Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

@karolina27034 ej mój też tak myslał bo z kim tak cały czas pisze . Nawet siostra ostatnio pytała o to samo :laughing:
Już nie można spędzać więcej czasu przy telefonie bo odrazu że kogoś mam :rofl: a moje tłumaczenie kto chciałby mnie teraz w ciąży , że ma zapewnione .

1 polubienie

hah coś w tym jest🤣
moj sam przynosi do czytania
@paola.4 Oni po prostu zazdroszczą bo takiego forum nie mają :joy:

Mówię mu że jak chcesz to masz popisz coś :joy: to już wtedy jest cisza :rofl: ale nie lubię jak mi patrzy co pisze to tak odwracam telefon :rofl: z plusów przynajmniej ma mnie jeszcze za atrakcyjną w ciąży :heart_eyes:

1 polubienie

@MamusiaNM chyba masz rację , może niech sobie założą forum dla mężczyzn . Tylko o czym pisaliby tam :see_no_evil::rofl:

@karolina27034 to samo robię odwracam :see_no_evil:
Mój właśnie uważa że jestem bo co nie co urosło . Zaokrąglenia są . Chyba babki w ciąży go jaraja :sweat_smile:

@paola.4 Mojego wlansie nie :joy: on tak odlicza do porodu żebym wróciła do siebie :sweat_smile:

@karolina27034 oj to chwilę minie zanim wrócisz :see_no_evil:

wydaje mi się że u mojego może być to chwilowe bo dla niego nowość, a nie taka chuda :sweat_smile: każdy facet lubi coś innego .

Każdy etap ma swój klimat :face_holding_back_tears: ale sama bardzo chcę się postarać jak najszybciej wrócić do siebie :sweat_smile::face_holding_back_tears:

A dużo przytyłaś już ?

15 kg na plus , uważam że to taka standardowa liczba przytycia :sweat_smile:

a Ty jak tan ? ile na plus i jak sie czujesz?
ja az tyle nie przytyłam ale od tego duzo zalezy

Praktycznie 10 kg przystałam w 2 trymestrze teraz to mi waga stoi :face_with_peeking_eye: ale jeszcze się może dużo wydarzyć przez te ±5-6 tygodni

1 polubienie

14 kg na plus :see_no_evil: kręgosłup boli ale daje radę .

1 polubienie

@karolina27034 to waga chyba taka ok ? Sama się zastanawiam ile będę mieć w końcowym miesiącu. Czy uda mi się szybko zrzucić :see_no_evil:

Wszyscy mi mówią ze jak na ten miesiąc mam mały brzuch , widzę po sobie że w ramionach i udach mi się przybrało no o brzuchu i piersiach nie mówię bo tez :joy: liczę bardzo że zejdę szybciutko bo jak ubieram koszuli to czuję się taka kwadratowa :pleading_face:

To ja tak kiedyś siedziałam wieczorami i mąż do mnie no wyłączaj te forum i kladz się spać :sweat_smile:

1 polubienie

No ja to tym forum sobie wszystkie sociale zastąpiłam I ciężko wyjść :joy::joy:
Ja w ciąży przytyłam 7-8kg :see_no_evil: miałam bardzo mały brzuch i szybko mi waga spadła ale teraz jak z dzieckiem siedzę w domu to mimo że waga spadła to sylwetka też… Tyłek całkiem opadł, brzuszek zwiotczały mimo że nie za bardzo ma co wystawać…

@karolina27034 bądź dobrej myśli :smiling_face_with_three_hearts: ja dopiero zaczynam tyć, muszę właśnie kupić sobie jakieś ciążowe rzeczy , mam kilka ale nie za dużo . :sweat_smile:

1 polubienie

Ja żałuję że nie kupiłam sobie spodenek ciążowych teraz już mi się nie opłaca :sweat_smile: i więcej takich wyjściowych rzeczy :sweat_smile: dobrze że teraz jest lato to przynajmniej ubiorę luźną sukienkę ale jak jest chłodno to już mam problem co ubrać :face_with_peeking_eye:

@karolina27034 właśnie są wyprzedaże i zaczynam zamawianie​:slightly_smiling_face: no właśnie najlepiej w sukienkach , luźniej :slightly_smiling_face: to są dylematy kobiet ,:face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

@paola.4 Najlepiej się czuję jak ubiorę ciążowe spodnie i jakąś obsiała bluzkę a na to koszula taka rozpięta :joy: ewentualnie legginsy i luźna koszulka , w kombinacji spodnie i luźna koszulka czuję sie taka kwadratowa i bez kształtu :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: