Patent na przewijanie

To chodzi o te night? 

to chyba te co mają z tyłu taką kieszonkę tak?

jak faktycznie mają te zabezpieczenia to muszę ywpróbować , bo juz nie daje rady u synka z tymi kupkami 

Wczoraj mi przyszedł mail z reklamą tych pieluch i trzeba szukać na opakowaniu takiej naklejki 

Nie widziałam takich. Mi też jest ciężko i często w biegu . . Próbuje ją jakoś zagadywać coś dać do ręki żeby się zajęła, albo na stojąco się ostatnio nauczyla że wypina tyłek a ja wycieram haha tylko muszę uważać przy ściąganiu pampersa żeby coś nie wypadło :D 

Są już w biedronce, mi się akurat skończyły i wzięłam z tą kieszonką sprawdzę:D

chyba to pierwsze takie pampersy :)

Wydaje mi się, że Huggies ma właśnie cis takiego albo kieszonka tam jest lub falbanka i mi się to super sprawdzało :) Ale tak by kupka mi wypłynęła na plecy u dziecka to tylko w dada miałam takie problemy w pampersach nigdy mi się to nie zdarzyło 

Super opcja ale jeszcze takich nigdzie nie widziałam ciekawe czy będą ogólnodostępne czy raczej w większych sklepach 

Muszę zapisać te zdjęcie i jutro poszukac u siebie w biedronce ;p

Ja dziś widziałam w telewizji reklamę tych pampersów z kieszonką na kupę i zastanawiałam się jakie to jest i czy warto kupić. Też zaczynam się zastanawiać czy nie przerzucić się na pantsy bo jak młody już sam stoi to może będzie łatwiej mu je zakładać. To co teraz wyprawia to się w głowie nie mieści. Muszę go przebierać z pomocą męża który go zabawia jakimiś dziwnymi rzeczami. Ostatnio naszym jedynym ratunkiem jest łyżka do butów. 

w biedronce to jeszcze chyba ich nie widziałam 

Madzia u mnie też się to zaczyna, te pleuchy się fajnie wciąga, jedyny minus to trzeba rozbierać ze spodni czy rajstop;/

u mnie pantsy jak córka skonczyla 1.5 roku ale szybko potem poszła na nocnik. stwierdzam ze za dlugo meczylam sie ze zwyklymi pieluchami ale pantsy wydawaly mi sie za drogie

u nas pantsy jedynie na wyjścia i jak już widzę, że mały nie jest skory do zmiany pieluchy. ale latem przymierzam się do odpieluchowania.

my jak gdzieś jedziemy to pantsy bo jak jej się wpadka trafiła to jest sucha, a jak chce siku to ściągam jak majteczki i sika 

Wczoraj założyłam pierwszy raz te pantsy. Mam 4 tak jak pampersy i widzę że maluch miał odbitą czerwoną kreskę pod brzuszkiem. Też tak miałyście? Ogółem fajnie bo se stał w łóżeczku w ja bez problemu mu go wymieniłam nie było walki jak przy pampersach. 

Agata Ar  aa ile twój synek ma chyba roczek dopiero skończył? 

Madzia a nie da się ich wcześniej trochę rozciągnąć przed założeniem? 

może jak są za małe to kup 5