no serio
az sama sie smialam ze aplikacja pampers bzdury wymysla ze ma ankiete do doburu rozmiaru
i jak na dupci sie miesci 5 wskazuja ze mma ubrac 7:rofl:![]()
ale zadziałało ![]()
a jka coś jest glupie a działa to jednak wcale takie glupie nie jest😄
punkty za kody z paczek tez zaczęłam po 2 latach zbierać ![]()
A ja nie zabieram bo zaczęłam tam te kody wpisywać i się okazało że z promocją zapłacę drożej niż na allegro bez promocji ![]()
![]()
![]()
hahahahha no to ładna oferta🤣
ja zbieralam na darmowa paczkę
ale jak juz uzbieralam to rozmiar niedostępny ![]()
@Karcia ja tam specjalnej różnicy nie widziałam, używaliśmy przez chwilę ale stwierdziłam, że to zbędne wydawanie kasy i używaliśmy zwykłych pantsów Lupilu z lidla. Myślę, że to przeciekanie to kwestia zbyt dużej ilości siku, u nas przynajmniej tak było, bo nawet jak po nocy było sucho, a synek nie zdążył do toalety, to pants nie był w stanie wchłonąć takiej ilości i to na stojąco, a co dopiero na spaniu.
Ja tylko na te darmowe zbieram bo faktycznie na żeby się opłacało to trzebaby czekać na promocję
No właśnie tak mi się też wydaje że siusia w nocy raz a porządnie więc żaden pampers tego nie dźwignie
@Karcia No jakby nie patrzeć to taki ponad 2 latek już trochę tego siku robi więc moim zdaniem to bez znaczenia czy to pampers czy pants, czy jeszcze jakiś inny wynalazek.
moze tak tez byc ze zbyt duzo naraz
ale tez wydaje mi się że zalezy od wieku dziecka
nam sie zdarzylo nawet lupilu uzywac chwilę ale jak byl maly
U mojego drugiegonsyna nie miałam wlansie potrzeby stosowania tych nocnych bo on mało siusia . Starszak zaś musiał tylko takie bo normalnie przesikiwal
A te darmowe gdzie się odbiera? Mi mozolnie idzie zbieranie tych kodów, bo moja mama nam kupiła w biedronce ogromny zapas, ale dla młodszego mam kupione dużo pampers, to może mi się uzbiera paczka ![]()
Ja zamówiłam przed aktualizacją i miałam do wyboru paczkę z allegro lub Empik, teraz widzę że to porozdzielali i jest też Auchan np
@daga1271 @Mama.Wiki Ja nie zbieram bo nam idą tylko na noc więc macie. Kto pierwszy ten lepszy no mam tylko jeden sorki dziewczyny
A to z pampersów można w ogóle coś zbierać? ![]()
Myślę że tak te nocne muszą być na pewno bardziej chłonne
Tak niby jakieś kody z opakowań
Taak, w klubie pampers
w każdym opakowaniu jest kod taki jak Karcia wrzuciła i za te kody zdobywa się punkty, a za punkty są darmowe pieluszki ![]()
O Jeżu kolczasty… i ja dopiero teraz wiem, jak córa ma już 9 miesięcy i pampersów poszło multum?! ![]()
![]()
Zazwyczaj tak właśnie jest dowiadujemy się jak już za późno ![]()
Widzisz! Forum uczy, forum bawi!
lepiej późno niż wcale, wyciągaj z kosza te opakowania po pieluchach!![]()
Hahahha lepiej późno niż wcale ![]()
![]()