Palenie papierosów i picie alkoholu w czasie karmienia piersią

niektórzy to nawet na 9 miesięcy nie mogą się pofatygować żeby przestać

palenie i picie w ciąży czy po porodzie to coś czego nie moge sobie wyobrazić jak tak można.

czasami jesteśmy ofiarami biernego palenia

u nas w rodzinie nikt nie pali papierosów więc nie ma z tym problemu, ale i tak nie wiem jak można palić przy dziecku

dla mnie palenie papierosow przy dziecku jest karygodne

U nas tylko mąż pali ale odkąd córka sie urodziła to przeszedł na e-papierosy. Ich tak nie czuć jak sie pali.

u mnie w domu na szczęście nikt nie pali, ale jak na ulicy mijam kogoś palącego to nie jest to miłe uczucie

u mnie na szczęście też nikt nie pali

nie wyobrazam sobie żeby pić albo palić w ciązy

ja nawet mam wyrzuty jak sobie wypiję małą kawkę rozpuszczalną, że to może zaszkodzić małemu, a co dopiero papierosy i alkohol

ja w ciąży to tylko mała kawka bo mam niskie ciśnienie więc ciężko mi zacząć dzień bez kawy.

ja nie palilam ale smiac mi sie chce jak wiem, ze matka pila palila, a potem twierdziła ze ona to nigdy w zyciu przeciez mija jakis czas zanim dowiemy sie ze jestesmy w ciazy… janie ukrywam, że zanim sie dowiedzialam to piwko było

Ja na szczęście zanim zaszłam w ciąże to postanowiłam nie pić alkoholu bo to akurat Wielki Post był no i wyszło to mi i maluchowi na dobre:)

ja jak podejrzewałam że mogę być w ciąży to tylko czerwone wino piłam, to raczej nie powinno zaszkodzić

ja ani alkoholu ani papierosów, w ciąży jak dla mnie to nie do pomyślenia

oj mi po ciazy do tej pory zapach papierosow przeszkadza
bleee niewiem jak niektorzy moga to palic snierdzi niemilosiernie

ja mam alergię na papierosy zaczynam kichac wiec u mnie nie ma z tym problemu a poza tym u mnie w rodzinie nikt nie pali. No tylko tesc ale on to jest daleko wiec jak przyjedzie raz na jakis czas to idzie na balkon

w życiu bym się nie odważyła papierosa nigdy w ustach nie miałam a tym bardziej teraz bym nie wzieła alkoholu też nie ma mowy

Ja papierosą i alkoholowi mowie nie

nigdy nie pilam alkoholu ani nie palilam papierosow wiec nie mialam tego typu problemow