Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

I w między czasie poród :laughing: ale nastawiam się pozytywnie

2 polubienia

Spf w sztyfcie z mustelli jest super :grin:

1 polubienie

@karolina27034 Tylko też warto pamiętać, że dla takich maluszków zaleca się spf mineralne, a ten z musteli jest mieszanka chemicznych :smile:

1 polubienie

Ooo to ciekawe :roll_eyes: to jakie polecasz ?

Ja kupiłam sunbrella w kremie - ale nieco bieli i trochę ciężko się go rozsmarowuje, ale dziewczyny pisały że mają go w sprayu i jest super :smile:

Ten sztyf z musteli też mamy, ale ja go używam :smile::smile:

Mam kilka próbek spf z emotopic i pisze ze mineralny wiec uff

1 polubienie

Ja mam z emolium i bardzo bieli i ciężko go rozsmarować więc jak mam mniej czasu a potrzebuje synka na szybko posmarować to smaruje spf z babydream które polecała @asiam1
Więc w sumie stosuje te 2 spf zamiennie

1 polubienie

Mam z babydream głównie i za każdym razem mi się sprawdzają

@SylwiaMK a który ten sprey czy w formie kremu z firmy babydrem?

Ten w spray

1 polubienie

Eh ja tego nie wiedziałam a jest jakiś w sztyfcie mineralny? Bo moje dziecko kremowania nie lubi :frowning:

Jest taki wątek o spf więc poczytajcie sobie może coś akurat ktoś polecił co wam się sprawdzi, mineralne i z najbardziej polecanych znalazłam te: momme, emotopic, bioderma, emolium, spray pharmaceris

Kurczę :face_with_peeking_eye: trzeba wrócić do szukania w wątkach :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: tak to się robi bałagan ale co poradzić jak to w rozmowie wychodzi :sweat_smile:

Ale nawet jak się wyszuka w watkach to znajdzie się 2-3 polecajki, później pełno wpisów nie na temat i gdzieś tam dalej kolejne polecajki. Wszystkiego nie wyszuka się. No ale tak działa forum że zawsze sie zejdzie z głównego tematu :slight_smile:

1 polubienie

Niestety :slightly_frowning_face: ale chętnie odpowiadają więc jest dobrze​:face_holding_back_tears:

Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z paczki od Bobovity? Mam wrażenie że im wiecznie strona nie działa a akurat tam chciałam skorzystać :see_no_evil:

No nie bo właśnie miałam z nimi ten sam problem

1 polubienie

Ja nawet nie próbowałam :slight_smile:

1 polubienie

z bobovity nie zamawialam ale
moge polecić to co zamawialam
zamawialam produkty gerber z ich strony nestle na allegro
przyszlo mi okolo 10 sloiczkow bo nie pamietam ile zamowilam były w stanie nienaruszonym bo zawartosc pięknie zapakowana i ofoliowana ze kurier mogl tym rzucać
chyba ze mowisz o czyms darmowym to nie o ile dobrze pamietam przez 3 lata nic nie miałam od nich

Tak, chodziło mi o darmową paczkę powitalną :wink: Twoje rady mimo wszystko mogą być pomocne :smiling_face_with_three_hearts: