Ja cała ciążę przechodziłam w leginsach i kolarkach i to byly moje ulubione stylizacje ![]()
A ja w legginsach i koszulach oversize , których miałam dużo w szafie przed ciążą bo takie lubię na codzień . I teraz też tak chodzę bo brzuch jeszcze mi został , a póki co pogoda nie zachwyca u mnie .
Ja miałam tylko 2xlegginsy ciążowe a spodnie ciążowe miałam w poprzedniej ciąży i trochę mi spadały i musiałam poprawiac co chwile także u mnie srednio sie spisaly, mialam jeansy z hm
Ja w ciąży ubierałam najczęściej kolarki i oversize koszulkę, tak mi było najwygodniej, a te ubrania kupowałam po taniości w primarku ![]()
![]()
Ja z takich typowo ciążowych rzeczy to kupiłam kolarki i t-shirty z Anna field i na zalando, spodnie jeansowe i spódnicę satynowa ciążową z hm (dorwałam na mega promce chyba za 20 zł) a reszta to ciuchy z Sinsay i hm tylko większy rozmiar. Starałam się kupować sukienki tak żeby po ciąży też w nich też chodzić
Ja kupiłam w hm spodnie takie bardziej eleganckie i takie z dzianiny i super były te drugie noszę nawet teraz bo są tak fajnie zrobione że można je nosić jak komuś nie przeszkadza żeby wywinąć
Mi tak szkoda jest wydawać na ubrania ciążenie pieniędzy
bo to tylko na chwilę i je kupowałam na Vinted ![]()
![]()
A ja kupiłam kilka rzeczy i bardzo się cieszyłam że to zrobiłam. Było mi wygodnie i nie miałam problemu co założyć. No ale większość ciąży w zimę więc też gorzej się ubrać bo w lato jednak mamy jakieś sukienki które miałyśmy przed ciążą i wejdziemy w ciąży a zimą jest się ciężej ubrać przynajmniej dla mnie.
Typowo ciążowych sukienek nie kupowałam , w kilka się jeszcze zmieściłam
spodnie i legginsy kupiłam no bo w czym tu chodzić
już mi zostało nie wiele to muszę poprzechodzić w tym co mam
bylam w tym waszym primarku. tam mozna dostać oczopląsu na ilosc towaru . i trzeba miec czasu by sie nalazic, finalnie weszlam wyszlam ![]()
@karolina27034 dlatego osobiscie nie kupowałam typowo ciążowych bo nawet niewygodne byly. wolalam luzniejsza koszulke i legginsy. z pepco czy sinsay tanie i pozniej mozna uzyc jeszcze
ale wszystko zależy bo ja przytylam bardzo malo wiec i spokojnie pozniej moglam chodzic w tym jako oversize i po cc nic mnie nie cislo
No to taki lumpeks trochę
ale można się tanio obkupić i później nie jest żal wyrzucić ![]()
Mam wrażenie że w primarku damskie rzeczy są lepszej jakości niż męskie bo mąż kiedyś kupił po taniości żeby mieć po domu i koło domu to po pierwszym praniu strasznie się zmechacilo
@usmiechnietaMama no moze ale ciezko mi ocenić bo nie ogladalam na te
wolalam isc pod sinsay czy pepco jeden czort a ceny tez niskie
@karolina27034 to ja mam problem co do sukienek czuje się taka wielka . Nie dogodzi nam
w ciąży jest problem z ubieraniem się . Ja mam duży , przed wyjściem gdzieś dużo mi czasu zajmuje ubieranie . ![]()
@Paulina.K właśnie już ostatnio sprawdzałam , lubię ten sklep często w nim kupuje . Dla maluszka też już mam pod dodawane do koszyka jakieś ciuszki mają dobrą jakość
i od lat kupuję, na promocji opłaca się po fajniej cenie kupić .
W Reserved mają za to super kolarki i te ładne kolory
sukienki w sumie wszędzie takie same więc wybór jest .
@karolina27034 na vinted nie zamawiałam jeszcze dla siebie , ostatnio szukałam ale takie te rzeczy u mnie zniszczone . Nic znaleźć nie mogę . A sukienkę jaka zamówię to za mała nie opłaca odsyłać się tego .![]()
@usmiechnietaMama właśnie też myślałam ostatnio żeby przejechać się do Primarka , szkoda że nie ma strony internetowej można byłoby zamawiać . Też tak do tej pory ubierałam się , ale zaczęło mnie to denerwować że każdy pyta czemu nie pokazuje brzuszka w obcisłych . Jakoś dobrze czuje się w luźniejszych , przynajmniej na ten moment . Tak każdego wszytko interesuje ![]()
![]()
Na ciuchy w ciązynie warto kasy wydawać. Ja sie cieszę, że w zeszłym roku akurat z najwiekszym brzuchem byłam latem i nie musiałam kupiwac sterty ubrać. Tshirty oversize nosze do dzisiaj ![]()
![]()
Ja tsherty zabrałam mężowi
też fajny pomysł polecam @paola.4 !
@karolina27034 tak wiem , ja lubię czasami spać w koszulkach mojego, tak luźniej
ostatnio narzekał że mu koszulki podbieram ![]()
Ja mu wzięłam kilka i zniszczyłam tą Oliwka
![]()
![]()
ale ostatnio w Sinsay się opkupił ![]()
![]()
@karolina27034 nowe będziesz miała do noszenia
ale obstawiam że już ci nie pozwoli, mi się skończyło noszenie bo ma za dobre koszulki na poplamienie oliwka ![]()
A jaka Oliwka smarujecie ? Ja smarowałam bio oil lub mustella i nic nie miałam poplamione