Eh nie straszcie mnie, że to niebawem będzie nie lada sztuka zmienić tę pieluchę;/
Mamaem u mnie już po etapie przekręcania na brzuch ale zaczął się etap siadania na przewijaku. Już jak go kładę to zaczyna się ryk, więc muszę mu dać coś do zabawy. Najczęściej jakieś buteleczki plastikowe, teraz uwielbia ochraniacze na rogi ze stołu. A ja w tym czasie się modlę i na szybko zmieniam pampersa. Ledwo go zapne to już siada. Więc bodziak i spodnie nauczyłam się ubierać na siedząco.
Moje dziecko wlanie wróciło do tego etapu i ucieka ; ) są dni kiedy mówię przynieś pampersa to zmienimy przyjdzie się położy i jest ok ale są dni kiedy 5 ciu by musiało ja trzymać a trzech zmieniać pampersa ;)
czy ma swoje humorki
Ja swojej daje w rączki pampersa i trzyma i się przygląda z każdej strony co to jest:p
ja sie śmieje ze moja zaczęła nie cofać trochę
bo juz na nocnik chciała od dawna mówiła ze trzeba przebrać jak tylko zrobiła kupe
s teraz wgl nie mówi
i nocnik mocno na nie
u nas chwilowy rozejm... rzuca się, ale do wyterzymania, z tym że muszę cały czas go zagadywać, robić miny, łaskotac, głaskac i cuda wyczyniać. Każde przewijanie jest męczące mega, a teraz jeszcze po antybiotyku codziennie kilka kup... pewnie przez probiotyk, takze lekko nie jest :)
Kasia u nas też tak czasami jest. Twierdzi ze nocnik jest ble albo że ją boli. ale za to idziemy na trawkę kwiatki podlewać albo na kibelek, a drugie to że na siłę sadzać to też nie dobrze
Mamaem przyjdzie czas,że podanie pieluchy nie wystarczy haha kiedyś nam pomagała teraz weźmie i wyrzuci :-D
dokładnie, pielucha była hitem jak mały miał 5 mcy, potem od razu leciała na podłoge
Ej a już myślałam, że to mój patetnt:P a tu sprowadziłyście mnie na ziemię szybko:p
Ja się nawet ostatnio zastanawiałam czy łatwiejszym patentem nie byłoby przerzucenie się z pampersów na te pantsy. Mały już wszędzie staje to podczas zabawy powinno się udać go przebrać. Gorzej z powycieraniem tyłka.
no własnie o to wycieranie tyłka chodzi i o kupy, gdyby nie to - pantsy załatwiłyby u nas problem
U mnie właśnie pantsy się gorzej wkłada bo tak się wyrywa,że ciężko trafić by włożyć mu je na nogi hahaha . Choć już je próbowałam ,ale na noc . Jak dużo w nocy pil to nas ratowały przed przeciekaniem pieluchy
Mamaem jeszcze trochę i pieluchy i u Was będą latały w powietrzu
Ja zrezygnowałam z pandsow z uwagi na kupy albo leciało noga albo była na plecach ciężko mi to było ściągnąć Laura ryk i się rzuca no nie zdecydowanie nie chodź na wakacje pewnie będę chciała wrócić i dać kolejna szansę pandsa
Mazia masakra, już mam problem ją przebrać a co będzie potem.
Ja używam teraz pantsów i jestem zadowolona póki co;p
a próbowałyście te nowe pampers pants co niby mają zabezpieczenie przed kupą po pachy? Widziałam reklamę ale jeszcze nie zdecydowałam się na zakup
a gdzie je można kupić ?
widziałam w rossmanie i w kauflandzie
ewe a one jakoś inaczej wyglądają? mają inne opakowanie?