Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

Ja cała ciążę przechodziłam w leginsach i kolarkach i to byly moje ulubione stylizacje :grin:

A ja w legginsach i koszulach oversize , których miałam dużo w szafie przed ciążą bo takie lubię na codzień . I teraz też tak chodzę bo brzuch jeszcze mi został , a póki co pogoda nie zachwyca u mnie .

1 polubienie

Ja miałam tylko 2xlegginsy ciążowe a spodnie ciążowe miałam w poprzedniej ciąży i trochę mi spadały i musiałam poprawiac co chwile także u mnie srednio sie spisaly, mialam jeansy z hm

1 polubienie

Ja w ciąży ubierałam najczęściej kolarki i oversize koszulkę, tak mi było najwygodniej, a te ubrania kupowałam po taniości w primarku :face_with_peeking_eye::grinning:

1 polubienie

Ja z takich typowo ciążowych rzeczy to kupiłam kolarki i t-shirty z Anna field i na zalando, spodnie jeansowe i spódnicę satynowa ciążową z hm (dorwałam na mega promce chyba za 20 zł) a reszta to ciuchy z Sinsay i hm tylko większy rozmiar. Starałam się kupować sukienki tak żeby po ciąży też w nich też chodzić

1 polubienie

Ja kupiłam w hm spodnie takie bardziej eleganckie i takie z dzianiny i super były te drugie noszę nawet teraz bo są tak fajnie zrobione że można je nosić jak komuś nie przeszkadza żeby wywinąć

1 polubienie

Mi tak szkoda jest wydawać na ubrania ciążenie pieniędzy :joy: bo to tylko na chwilę i je kupowałam na Vinted :joy::sweat_smile:

1 polubienie

A ja kupiłam kilka rzeczy i bardzo się cieszyłam że to zrobiłam. Było mi wygodnie i nie miałam problemu co założyć. No ale większość ciąży w zimę więc też gorzej się ubrać bo w lato jednak mamy jakieś sukienki które miałyśmy przed ciążą i wejdziemy w ciąży a zimą jest się ciężej ubrać przynajmniej dla mnie.

Typowo ciążowych sukienek nie kupowałam , w kilka się jeszcze zmieściłam :face_with_peeking_eye: spodnie i legginsy kupiłam no bo w czym tu chodzić :sweat_smile: już mi zostało nie wiele to muszę poprzechodzić w tym co mam

bylam w tym waszym primarku. tam mozna dostać oczopląsu na ilosc towaru . i trzeba miec czasu by sie nalazic, finalnie weszlam wyszlam :rofl:

@karolina27034 dlatego osobiscie nie kupowałam typowo ciążowych bo nawet niewygodne byly. wolalam luzniejsza koszulke i legginsy. z pepco czy sinsay tanie i pozniej mozna uzyc jeszcze

ale wszystko zależy bo ja przytylam bardzo malo wiec i spokojnie pozniej moglam chodzic w tym jako oversize i po cc nic mnie nie cislo

No to taki lumpeks trochę :sweat_smile: ale można się tanio obkupić i później nie jest żal wyrzucić :sweat_smile:

1 polubienie

Mam wrażenie że w primarku damskie rzeczy są lepszej jakości niż męskie bo mąż kiedyś kupił po taniości żeby mieć po domu i koło domu to po pierwszym praniu strasznie się zmechacilo

@usmiechnietaMama no moze ale ciezko mi ocenić bo nie ogladalam na te
wolalam isc pod sinsay czy pepco jeden czort a ceny tez niskie

@karolina27034 to ja mam problem co do sukienek czuje się taka wielka . Nie dogodzi nam :laughing: w ciąży jest problem z ubieraniem się . Ja mam duży , przed wyjściem gdzieś dużo mi czasu zajmuje ubieranie . :expressionless:
@Paulina.K właśnie już ostatnio sprawdzałam , lubię ten sklep często w nim kupuje . Dla maluszka też już mam pod dodawane do koszyka jakieś ciuszki mają dobrą jakość :slightly_smiling_face: i od lat kupuję, na promocji opłaca się po fajniej cenie kupić .
W Reserved mają za to super kolarki i te ładne kolory :heart_eyes: sukienki w sumie wszędzie takie same więc wybór jest .

@karolina27034 na vinted nie zamawiałam jeszcze dla siebie , ostatnio szukałam ale takie te rzeczy u mnie zniszczone . Nic znaleźć nie mogę . A sukienkę jaka zamówię to za mała nie opłaca odsyłać się tego .:expressionless:

@usmiechnietaMama właśnie też myślałam ostatnio żeby przejechać się do Primarka , szkoda że nie ma strony internetowej można byłoby zamawiać . Też tak do tej pory ubierałam się , ale zaczęło mnie to denerwować że każdy pyta czemu nie pokazuje brzuszka w obcisłych . Jakoś dobrze czuje się w luźniejszych , przynajmniej na ten moment . Tak każdego wszytko interesuje :rofl::rofl:

Na ciuchy w ciązynie warto kasy wydawać. Ja sie cieszę, że w zeszłym roku akurat z najwiekszym brzuchem byłam latem i nie musiałam kupiwac sterty ubrać. Tshirty oversize nosze do dzisiaj :grin::speak_no_evil:

Ja tsherty zabrałam mężowi :joy: też fajny pomysł polecam @paola.4 !

@karolina27034 tak wiem , ja lubię czasami spać w koszulkach mojego, tak luźniej :face_with_hand_over_mouth: ostatnio narzekał że mu koszulki podbieram :rofl:

1 polubienie

Ja mu wzięłam kilka i zniszczyłam tą Oliwka :face_with_peeking_eye: :joy::joy::joy: ale ostatnio w Sinsay się opkupił :joy::joy:

1 polubienie

@karolina27034 nowe będziesz miała do noszenia :rofl: ale obstawiam że już ci nie pozwoli, mi się skończyło noszenie bo ma za dobre koszulki na poplamienie oliwka :face_with_hand_over_mouth:

A jaka Oliwka smarujecie ? Ja smarowałam bio oil lub mustella i nic nie miałam poplamione