A smarowałaś się olejkami ? Bo mi na bokach się zrobiły i na biuście
Ja bardzo mało się smarowałam , i w pierwszej i drugiej ciąży . W pierwszej po urodzeniu przy nawale biust mi też popękał , a teraz mam po bokach rozstępy na szczęście są coraz bardziej blade
Ja staram się być systematyczna, no ale czasami nie wychodzi
więc może to coś jednak daje , ale i tak myślę że to najbardziej geny
A najlepsze jest to , ze bylo chyba w femaltikerze , ze nalezy to pic przy posilku
no w sensie , ze przed czy po
i ja tez doczytalam do dopiero jak juz cale opakowanie wypilam i kupilam kolejne ![]()
No to nieźle Ja osobiście najbardziej lubię retimax dostępny w dobrej cenie w aptece
@Mamilove ja mam rozstępy tylko i wyłącznie zapiszcie jak to nastolatka wręczę w dwa dni biust urósł mi z B na D
Femaltiker pić przy posiłku?
To ja już tyle tego wypiłam i jeszcze takiego czegoś nie doczytałam ![]()
![]()
haha
chyba wybiórczo i skrótem tę ulotkę ogarniałam wzrokiem ![]()
A “przy posiłku” to wnioskuję że może w trakcie? ![]()
![]()
Dla mnie to była zbyt duża logistyka z tymi femaltikerami - pić w trakcie posiłku i jeszcze 30-60 min przed karmieniem. Mogłam nie czytać ulotki i pić jak Wy
a tak to niepostrzbmie się skupiałam na tym żeby wypić w odpowiednim czasie
No bo femaltiker można dodać np do jogurtu. Więc masz przy posiłku ![]()
![]()
No wlasnie czlowiek tyle nawypijal i nakipowal zeby sie okazalo , ze robil to zle ![]()
No, że te około godziny przed planowanym karmieniem to mniej więcej próbowałam wycelować, ale więcej nie stosowałam się z tej ulotki ![]()
![]()
![]()
@Karcia raz tylko próbowałam w jogurcie i było fuj! ![]()
Więc piłam w mleku tylko, w sumie jakby nie patrzeć to można to mleko jako mały posiłek uznać jakby się uparł ![]()
![]()
Można skoro mleko dla dziecka to posiłek to dla nas też ![]()
![]()
Ja z jogurtem tak mi tylko wchodziło xD
Jakby tak próbować robić wszystko z ulotką to obawiam się że człowiek by nic nie zrobił nie spał tylko był niewolnikiem tych wszystkich pomagajek
Haha no to fakt, więc edytowałam nieco zalecenia z ulotki i piłam ten Femaltiker, w mojej opinii dawał efekt czyli to najważniejsze że sukces osiągnięty ![]()
![]()
W ogole co do picia tych bajerow to wiecie, ze po "kuracji "milannela odstawilam wszystko nawet slod . Znoowu mi sie tak laktacja rozchustala , ze szok . Zas mroze i teraz domieszka z mm tylko.na noc wjezdza
A przez ile czasu brałaś , zanim Ci się laktacja rozkręciła ?
Wedlug ulotki , czerwony chyba po 2 tabletki 3 razy dziennie a niebieski po 1 tabletce .tam tez bylo napisane ile dni i chyba przez 5 . Teraz musiałabym sprawdzic , ale w ogole sie tego nie spodziewałam, ze to podziala w ten sposob
Muszę sobie poczytać o tych tabletkach bo nie dość że mam od początku problem z laktacją to jeszcze teraz jestem na diecie bezmlecznej i znów mi spadało jeszcze bardziej .
Ogolnie to dla mnie na chlopski rozum to wspomaga przeplyw mleka i zapobiega (lub leczy) zatkane kanaliki , generalnie stosuje sie je na zastoje , ale mi podnioslo ilosc i to naprawde znowu na fajne ilosci . Do tego stopnia , ze mroze i robie zapasy , wlasnie zaraz bede robic sesyjke