ja również nie szczepiłam, a co to za priobiotyki?
Dariolka, ja jestem tego samego zdania, wielkie kampanie i ostrzeżenia, a niestety szczepienia trzeba samemu opłacić - absurd.
Nam lekarka odradziła szczepionkę na rota.
ja podaję swojemu probiotyk dicoflor
mnie tez odradzono to szczepienie podobno szczepionka działa na kilka rotawirusów a naprawde jest kilka set
nie szczepiłam na to córci i na szczęście nie było potrzeby bo córcia na to nie zachorowała i jest zdrowa jak rybka
Ja obydwoje dzieci nie szczepiłam.
Czytając tą poradę to aż łzy się cisną do oczu. Najgorsze, jest to dlaczego nikt wcześniej nie zrobił testu…
straszne… jak mozna tak lekcewazaco podejsc do takich objawow u tak malenkiego czlowieczka… mnie zatrzymali na obserwacje bo mala 3 dni wymiotowala, bez goraczki po przyjsciu do szpitala wszystko ustapilo ale i tak zatrzymali nas na 3 dni
Każdy lekarz inny ale faktycznie przy takich maleństwach to lepiej sprawdzić dwa razy to samo, niż o czymś zapomnieć.
nie wiedzialam ze nie powinno sie dawac dziecku mleka modyfikowanego w takim przypadku
tacy są lekarze … mają wszystko w nosie i wszystkich,tylko kasa się dla nich liczy,a dziecko mogło już nie żyć
nie dawac mleka?? tez nie wiedzialam ze w takim wypadku nie nalezy
strach przed tymi wirusami szkoda ze szczepienia na nie takie drogie
my sczepiliśmy
ja szczepiłam synka bo sama często mam biegunki i nie chcę żeby on przez to przechodził
ja jeszcze nie podjełam decyzji czy będę szczepić dziecko na tę chorobę, chociaż wiem, że decyzję trzeba podjąć dość szybko, szczepionka droga, a zdarza się, że dzieci i tak chorują, ciężka decyzja
Ja się nie zastanawiałam, konsekwencje mogą być poważne więc wolałam nie ryzykować.
Strach jest wielki ale nie każdego stac niestety
szczepionka powinna chociaż złagodzić objawy