Tak tak ja od dawna wiedziałam o tym że są te paseczki na pampersach które wyznaczają czy pamper jest zasikany bądź też nie jest to dla mnie bardzo fajna opcja bo wystarczy delikatnie odchylić bodziaka i wiadomo no tak orientacyjnie dotykając pampersa ręką też jesteśmy w stanie stwierdzić jak mocno dziecko ma nasikane natomiast to też jest przydatna opcja
Przy pierwszym dziecku pasek to super sprawa zeby sprawdzać czy dziecko nasilało bez zaglądania w pampers
Tak my mieliśmy paski od początku na pampersach
My od początku używamy tylko i wyłącznie dady wiec wiem że tam te paski są na typowych pampersach podejrzewam że również ale powiedzcie mi czy one są na każdych pieluchach również innych firm czy jednak są takie ktore ich nie posiadają bo w sumie sie nie orientuje
Dady np paski mają tylko te droższe exta care. Te tansze nie mają padków. Raz zdarzylo mi sie kupic happy no i te najmniejsze rozmiary mialy oasek pamietam a jak kupilam rozmiar 4 to paska nie bylo
Xyz nie wiem czy coś się zmieniło ale wcześniej to 1 i 2 tylko miały te paski jeżeli chodzi o pampersy Dada
Nawet nie zwróciłam na to uwagi muszę zobaczyć czy mamy na pampersach
Ale te paski naprawdensie sprawdzają bo wydaje mi się że może na.poczatku bo potem to już rodzic wyczuwa pełnego pampersa na odległość;)
Raczej teraz na każdych są. Ale potem tak jak mówisz z daleka widać czy jest pełny czy nie
Oj czasami to widzi się i dzieci że aż prawie wisi po kolana
U takich noworodków fajnie się sprawdza czy jest coś nasikane poprzez pasek bo możemy lekko pochylić body bez rozbierania calego dzidziusia. Natomist u takich większych dzieci to macie rację że rodzic juz widzi z daleka ile tam jest w tym pampersie
Aneczka hehehe Ja to zawsze staralam się aby corka miala sucho ale faktycznie jak czasami na placu zabaw duzo dzieci to się widziało u niektórych jak zwisa taki pełny pampers ;)
Ja się nauczyłam sprawdzać pod ręką czy trzeba już przebrać czy nie
nati, wiadomo że ten pasek to tylko ułatwienie :). Rodzice bardzo szybko dochodzą do takiej wprawy, że wystarczy dotknąć pieluchy, a czasem nawet tylko spojrzeć, że pielucha do zmiany:)
Ten pasek to może ułatwienie dla osób które nie czesto zostaja z dziećmi;) dziadkowie ciotki ;)
Anita i dla rodziców którzy mają pierwsze dziecko ;)
Czasami wystarczy wsiąść dziecko a już w ręku czuć że jest pełno
ja z tym paskiem dopiero ogarnelam przy 2 dziecku haha
Patt hehe w pore;)
ja dzieki wam wiem że coś takiego jest ;)
Gdyby nie internet nie wiedziałabym o tym 😂 Przy pierwszym dziecku nie miałam pojęcia 😂 Teraz przy drugim napewno ułatwi nam to sprawę 😋