Pantsy czy zwykłe pampersy

No tak niestety jest.

Pansty są dobre ale przy początku  odpieluchowania 

ja już jak mogłam to używałam pansty bo moja to nie uleżała na przewijaku i ciężko było:p

Paulina_2311 z ciuszkami to nie mam problemu bo różne firmy mają różną rozmiarowka więc jakoś to dopasowuję ale z pampersami tak jest jedne za małe a drugie za duże w ogóle te rozmiary jakieś dziwne 7-16 kg no dziecko ważące 7 a dziecko ważące 16 to jednak może być prawie rok różnicy 

Ja kupiłam na próbę dady zielone. Ale dzisiaj porównywałam i są dluzsze od tych złotych. Na razie tak tylko w rękach. Małemu jutro spróbuję założyć. A z pantsami zaczekam - nic się im w szafie nie dzieje ;p chociaż Mały coraz bardziej ruchliwy więc może się okazać że będziemy ich używać szybciej niż później.

Karoliga też mnie to zastanawia haha ale widocznie takie oznaczenie jest ok  chociaż jak się tak spojrzy to między kolejnymi rozmiarami nie ma wielkiej różnicy np tak jak piszesz 7 16, a rozmiar nastwpny będzie 9 18 (wymyśliłam te wartosci, ale myślę że wiecie o co chodzi ;) ) 

Po prostu trzeba sprawdzać jak pasują:) 

Ja szybko przeskoczyłam z Lakersów rozm 2 na 3- okazało się że dwójki są tylko ciut dłuższe od jedynek, a trójki takie duże i wygodne :) tak samo w ubrankach, nie lubię jak coś ciągnie a na brzuszku jak dziecko leży z dekolt goły :)

Ja narazie używam 1ki ale też zauważyłąm sporą różnicę w rozmiarach między firmami. Do tej pory używałam trzech i : Dada złote są najmniejsze, później pampers premium care, a na końcu Lupilu (według mnie są ogromne).

Tak lupilu mają wielkie te pampersy w porównaniu do dady 

Liana chciałam się przywitać, chyba nie miałam okazji wcześniej tego zrobić i czytając, że używacie jedynek pampersów składam gratulacje! Czy można wiedzieć czy córka czy synek? :) pozdrawiam serdecznie i do miłego pisania ;) 

Ja znów teraz używam Premium care i active baby i mam wrażenie, że avtive nie dość że jest mniejsze na długość to jakby mniej chłonne? 

Paulina_ witam serdecznie:). Ogólnie wszystkich witam jeszcze raz, bo tyle tu wątków, że pewnie gdzieś umknęło, a faktycznie jestem tu od niedawna:))

Druga córeczka, także Team Girls u nas:).

Witam się i Ja :) i gratuluję.

Tak Lupilu ma ogromne pampersy raz kupiliśmy i to by było na tyle. 

Pampers active baby mnie nie przekonują jakoś. Lepsze dady złote.

Liana jak córeczka ma na imię? 

MamaEm, Lara:)

Ładnie:)

O ładnie;)

Tak te dady złote nie są złe i cenę mają dobrą. Dostaliśmy teraz Pampers premium care, dobre są ale bez jakiegoś szału. Różnica w cenie jest a przecież to i tak wszystko do dupy i pieniądze wyrzucone do kosza hahaha 

Mi do tej pory pampersy Pampersa nie podeszły w ogóle. Może przy kolejnych rozmiarach jak będą jakies fajne promki to znowu spróbuję.

Liana ładne imię :) 

Mi znów w dadach przeszkadzał zapach i jakoś teraz nie było okazji wrócić  ;) 

Dziękuję:*

Mi pampersa też nie podeszły, spodziewałam się czegoś super, a są przeciętne, jakość nieadekwatna do ceny.

A na zapach nie zwróciłam uwagi, myslalam że one wszystkie tak samo pachną:)..