Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

Już nawet ich nie ruszam bo mi samej szkoda
@SylwiaMK ta z babydream rossman co jest za 1 gr , wcześniej miałam z mustelli i ona mi prawdopodobnie nie zniszczyła ubrań ale wtedy na to nie zwróciłam ubrań dopiero @Mamuska357 powiedziala o tym i wtedy zauważyła że po babydream coś jest :joy:

O kurczę to może faktycznie ma coś w składzie …

To już wiadomo czemu jest za 1 gr :rofl:

1 polubienie

Po tych wszystkich Waszych komentarzach to aż mi się nie chce odbierać tej oliwki :joy::joy::joy:

Faktycznie :laughing: zapach i konsystencja jest okej ale skutki uboczne już nie

1 polubienie

O Jezu ahhahahah współczuję

@karolina27034 mam wytestowana już ta oliwkę i u mnie plam nie robi , też po wypraniu ubrań nie ma dziwnego zapachu . Wiadomo że jak na świeżo coś założę ta są ale po praniu znikają . Więc nie wiem o co chodzi . Fajnie się rozprowadza , zapach ok :slightly_smiling_face: ja się do niej przyczepić nie mogę . Chyba że robią już inna partie jakaś :rofl::rofl:

1 polubienie

A to ja nie wiem , ale wiem że ostatnio wszystko powiesiłam na słoneczko i zeszło

1 polubienie

Ooo to ciekawe, może mieli skargi i zmienili coś w produktach. Ale to dobrze że Ci się sprawdza :heart_eyes::heart:

@karolina27034 zużyje ją bo szkoda mi wyrzucić ale nie będę napewno takiego produktu kupować . Mam swoją ulubioną firmę więc tylko ją kupuje . :smiley:

Za grosz to szkoda nie brać haha , mi tej sporo zostało to już wykończę ale w przyszłości kupię tą z mustelli

@karolina27034 z Mustelli mam balsam i oliwkę ale odłożyłam , żeby te gorsze wykorzystać . Jeszcze jedna dostałam w sklepie ale nie wiem jaka będzie , jeszcze nie testowana .:rofl:

1 polubienie

Balsam też mam , nie spodziewałam się że mustella ma takie fajne produkty :heart: o tak gorsze trzeba w pierwszej kolejnosci wykorzystać :laughing:

@karolina27034 ja właśnie poluje na jakieś promki dla maluszka , muszę kupić cały zestaw z tej firmy do kąpieli :rofl:te są sprawdzone więc nie będę innych kupować :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Wiem że z tej firmy nie polecają wody oczyszczającej , ja mam z emolium :innocent: i kilka próbek z elodermu zobaczymy jak się sprawdzi

@karolina27034 oki to nawet nie wiedziałam , te podstawowe kupię . A do reszty to z polecanych jakie są dobre bo ja nawet nie wiem :rofl:

To z mustelli miałam na razie ten balsam i olejek , tutaj nawet dziewczyny pisały że ta woda nie jest okej , kuzynka też miała i też nie była z niej zadowolona bo uczulała , teraz dla małej kupiła spf z mustelli na wakacje i fajnie się wchłania
Ja dla swojego maluszka zdecydowałam się kupić też z jej polecenia szampon do włosów emotopic , w razie jakby miał sucha skórę to mam wlansie próbki enolium i elodermu ale to już w razie wyższej konieczności, bo chcę przez dłuższy czas nie naruszać mu tej bariery skóry i używać wody i oleju migdałowego :laughing:

@karolina27034 ja też dla siebie balsam i oliwkę ale dla maluszka siostry mi polecały płyn do kąpieli, krem do twarzy i balsam . I w sumie ładnie pachnie tak dziecięco :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Też muszę jakieś inne kupić ale to już bliżej bo i tak zapomnę nazwy :rofl: teraz mam inne ważniejsze rzeczy do kupienia a czas tak leci że szok . Dopiero był początek a tu już tyle minęło . Ogólnie tak mi ostatnio tydzień szybko leci że nie zdążę nic sobie zrobić . :smile:
Dostałam od siostry książkę o ciąży , każdy miesiąc jest opisany . Nawet nie zaczęłam czytać nie mam kiedy , jak mam chwilę to na grupie czytam :rofl: jak już zacznę to jakoś pójdzie może i do końca ciąży przeczytam :rofl:

1 polubienie

Oj mi tak samo tydzień za tygodniem leci :face_with_peeking_eye: coraz bliżej i zaczynam siebie to powoli uświadamiać co mnie czeka :laughing:

No ty masz już bliżej niż dalej, tak ci przeleci nawet się nie obejrzysz . Teraz tym bardziej jest co robić długie wieczory . Oj czekają cię same dobre rzeczy :smiling_face_with_three_hearts::see_no_evil:

1 polubienie