Paczki powitalne (wyprawki) - powielony wątek

no to z bobowity darmowej nic nie mam
patrzylam konto zakładałam przy pierwszym więc i tez pewnie o paczke patrzylam ale nic nie przyszlo :slight_smile:

Z tego co czytałam na stronie to powinna być w okolicach 6 msc życia dziecka, jeśli nie dostałaś to napisz do nich e-mail

U nas jeszcze mała nie ma 6msc ale dostaje właśnie maile od nich że mogę otrzymać ją już ale ich strona nie działa właśnie ciągle.
Może masz rację, może napiszę maila :sweat_smile:

1 polubienie

A to w sumie też jakieś rozwiązanie , że ja na to nie wpadłam

Dopiero dziś, ale napisałam tego maila do Bobovity. Dostałam newsletter o RD to mi się przypomniało :see_no_evil:

1 polubienie

Ale paczkę z łyżeczką masz, czy nie wysłali?

Nie, żadnej. Chyba udało mi się zamówić ale potwierdzę jak coś się zadzieje :joy:

Mi się wydaje , że tych łyżeczek już nie wysyłają

A bransoletka z misiem kiedy jest wysylana? :grinning:

A to ja nie mam pojęcia :woman_shrugging:t4:

A skąd bransoletka :see_no_evil:?

Jeśli dobrze kojarzę to w bebiko były

Z tego co pamiętam to z Bebiko i wszystkie są wysyłane około 6 miesiąca bo wcześniej nie mogą być promowane mleka modyfikowane dla niemowląt. Jako forma reklamy a to jest wysyłanie próbek czyli forma reklamy

2 polubienia

Aa to jeszcze poczekam, dziękuję

2 polubienia

Ja nigdy nie dostałam tej paczki a tyle na nią czekałam

A to Bebiko w sumie mnie nie interesuje :face_with_hand_over_mouth:

Wlasnie ciekawe czy juz skonczyly sie, czy po prostu maja spore opóźnienia

Całkiem możliwe że mogą być spore opóźnienia

Wiecie że nadal nie mam tego musu z Bobovity :see_no_evil: chciałam jeszcze nagrody z konkursu ale póki co nie mogę dodać zdjęcia :disappointed:

1 polubienie

Ja zapomniałam o tym a też chciałam wstawić zdjęcie ! Kurczę jakieś przypomnienie trzeba ustawić w telefonie bo po zamknięciu wątku zapominam :frowning: ustawię budzik