Palenie papierosów i picie alkoholu w czasie karmienia piersią

wiadomo dobro dziecka jest najważniejsze

takie co piją czasem mają zdrowe dzieci a te co tak dbają zawsze się z czymś borykją, taka jest sprawiedliwość’…
ale nigdy nie zrozumiem tych matek co piją i palą w ciąży

nie mogę patrzeć jak ciężarne palą a widzę bardzo często że tak jest

ja ani nie piję ani nie palę i nigdy nawet 1 papierosa nie zapaliłam

mnie trzepie jak slysze…“napij sie troszke nie zaszkodzi”…!!

denerwują mnie mamy które palą sobie na placu zabaw przy dzieciakach teraz jest już troszkę lepiej

Mnie tez denerwuje palenie. Jak ktos chce sie truć -prosze bardzo. tylko czemu inni i ich dzieci mają tez to wdychać?

też mnie wkurzają palacze

ja nie pale i nie pije. Nielubie jak ktoś pali a szczególnie przy dziecku czy w ciąży

ja też nie palę ani nie pije i jak bym zobaczyła że jakaś matka pije albo pali i karmi piersią to chyba bym ja udusiła … przesada… jak chce niech się truje ale tak aby nikomu innemu nie szkodziła

nadal wiele mam czy tatusiów pali przy dzieciach

nie rozumiem jak tak można

mnie też się to nie podoba. u mojej kuzynki ciągle jak są jakieś grile to przy dziecku piwo piją i palą papierosy fakt ona już nie karmi piersią ale wg mnie nawet nie powinno się przy dziecku palić i pić dziecko uczy się złych nawyków…

mała już podstawia szklankę aby jej nalać piwa…

nie lubie przebywac z dzieckiem w miejscu gdzie osoby pala

ja tez nie lubie

picie przy karmieniu też się zdarza nie ważne ze to wino maluszek dostanie je z mlekiem

dla mnie to nie dopuszczalne

znam osoby co pily i palily podczas ciazy

jak widze kobiete w ciazy z papierosem to noz w kieszeni mi sie otwiera jak by nie mogla przestac na te pare miesiecy ze wzgledu na dziecko

nie mogłabym pić, czy palić przy niemowlaku