Pampersy typowo na noc

no serio
az sama sie smialam ze aplikacja pampers bzdury wymysla ze ma ankiete do doburu rozmiaru
i jak na dupci sie miesci 5 wskazuja ze mma ubrac 7​:rofl::rofl:
ale zadziałało :rofl:
a jka coś jest glupie a działa to jednak wcale takie glupie nie jest😄
punkty za kody z paczek tez zaczęłam po 2 latach zbierać :rofl:

A ja nie zabieram bo zaczęłam tam te kody wpisywać i się okazało że z promocją zapłacę drożej niż na allegro bez promocji :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

hahahahha no to ładna oferta🤣
ja zbieralam na darmowa paczkę
ale jak juz uzbieralam to rozmiar niedostępny :rofl:

@Karcia ja tam specjalnej różnicy nie widziałam, używaliśmy przez chwilę ale stwierdziłam, że to zbędne wydawanie kasy i używaliśmy zwykłych pantsów Lupilu z lidla. Myślę, że to przeciekanie to kwestia zbyt dużej ilości siku, u nas przynajmniej tak było, bo nawet jak po nocy było sucho, a synek nie zdążył do toalety, to pants nie był w stanie wchłonąć takiej ilości i to na stojąco, a co dopiero na spaniu.

Ja tylko na te darmowe zbieram bo faktycznie na żeby się opłacało to trzebaby czekać na promocję

1 polubienie

No właśnie tak mi się też wydaje że siusia w nocy raz a porządnie więc żaden pampers tego nie dźwignie

@Karcia No jakby nie patrzeć to taki ponad 2 latek już trochę tego siku robi więc moim zdaniem to bez znaczenia czy to pampers czy pants, czy jeszcze jakiś inny wynalazek.

1 polubienie

moze tak tez byc ze zbyt duzo naraz
ale tez wydaje mi się że zalezy od wieku dziecka
nam sie zdarzylo nawet lupilu uzywac chwilę ale jak byl maly

U mojego drugiegonsyna nie miałam wlansie potrzeby stosowania tych nocnych bo on mało siusia . Starszak zaś musiał tylko takie bo normalnie przesikiwal

1 polubienie

A te darmowe gdzie się odbiera? Mi mozolnie idzie zbieranie tych kodów, bo moja mama nam kupiła w biedronce ogromny zapas, ale dla młodszego mam kupione dużo pampers, to może mi się uzbiera paczka :smiley:

Ja zamówiłam przed aktualizacją i miałam do wyboru paczkę z allegro lub Empik, teraz widzę że to porozdzielali i jest też Auchan np

1 polubienie

@daga1271 @Mama.Wiki Ja nie zbieram bo nam idą tylko na noc więc macie. Kto pierwszy ten lepszy no mam tylko jeden sorki dziewczyny

2 polubienia

A to z pampersów można w ogóle coś zbierać? :rofl:

1 polubienie

Myślę że tak te nocne muszą być na pewno bardziej chłonne

Tak niby jakieś kody z opakowań

Taak, w klubie pampers :grinning: w każdym opakowaniu jest kod taki jak Karcia wrzuciła i za te kody zdobywa się punkty, a za punkty są darmowe pieluszki :grinning:

2 polubienia

O Jeżu kolczasty… i ja dopiero teraz wiem, jak córa ma już 9 miesięcy i pampersów poszło multum?! :rofl::rofl:

Zazwyczaj tak właśnie jest dowiadujemy się jak już za późno :joy:

3 polubienia

Widzisz! Forum uczy, forum bawi!:laughing: lepiej późno niż wcale, wyciągaj z kosza te opakowania po pieluchach!:laughing:

1 polubienie

Hahahha lepiej późno niż wcale :rofl::rofl:

1 polubienie