod uwagę haha ale za to jaki przykład dziecko będzie mieć że mama książkę czyta to on też musi :rofl:

1 polubienie